Klişe bir soru olabilir merak ediyorum fikirlerinizi
#Sevmekmisevilmekmi
#Pekiyahangisi
#İyiakşamlar

Fuzili halt etmiş.. SEvilmek dünyada ki en güzel şeydir.. Annesinin , babasının veya bir aile üyesinin sevgisinden şüphe den var mı? O zamn yürekten seven bir sevgilinin de sevgisi gözlerinden ve davranışlarından belli olur.. Diyelim ki beş kız getirdiler seç birini sevdiğin hangisi ise sevgilin olacak deseler ben derim ki beni seven hangisi ise ben onu severim derim.. Ama en çirkini seni seviyor deseler o zaman o benim için dünya güzelidir derim.
Sevmek neden mi
Eşini kaybettiği halde varlığını yanında hisseden, ömürlük seven insanlar tanıdım
Teşekkür ederim 😊
rica ederim :)
Bu soru butun sosyal aglarda hele de ksda 100 kere paylasildi,5den fazla farkli cevap alamadi ve en guzel cevabi soyleyeyim. sevdigin tarafindan sevilmek..
Sevelim sevilelim :)
Eig için teşekkür ederim :)
Cevap
37Cevap
Ben klişe bir soru olarak görmeden cevap vereyim. Ben Fuzuli ile aynı fikirde değilim bu konuda, aslında sevilmek daha çok mutlu eder beni, çünkü sevmek benim kontrolumde olan birşey, herhangi birini mantıklı bir sebep olmadan bile sevebilirim ama sevilmek, tamamen kontrol dışı ve sevilecek bir özelliğin varsa olur. Ayrica kimin beni sevdiğini, kimin sevmediğini anlarım. İnsan sarrafi olduk artık, benim düşüncelerim bunlar.
Sevmektir.. Ama aklım sevilmekten yanada gidiyor, bilemedim. Yani gerçekten sevildiğini hissedersen sevgin daha da artar..
Aynı düşüncedeyiz kardeşim 😊
Aşık olmican sevmiceksinde aslında ne sevgiyi hak eden biri kaldı nede sevecek yürek en güzeli susmak sahibini beklrmek
İkisi bir arada olursa tadından yenmez :) İllede biriyse sevilmek diyelim ama bu fikrim anlık değişebilir :)
İkisindede nankörlük ararım ben :) aile hariç hiçbirşey bence
Çok haklısın 😊😊
İnan bana çok seversen yüzüne vurursun çok sevilirsen yüzüne vurulur ufakta olsa çıkar içindir bu şeyler ama aileden gelen saf sevgi hepsine değer bunda hiçbir çıkar ok
Sevmeden sevilmenin..
Sevilmeden sevmenin ne anlami var ki.. :/
Sevilmek butonuna basarsam sevildiğimden emin olamayacak mıyım hmm ilginç
Sevildiğinden emin olan insan dünyanın en mutlu insanıdır
Sevmeyi sevmiyorum. Sevilmek ise bana bulaşmadığı sürece problem yok.
İkisinin de canı cehenneme. Ben umudu yitireli çok oldu
Kesinlikle sevmek çünkü sevginden emin olup mutlu olur insan her daim
Iki gönülde varsa sevgi ve muhabbet
Sevmek bize
Sevilmek kadınlara yakışır 🙂
Sevilmek derdim ama kim eminki sevildiğinden bu zamanda çok zor
İkisi de belirli olgunluk düzeyinde olmalı ama o dereceyi başarabilen çok az kişileriz.
Sevmek çünkü sevdigimizden eminizdir ama sevildigimizden asla emin olamayiz
Karşılıklı olduktan sonra ikiside
Çok severim bu sözü😇 sonu heeep hüsran😉
Sevilmek. Karsiliksiz sevince insan aci ceker.
Hiç biri takıl anı yaşa kask fazla 😂
Sevip de sevilmemek favorim
normalde sevmek ama
ikisine de karşıyım abla
Sevmek..
Sevilmekten Emin değilim..
Fuzuli (boşa) konuşmuş...
Sevmeden sevildiğinin farkına varamazsın
İkisininde yeri ayrı diye düşünüyorum
Karşılıklı olan.
Sevilmek
sevilmek.