Çıkmazlardayım. Güzel pembikler aklımı alıyor. Sevgilim bunu sıkıntı eder mi?
Yooo, sorun etmez.
Kesinlikle sorun etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
aldatılmaktan daha kötü olan bir şey varsa, o da hemcinsiyle aldattığını öğrenmek olur.. et ete değdi mi olay bitmiştir erkek için .. hani o , erkeklerin çoğunda olan ve kızların ıyyy sapıklar dediği , şu kadın kadına ilişkiyi seyretmenin verdiği o heyecan veya haz var ya.. pratikte hiç de öyle değildir işte o... sevdiği kadına dokunan eller ya da beden neyse işte, kadın olsa da... aynı acı ve tiksintiyi verir o anda..
Senin bile bir kız olarak güzel pembikler aklını alırken , benim bir erkek olarak senin ve senin gibi güzel pembikler nasıl aklımı almaz. Akıl alır şey değil. Ben seni ilk tanıdığım da , gizliden ilk engeli senden yemiştim. Şakasına bir şey yazdım , sen de bana , yoo kızmayacağım , engel atacağım yazdın ve engellemiştin. Sonra o engel gizliden hiç kalkmadı.
Neden şu an gizlisin
Bunlar geçici hesaplarım ama sen benim kim olduğunu biliyordun ya da tahmin ediyordun , buna rağmen açıktan engellemedin. Diğer kankaların da öyle ve sitede ki diğer kişilerde. o yüzden çoğunuzun iyi insanlar olduğunuza inanıyorum.
Ne dedin de engel attım?
sorunu şimdi yanılmıyorsam hatırladım , baya zaman geçti üstünden çünkü. Şu an yanınız da kimin olmasını isterdinizdi galiba. Ben de daha sana ilk kez yazıyorum. Senin yanında ama kızma yazdım. sen de yok kızmayacağım , direk engelleyeceğim yazmıştın. Ben de gerçekten bir baktım ki üyeyi engellemiş ya da gizli kullanıcı paylaşımın da engellemişsin yazısı ile karşılaştım. Beni tek cümlem ile engelleyen tek kişi sen olmuştun. tabii sana dominant ya da güzel olabilirsin diye anlaliz yapan da bendim. Dediğim gibi söylemlerini çok sempatik buluyorum. pembik , efem , öhöm öhöm , soruların da zaten zeki olduğunu gösteriyor. o kankan olacak kız da iyi bir kız. Yani iyi niyetli biri , erisa. Kusura bakma geç cevap verdim , iyi geceler.
Sorularıma açıktan geldin mi? Konuştuk mu hiç? Sen arada beni taklit etmeyi sevdiğini söyleyen kişi misin
evet , oyum.
sorularına gizliden engelledikten sonra , hep açıktan geldim ve çok geldim.
Iyi de neden gizlisin? Bu hesabını sorularıma gizli gelmek için açmadın dimi :/
yok vallahi onun için açmadım , korkma sana ve tanıdıklarımın çoğuna öyle yanlış bir şey yazmam. ben de sevinmiştim ki , seni sevmeyen ölsün yazıp , mavi kalp yaptığın da. şu sitenin en neyisiniz sorusu.
Hangi sorudan bahsettiğini bilmiyorum :/
Neyse, sıkıntı yok o halde efem ^^
ben karıştırdım , pardon. en son ki cümlen troldü. sıkıntı yok , iyi geceler efendim.
Alıngankişi buydu nickin di mi? Eneee, buldum seni
Eig için teşekkür ederim efem , doğru buluş.
Recah. Keyifli paylaşımlar ^^
Sağolun , Teşekkür ederim efem.
vallahi beynimden vurulmuşuma döndüm. sizden hiç beklemiyordum. siz kendiniz yorum yaptınız. ben size küfür etmedim, hakaret etmedim. sebebini öğrenebilirmiyim. hatta en son ki lafıma bile gülmüşsünüz.
bence ayıp ettiniz.
size yakıştıramadım.
al işte yine engel attın.
ve ben sadece espri yapıyordum.
cevap bekliyorum, sizden hiç beklemiyordum , gözlerime inanamadım , yani güveniyordum.
ben kötü bir şey yazmadım ama gizliden çıkmam için yaptınsa sorun yok. ben sana açıktan o kadar şey yazdım, engellemedin. yani bir anlam veremedim. benim en büyük özelliğim şakacı olmam.
Ben sorun ederdim erkek olsam. Iki erkegin birlikteligine nasil tepki verilirse iki kizin birlikteligi de ayni benim icin. Cins farkeder mi? Aldatma aldatmadir
Güzel şaka 😅
Teşekkür ederim:)
Recah 💙
Cevap
41Cevap
Eder, takıntı haline gelirse daha erkeğinden zevk alamayacağını bilir ve bunu kabullenemez. Aldatılma türünün en kötüsüdür. Erkeğini bir kadına tercih ediyorsun.
Allah belamı versin sorun etmez seçeneğini unutmuşsun
😂😂
ya sorun etmeyeceğinden çok eminsin, ya da sorun etmemesi için kendini kandırmaya çalışıyorsun. :))
kişiden kişiye değişir ama sanırım ona söylemelisin.
Yaptığın aldatmaya bağlı 🤔hemcinsinle olan ilişkin ne olabilir ki farklı bir durumsa o zaman neden sevgili yapıyorsun değişik
Farklı bir cevaba tahammül edemeyip seçeneklere koymamak... 😏
Erkekler genelde lez iliskiyi kotu görmez hatta onaylasan 3. Olmak ister
Turk toplumu gerçekten ilginç. Kadın escinselligi (lezbiyenlik) toplumda hoş görülürken, erkek escinselligi asagilanmaktadir. Özellikle edilgen escinsellik hoş karşılanmaktadır.
Karşı cins olsa affedilir yanı olabilir ama diğer türlü af yolu kapalı.
Uygularsan bu dediğini sonucu bildir harbiden merak ettim bende..
sevgilin sorun eder mi bilmiyorum ama benim başıma gelse ben etmem :D
Oda seni senin o hemcinsinle birlikte.. Yemeğe götürür
Kızların arkasından bakarsan hem tokat atar hemde ayrılır.
hemcinsimle aldatırsam diyerek aslında cevabı kendin vermiş gibisin.
Peki sen sevgilini hem cinsiyle ayni yatakta yakalasan. Mesela iri yari bir adam sevgilini fena halde herneyse. Ne dusunursun?
ben olsam ooo ne güzel 2 olmuş der aranıza girerim teklif et kabul eder :D
Ben olsam sorun etmem. ikisini yakalarsam ikisini de 😂😂😂
Etmezse o da seni hemcinsiyle aldatır. Yok lan bu olmadı öğk
Grup yapmak ister , elinden alırlar
Hiç sorun değil ya ne olacak en fazla tekme yersin
Aradagrup yapın adamda faydalansın
Sorun etmez. Hatta sana birde madalya verir.
Group ltd şti. Hayırlı olsun ;)
En azından izleyeyim diye yalvarır sana
daha fazla sorun sebebi benim için mesela..
Kim sevduğun? Ben miyim yoksaaa?
Espo cevap versene kizim 😡😡😡
He eri
Yok bir şey 😑😑
Kızmazdım kendi cinsi sonuçta
ben olsam etmem, ama izlemekte isterdim
3lü grup olursanız sorun edeceğini sanmıyorum
Ben sorun ederim.
Ahlah ıslah etsin
ciddi misin
Sevgilin de buradakiler gibiyse hoşuna bile gider.
bence hoşuna gider.
Hafif çıtlat ama ya kapılırsan ^^
Grup yapalım diye teklif et ona 😉
Sen sev sana serbest
Ne halin varsa gör
Tuhafmis
Hoşuna gider
Ben ederdim
Bu nasl soru
gerçek mi bu ?
Sevgiline sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?