hep çekiniyorum yaşıtlarımdan bu yüzden :(
Yaşın çok küçük gösteren kız hakkında ne düşünürsünüz, beyler?
hep çekiniyorum yaşıtlarımdan bu yüzden :(
bence buna çok takılmamalısın
yalnız geçenlerde babamın arkadaşının karısı bana 18 yaşında mısın sen dedi ve şok oldum:)
hayır 26'ıma giricem neredeyse dedim kadın şok oldu hadi canım ben seni 18 falan sandım dedi
çok sevindim yaaa :)))))))))))
:)
ama Türk insanı aşağılamaya, ezmeye bayılıyor. bu fiziksel özelliğimi fırsat bilip beni hep ezdiler...
içine kapanık, sokağa bile çıkmayan (3 ay oldu), korkak bir insan yaptılar beni.
sakın öyle düşünme sen her zaman süper güzel olacaksın düşünsene her daim küçük göstericeksin taze göstericeksin sen etrafına bakma bazen sırf seni üzmek için bile laf söylerler yani
ee ne demişler bodur tavuk her dem piliç diye minyonluk iyidir:)
ben minyon olmamama rağmen küçük dendiyse ne diyim yani:)
ama sevdiğim erkeği kaçırdım o art niyetli mahlukların dolduruşuna gelip :(
çok üzlüyorum...
sağol sen de destek olduğun için :)
neden sevdiğin erkeği kaybettin dolduruşa gelip?
utandım hep. korktum. kendimi çektim. öyle işte.
sevgilin çok mu uzundu senden?
aşk kolay bulunmuyor ama neden vazgeçtin?
şahsen ben mesela 1,60 boyundayım diyelim sevdiğim adam 1,70 falan topuklu ayakkabıyı çok sevmeme rağmen onun için vazgeçerim ve babetle dolaşmaya razı gelirim yani
yeter ki kıymetimi bilsin
sevgili olamadık :/ boy falan değil... çocuksu göründüğüm için beni ciddiye almayacağını falan düşündüm. beni kandıracağını. korktum.
yani eğlenecek, alay edecek korkusuna kapıldım.
anladım canım ALLAH hakkında hayırlısını versin
ama erkekler için minyonluk önemli değildir bence hem çocuksu olmak göürntüyle olmaz ki karakterle olur ona olgun düşündüğünü gösterebilirdin
mesela büyük duran ne kızlar var akıl yaşı küçük yani
öyle... 30 yaşını geçmesine rağmen, şu meşhur ciciş kardeşler gibi konuşanlarla dolu ortalık..
ama fırsat kaçtı çoktan... ben de aptallığıma yanıyorum... bir daha öylesi zor çıkar karşıma.
iyi dileğin için teşekkür ederim :)
İlerdede özgüvenin yükselir bu özelliğinden dolayı herkes büyük gösterirken sen yaşını göstermicen milletin arayıp bulamadığı şey senin istediğine bak :)
Şu an için dez avantaj lakin 20 21 yaşlarına geldikten itibaren ve sonrasında çok büyük avantaj olacak senin için...
Okulda başarılar...
cut.
Teşekkürler. :(
Cevap
10Cevap
ileride avantajdır ama şu an dezavantajdır. makyaj veya kıyafetle büyük gösterebilirsin aslında.
:(
Ne farkeder ha lise bir ogrencisi ha 18 yasinda olmak...
İkiside cocuk.
benim yaşımdaki herkesin eli herkesin elinde :( kimse ''ben çocuğum daha'' demiyor :(
ahah... el ele olsalar neyse :(
ay yanlış yazmışım. herkesin eli herkesi cebinde.
Bana göre avantajdır , ama çekicilik küçük göstermekten ziyade tipinle ilgilidir.
tipim iyi. tarif etsem ''abartıyor'' dersin hatta.
Abartsan da , abartmasan da görmeden birşey diyemem. Her neyse; tipinde iyiyse mesele yok , hem avantajlı hem de cazibelisin demektir bana göre.
benim gibi minyon kız hastası erkek çok. rahat olun :) 1.60 ve üstü ilgimi çekmiyor :)
şimdi acısını ilerleyen yıllarda sefasını sürersin :) rahat ol :)
ufaklara göre cekiçi büyük abazalara göre cekıcı normallere göre ıtıcı :)
sübyancıların gözdesiyim zaten
yaş 30 dedimi avantajların başlıycak...sabret...
5-6 yıl sonra işine yarıcak şimdi değil
o zamana kadar yalnız kalacağım :(
sonuçta ergensin henüz farketmez
daha çıtır görünüyosun bence çok iyi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar