Eski sevgilimle cumartesi akşamı tekrar konuşmaya başladık ama arkadaş olarak konuşuyoruz şu an. Bu konuşmalardan tekrar barışmak istiyor olabilir mi sizce?
O değil de sen barışmak istiyorum demişsin resmen. O da bir ihtimal tekrar başlayabilir. Bir de demişsin ya hani "Bugün seni kötü gördüm" diye."Senden ayrıldım onun için kötüyüm" demesini beklemişsin ama evlat o fırsatı vermemiş sana :) :)
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yoo biz ayrılalı olmuş 1.5 sene niye öyle bişey demesini bekliyiim mi ben gerçekten onu iyi görmediğim için öyle dedim
Normal konuşuyorsunuz zaten ayrılmış gibi değil ilişkiniz çok sıkı olsa muhtemelen kırgınlıklarınızda fazla olacağı için böyle konuşmazdınız neyse gönlünce olsun her şey
Güzel uyumlu. İstiyosan yine bu şekilde kafa karıştırarak kendine aşık edeblirsin :) Ama sen begenmiyosan ya da gelecek düşünmüyosan hiç boşuna çocugun vebalini alma :)
Yusıf yedekleri gidince yusuf yusuf olmuş sonra düşündün benimle barışcak enayi olur diye sonra sen gelmişini aklına bari soğuk yapsaydın bunun egosunu Allah katına çıkmışdır bile
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaa o mesaj atmadı ki zaten ilk mesajı ben attım ona
Yaa bak şimdi bu çocuk bizim akraba sayılıyor bende bir akrabanın düğünü vardı oraya gittim orda karşılaştık sonra eve geldim mesaj attım canı sıkkındı gerçekten o yüzden yazdım
Se n at deki kafama takildi sen sormustun peki sen ne düşünüyorsun benim hakkimda de. Yok değer veriyorum tatlisin falan derse ne olarak değer veriyorsun de. Agzini ara en sonunda bagla kendine
Oda boş yere yazmiyodur zaten belliki niyeti o ama sen biraz cok belli ediyorsun bu kadar belli etme az geri tut kendini bu kadar kolay barisirsan sonra yine uzulen taraf sen olursun
Güzel soru niye bıraktım 😂😂 yanii bizimkisi çok hızlı gelişti 1 ay falan çok iyidi sonrs onun duygularından emin olamadım ozaman kafamda çok karışıktı tabi ondan biraz uzaklaştım soğuk cevap verdim falan oda dediki bu ne asker arkadaşım gibi cevap veriyorsun dedi bende istemiyorsan bitsin ayrılalım zaten sevmiyorsun dedim oda ben seni sevmesem sana teklif etmezdim falan filan demişti
Biz ayrılalı 1.5 sene falan oldu yanii bizimkisi çok hızlı gelişti 1 ay falan çok iyidi sonrs onun duygularından emin olamadım ozaman kafamda çok karışıktı tabi ondan biraz uzaklaştım soğuk cevap verdim falan oda dediki bu ne asker arkadaşım gibi cevap veriyorsun dedi bende istemiyorsan bitsin ayrılalım zaten sevmiyorsun dedim oda ben seni sevmesem sana teklif etmezdim falan filan demişti
Aynı durumu deneyimleyen biri olarak söylüyorum büyük ihtimalle seni deniyor tepkilerini duygularını merak ediyor ama kesinlikle kafasında mutlaka başka birşeyler var seninle sen konuşarak bazı şeyleri garantileyip elinin altında tutmak istiyor
Canım benim çok farklı durumlar gelişmedikçe ilişki anlayışınızı etkileyen birşey olmayacak. Yani şunu söylemek istiyorum anladığım kadarıyla bu ilişki için çırpınan ve yorulan yine sen olacaksın barışsanız bile, yapma kendini üzmeye değmeeez
En İyi Cevaplar