• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilimi aldattım diye kaşar mı oluyorum?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
aldatılan değil birlikte aldattığım çocuk kaşar dedi, niye acaba?
Sevgilimi aldattım diye kaşar mı oluyorum?
Aldatma Soruları Çocuk Soruları Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

10

Cevap

• Usta00
    Usta00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Bence alasız bir soru kaşar kelimesi çok abes. Takma kafana

0
    0 Yorumla
  • Bahasu
    Bahasu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Kaşar, or***u kelimelerini bir kadına ne yaparsa yapsın söylenmemeli bence.. ama senin yaptığında yanlış kızım şimdi madem çocuktan aytıl ne yapıyorsan yap

0
    0 Yorumla
  • RubbieTheWest
    RubbieTheWest Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 68%
    +1 yıl

Evet, bana göre öyle oluyorsun.

0
    22 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

önemli birisi olmadığın için fazla da umrumda değil gözünde ne durumda olduğum 😆

Yorumla
    • RubbieTheWest
      RubbieTheWest
      +1 yıl

Ben de seni önemsediğim için yorum yapmadım. Herhangi birinin fikri senin sorudaki gibi biri olduğun gerçeğini değiştirmiyor. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

önemsedin diye bir şey dedim mi sana? Benim için değerin yok diye değersizsin değersiz birinin fikrini takmam dedim sana, ama cahilsin sanırım anlaman mı kıt anlamadım. Kafandan bir şeyler oluşturup kendinle çekişen birisin sanırım :) O zaman benle aynı özelliğe sahip erkek versionum olmam güzel nasılsa iyi anlaşırız rastgele birisinin fikri bu kadar önemliyse senin için ☺

Yorumla
    • RubbieTheWest
      RubbieTheWest
      +1 yıl

Tamam işte, ben de aynısını senin için söyledim. Sen söyleyince problem yok, ben söyleyince mi oluyor? Yoksa gerçekler mi zoruna gidiyor? :) Bence ikincisi. ;)

Yorumla
    • RubbieTheWest
      RubbieTheWest
      +1 yıl

Her zaman birincisi. ;) Anonim hesapta bile gizlenme ihtiyacı duyan birini ciddiye almıyor olmam bunun basit bir göstergesi. Bunu sen dahi anlayabilirsin tatlım. ;) Ayrıca niyeyse kendine kaşar dedirtip sonra dedikleri için köpüren birinin de zeki olma ihtimalinden söz edemiyoruz maalesef. Ne demişler; "Küçük çaydanlık çabuk kaynar." ;) :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

"Anonim hesapta bile gizlenme ihtiyacı duyan birini ciddiye almıyor olmam bunun basit bir göstergesi. " Sen de açık soruyorsun ama nedense pek bir fark değişmiyor, aynı hala aptalsın çünkü bu 1 :D " Bunu sen dahi anlayabilirsin tatlım" En azından başkasının lafını ve kendi lafımı anlayacak potansiyele sahibim. Ama sen dahi kendi lafını ve ne demek istediğini anlayamıyorsun o yüzden senin adına üzülüyorum canım Buda 2. " Ayrıca niyeyse kendine kaşar dedirtip sonra dedikleri için köpüren birinin de zeki olma ihtimalinden söz edemiyoruz maalesef." Sabahtan beri senin gibi boş insanların bir fikrinin ne önemli olmadığını sana kanıtlamaya çalışıyorum ama 2 numaradaki gibi kendinle çelişen birisi olduğun için fikrinin geçersiz olduğunu anlama düşüncesine sahip olduğunu düşünmüştüm, üzücü gene bir belirsizlik oluşturuyorsun buda seni karaktersiz yapıyor yani dediğine göre benden pek farkın yok gibi fark varsa da seviye farkı sen aşağı da ben yüksekte bunu anlarsın diye düşünüyorum bu 3 4. sü bir kaşarı bile elde edemeyecek kadar aciz ve düşük durumda olman neyi gösteriyor peki ;)

Yorumla
    • RubbieTheWest
      RubbieTheWest
      +1 yıl

Hakaretlere başvuruyor olman kendini ifade etme yeteneğinin de fazla sınırlı olduğunu gösteriyor. 😊 Cümlelerimi anlayamıyor olmanı yadırgamıyorum tatlım. 😊 Zekadan saçma bir karakter bağlantısı yapmaya çalışmış olman ise sanırım bu sohbetteki en felaket durum. Senin seviyene göre anlatayım; armuttan hareketle elmayı açıklamaya çalışman maalesef sorunlu bir durum. Biraz zeka gelistirici aktiviteler tavsiye ediyorum. 😊 Sonuncusu da senin ömründe yanından bile geçemeyeceğin kalitede kadınları da, senden daha kaşar diyebileceğimiz nitelikteki kadınları da elde etme konusunda bir problem yaşamıyorum. Telefonumda bununla ilgili sağlam bir galeri var. 😉 Senin gibi tiplemeler çok hoşuma gidiyor sevgili küçük çaydanlık, hep var olun. 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hakaretlere başvuruyor diyip bir kadına "kaşar" diyen sana ne ile karşılık vermemi bekliyordun cahil? Övgü mü vereyim, ki versem bile: Senin gibi bir aptal bunu hak etmiyor. Eminim galerinde sadece elde etmeye çalıştığın kadınlar değilde bir kaç erkeğin oyununa gelmiş mesajlar var, seni anca fake hesaplardan kandırılırsın o yüzden aptal oluyorsun. Onları ise kadın sanacak kadar sazansın :D. "Cümlelerimi anlayamıyor olmanı yadırgamıyorum tatlım" Anlamıyor değilde, anlatacak bir ifade etme yeteneğine sahip değilsin diyelim biz ona canım. Daha özeleştiri dahi yapamayan birisi gibi gözüküyorsun. Ki öylesin de. Bir önce kendine bak, daha sonra halledersin ne diyeceksen de. İşte özgüvenin yok daha kendini eleştiremiyorsun. Eğer eleştiriye açık değilsen, kapa çeneni ve otur. Zaten senin gibi boş birisinin yapabileceği tek şey bu olurdu fazla bir şey değiştirmemeli o yüzden hayatın için :D " Zekadan saçma bir karakter bağlantısı yapmaya çalışmış olman ise sanırım bu sohbetteki en felaket durum." Zekadan karaktere bağlantı yaptığım kısmı açıklar mısın bana?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlatma yeteneğinin de kıt olması gibi zekadan da kıt olan sensin. Karakterin konusunda kendimi ifade edememiş olabilirim, çünkü o konu hakkında edilebilecek bir konu olduğunu görmüyorum ;) Ciddi anlamda ortalama altı bi' zekaya sahipsin zaten orası tartışılır. Ama deli neden deli olduğunu kabul etsin ki? O yüzden aptal olduğunu kabul edip etmemene bakmıyorum Bay Sazan. " Biraz zeka gelistirici aktiviteler tavsiye ediyorum" Haklısın, o uygulamayı ben yapıp senin gibi aptallara kullandırmam lazım. Ama illa aptal sensin diyosan, senle anlaşmamız için bu iyi olucak. "Sonuncusu da senin ömründe yanından bile geçemeyeceğin kalitede kadınları da, senden daha kaşar diyebileceğimiz nitelikteki kadınları da elde etme konusunda bir problem yaşamıyorum" Bu arada, haklısın o elde ettiğin kadınlar kadar ucuz değilim o yüzden onların yanından geçemem çünkü senin olduğun sokak anca varoşlar sokağı olur ve ah! Öyle bir mahalleden asla geçmiyorum kusura bakma :D Bildiğin tek şeyin bu olması güzel. Elde etme konusu derken de sana bu tiple bakabilecek tek bir kız bile olmadığı için sadece 50 tlik esxrt ısmarlarsın eh, o kadar da iğrenç ve ucuz durumda olmadığım için kıyaslanamam bile by sazan :) Bu cevap sana umarım yeterli olmuştur.

Yorumla
    • RubbieTheWest
      RubbieTheWest
      +1 yıl

Kaşar diye kendi kendine söyleten sensin tatlım. 😊

Sanaldan bahsetmiyorum bebeğim, reel hayata dair her şey. 😊

Özeleştiri ve özgüven bağlantın da harika yine. Kim özgüvene sahip bunu da sanırım bu soruda görüyoruz rahatça. Gizli olan ben değilim. 😉

Daha kendi yazdığını anlamıyorken bir de bana hakaret ediyorsun, pes. Bu en komik cümlelerinden biri oldu. 😂

Aktivitelerin yanında balık ve ceviz yemeni de tavsiye ederim. Ekonomik durumun kötüyse dert etme, ben gönderirim sana. 😂

Maalesef tatlım, kendini avutuyorsun böyle. Benim var olduğum sokaklarda sen en fazla yürüyüş yapıp vitrinlere bakabilirsin. Kalite diyorsak o konuda da şanssızsın. Coğrafya kaderdir ama üzülme, bir gün kurtulursun belki bataklığından. 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben sadece sordum, öyle miyim dedim kaşarın dahi ne anlama geldiğini bilmeyen bir cahilsin :D Bana kalırsa sen de bir pezexnksin.

Sanaldan bahsettiğim kısım neresi? :D Sanal ya da gerçek diye bir şey mi dedim sana, gerçek hayattan örnek verdim ki sanırım asosyallikten sosyalleşmeyi unuttuğun için zor geliyor "gerçek hayat" kelimesi sana.

Ve özeleştiri yapan insan özgüvenlidir anlamı vermiştim, ama habire bir bir yerlerinden element uydurduğun için zor gelebilir sana. Açık olduğun halde hiçbir şey yapamamışsan, gizli olduğun halde neler yapamazsın tahmin dahi edemiyorum.:)

"Daha kendi cümlelerini anlamıyorsun" diyorsun da, yazdığın şeylere baksana bi' hepsi birbirinden bağlantısız ve uyduruk cümlelerden ibaret. Kendin anlayamadığın için karşı tarafı da öyle sanıyorsun ve asıl gülünç ve mühür olan durum bu değil mi? İşte o yüzden özeleştiri yap diyorum sana, ama anlayacak beyin mi var anlamadım. Bir de hakaret ediyorsun demişsin de, kaşarın anlamını öğrensene sen bi' gerçi aynaya baktığında sözlüğe dahi bakmana gerek kalmaz diyebiliriz biz ona. Demek ki kendi ile çelişen ve ek olarakta kendine özsaygısı olmamasını yediremeyen bir dingilsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ekonomik durumum da gayet iyi merak etme, şimdi iyi niyetimden dolayı: Senin o karı kıza düşürmek için harcadığın paradan eksik etme bu abazalıkla çok lazım olur sana 😚😂 LAF SOKTUĞUNU SANMAN DA AYRI BİR İRONİ. "Sokayım, rezil edeyim" derken rezil oluyorsun. :) Aktiveler konusuna gelirsek, sanırım senin de bir psikolojik desteğe ihtiyacın var gibi gözüküyor. En azından; Boş olup doldurabilecek bir yerim var sen de oda yok ona üzülüyorum şu an.

Hayırdır sen kendinden biliyorsun galiba o bataklığı, parayı yedirdiğin esxrtlar kurtarmıştır seni belki. Ayrıca o sokakların varoş sokakları olduğunu da belirtmek isterim. Öyle bir yere istesem de gitmem zaten, senin gibi değilim çünkü. Aramızdaki seviye farkı da gayet açık, kendinle çelişki yaşayan bir aptalsın. Sırf karşılık verdim diye fakir mi oluyorum? :D Ek olarak bana gizli diyip profilini gizlemen de komik duruyor, belirtmek isterim. Onu sen önce açığa al, sonra konuşursun gizliliğimi ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kes sesini şimdi bir soruya bakıp önyargılı olacak kadar ergen olman üzücü

Yorumla
    • RubbieTheWest
      RubbieTheWest
      +1 yıl

Tamam keseceğim sesimi ama son bir cevap yazayım lütfen, rica ediyorum. Sonra sen ister yaz ister yazma ben tekrar yazmayacağım, lutfen. 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam sus

Yorumla
    • RubbieTheWest
      RubbieTheWest
      +1 yıl

Tamam peki o zaman yazmıyorum. 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen yazma uzayacak mısın artık hayran mı oldun bana yoksa

Yorumla
    • RubbieTheWest
      RubbieTheWest
      +1 yıl

Kaşınıyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aa öyle mi ne yapabilirsin ki Allah aşkına sanal burası bi sie

Yorumla
    • RubbieTheWest
      RubbieTheWest
      +1 yıl

Yazdıklarına cevap yazarım, iyice sinir olur daha çok kenar mahalle dilberine dönersin. Karakterini tam yansıtırsın, şimdi olduğu gibi. Zaten anonimken bir de gizlenmek yeteri kadar komikken hala kaşınıp laf yemeyi seviyor olman da fazlasıyla ilginç. 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen yazıyorsan ben de yazarım emin ol karakterimi bilmeden bir yorum yapamazsın ayrıca belli eden de sensin dediğim dediktir benim sen yaz 1 yılda 100 yılda cevap veririm ben buraya fazla uzatmadan iyiliğin için kes sesini dedim sana daha gizli olmamı eleştirip profilini gizli yapman da hem gülünç, hem de mühür dinime küfreden müslüman olaydı keşke :D

Yorumla
    • RubbieTheWest
      RubbieTheWest
      +1 yıl

Profilim kapalı olacak tabii, senin gibi tiplemeleri uzak tutmak için. Senin daha kim olduğun ya da ne olduğun bile belli değil. Sitedeki herhangi gizliden biri. Korkak bir anonim karakter işte. 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Terbiyesiz teşekkür etmesi lazımdı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yok canım estağfurullah kaşar biziz

0
    0 Yorumla
  • Kadirk34
    Kadirk34 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Değer vermemiş oldu bitti durumu yaşanmış

0
    0 Yorumla
  • MuYılmaz99
    MuYılmaz99 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 83%
    +1 yıl

yok iyi birisin sen

0
    0 Yorumla
  • captansparow22
    captansparow22 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır tatlım?

0
    0 Yorumla
  • Dumanseven
    Dumanseven Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl

Kaşar az kalır

0
    0 Yorumla
  • Obsesif_Kedi
    Obsesif_Kedi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Sanki biraz kaşar oluyorsun gülüm ya

0
    0 Yorumla
  • deliolucamben
    deliolucamben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Ever peynir olmuş oldun.

0
    0 Yorumla
  • nurayal10
    nurayal10 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

cunku aldattın

1
    1 Yorumla
    • Usta00
      Usta00
      +1 yıl

Ne alakası var...

Yorumla
  • türkan5544
    türkan5544 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

utangaçmı sevgilin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

pekı ılk sevgılınmı?

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimi aldattım diye kaşar mı oluyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilimi aldattım napmalıyım? 7 cevap verildi
Sevgilimi aldatsam nolur acaba? 21 cevap verildi
Sevgilimi aldatsam mı? 18 cevap verildi
Ruyamda sevgilimi aldatiyodum? 7 cevap verildi
Sevgilimi istemeden aldattım? 36 cevap verildi
Sevgilimi aldattim mi? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨