Küs olduğum kişiyle aynı gün içinde profilimizi değiştirdik sanki şaka gibi. Aradan bir gün geçti durumuna şey yazmış;”sanırım sen kafanı toplayıp barışana kadar ben bir çukurum”demiş. Bunu İngilizce paylaşmış ama ne mana sizce saçma değil mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hem barışmak istiyor hemde kendine çukurum diyerek duygu sömürüsü yapıyor
Bencede öyle ama ondan bana bir adım gelmesi gerekmez mi?
durumunuzu bilmiyorum ki yani hanginiz haklı haksız o önemli misalen sen haksızsın diyelim ki ve buna rağmen o bana bir adım gelsin dersen o doğru olmaz
Bencede öyle ben haksızım biraz. Kaç ay öncede engeli falan kaldırdı İnstagramdan ama bir şey yapmadı. Acaba Özlem dolu bir hikaye mi paylaşsam ki? Ortak arkadaşımız saniyede bakıyor çünkü
öyleyse ufak ufak yaklaşım göster bakalım ne yapacak
Geçen gün sosyal medyada fotoğraf paylaştım ortak arkadaşımız hemen beğendi kaç aydır hiç fotoğraflarımı beğenmezdi mesela o gün çok şaşırdım. Sizce bir tuhaflık yok mu ertesi gün de bu kişi böyle bir durum sözü paylaşıyor
işte bir nevi karşılık veriyor olabilir sana istiyorsan sende beğen
Ortak arkadaşımızın fotoğrafını niye beğeneyim ki çok saçma olur
ee sen demedin mi ortak arkadaşımız paylaşımımı beğendi diye
Aynen dedim hemde anında beğendi. Güzel bir fotoğrafımı beğenmişti sanki şey gibi;küs olduğum kişiye beğeneyim mi beğen miyim mi? diye sorup beğendi gibime geliyor.
yani ikilemde kalıp öyle beğendi diyorsun
Bencede acaba gerçekten bu küs olduğum kişi bir sinyal verdi mi ki? Bugün böyle bir durum sözü paylaşması şaşırttı valla beni acaba ne olacak merak ediyorum bir şey yapmak şartta ama ne
sende kendi sayfanda biseyler paylaş bakalım o ne yapacak
O zaman Wp de durum sözümü değiştireyim Özlem dolu bir söz yapayım bakalım ne yapacak. Ne Yaparsa tam anlıycam ki. Bir mesaj atması sanki çok zor valla. Ama egolu İşte
işin içinde ego varsa biraz daha işin zor😀 ama sen yap bakalım belki beğenip bakar
Ne egoymuş valla. Ben bir mesaj atsam önce çok kızar sonra bütün hırsını benden çıkarır garanti sonradan saçma bir sohbet açar
hmm anlıyorum dene bakalım ne yapacak ama duygu yüklü olsun😊
İşte hiç cesaretim yok yapmak istemiyorum. O yapsa daha iyi olur o zaman bekliycez yapcak bir şey yok
Belkide en sonunda yorulup sıkılıp mesaj atar.
kaç gündür küssünüz
Kaç ay geçti siz düşünün. Bir ara “uzak dur” gibisinden bir söz paylaşmıştım ortak arkadaşımız da direkt yetiştirdi Sabahına bir baktım beni engellemişti sonra kaldırdı ama. Anlamadım gitti Yani bir derdi var ama
aslında bunları keşke yüz yüze konuşabilseniz
O zaman beni önemsiyor mu ben anlamadım saçma hareketler yapıyor Yani. Çözemedim valla bugünde böyle durum sözü yaptı. Neyi bekliyorsa artık
senden bişeyler bekliyor sanırım
Bende öyle zannediyorum bir şey yapsa bana çok güzel olacak ufak da olsa bir mesaj atsa iyi olur. Önemli olan mesaj attırmak ona
😀 anlaşılan ikinizde aynı adımı bekliyorsunuz
Bencede biri bize adım attırsın bir şey olsun artık 😂😂barıştırsın ama nasıl olacak be
hani sormuştum ya ben sana haklı kim diye sende demiştin biraz o haklı demiştin o halde senin 1 adım atman lazım
Salla gitsin ya ya arasın özürdilesin adam gibi ya da sussun gitsin
Kesinlikle acaba hayatında biri mi var Belkide ne biliyim
Takma kafaya salla gitsin
Klasik kalbegıden yol taktığı seni seven adam zaten adamsa bırakmaz senı
Hiç de saçma değil, belediyeden anons mu ettirmesini bekliyorsun 😂 Basbayağı barışmak istiyor, senden bir adım bekliyor.
O zaman boşlukta sanırım hayatında biri yok gibi
"Sen kafanı toplayıp barışana kadar ben bir çukurum." derken onu kastediyor zaten. Ben bir çukurum yani boşluktayım, barışmak istiyorum demeye çalışıyor...
Kesinlikle haklısınız bir gün önce de sosyal medyada fotoğraf paylaştım ortak arkadaşımız da anında beğendi kaç aydır hikayelerime bakıp kaçıyordu sonra beğendi şaşırdım
Hak verdiğiniz için teşekkür ederim...
Dur hemen ilâhi güçlerle kendisine sorayım.
Tanışıyor muyuz
barışmak istiyor
Evet. Eğer dilimize doğru çevirdiyse bana da öyle geldi.
Olabilir
O zaman Özlem dolu falan bir hikaye paylaşayım ortak arkadaşımız da sıkı takipte zaten. Sonra anında yetiştirir
Güzel fikir