Üniversitede "para karşılığı" yapan, suçsuz insanlara iftira atan bir kız şimdi mükemmel bir hayat yaşıyor. Bu mu adalet?

Birine Merve birine Buse diyeyim gerçek isimleri değil. Bu iki kızla büyük bir hata yaparak şehri dışında üniversite okurken ev arkadaşı oldum ve tüm pisliklerini gördüm. Bunlardan Merve dediğim özellikle güzel bir kızdı ama içi pislik dolu o ayrı. Bunlar bildiğiniz para için kendilerini satıyorlardı aynı eve çıkmışım param yok ailemde para yok odama kitliyordum kendimi. Bunlar sürekli pahalı şeyler alırlardı benide bu işi itmeye çok uğraştılar hiç pes etmedim korudum kendimi. Önce para ile etkilemek istediler sonra farklı durumlara girdiler. Daha sonra bana iftira attılar kendileri her pisliği yaparken beni suçladılar okulda başka insanlarada yaptılar bunu. Kalpleri çok kötüydü. Ben bu geçmek bilmeyen 1 Yıl sonunda babamın gelip beni almasıyla (ki gece sokağa attılar beni) memlekete döndüm sonra bunlardan korktuğum için başka yere yatay geçiş yaptım her yol vardı bunlarda alkol yalan iftira falan herşey. Bitirir bitirmez İstanbul'a dönmüşler duymuştum o zamanlar. Yıllar oldu. Geçen sene sosyal medyada bu Merve diye bahsettiğim kızı gördüm ben aramıştım ama soyadı değiştiği için bulamamıştım hesabı gizliydi fake hesaptan istek attım cevap gelmedi istek gönderildi diye kaldı unuttum gitti hatta. Bugün bir baktım kabul etmiş 1 Yıl oldu. Profiline bir girdim ki arkadaşlar öyle zengin öyle bir mukemmel bir hayatı var ki Paris Amsterdam Londra Los Angeles her yeri gezmiş giyim kuşam acayip lüks saç baş acayip yapılı Mercedes Jipi var Vip araçların arkasında ayaklarını uzatmış kocası ile fotoğrafları var evi Boğaz manzaralı bide küçük bir kızı olmuş. Ordan etiketten kocasını buldum Google'dan araştırdım adam baya baya zengin Maden Şirketleri falan varmış ailesinin. Yaşadığı hayatı bir görseniz bide bana bakın? Kötü kalbiyle birde onun yaşadığına bakın? Bu adalet mi? Yapanın yanına herşey kar mı kalıyor? Hadi tüm bunları geçtim o küçücük kız çoçuğunun yüzüne bakarkende mi utanmıyor acaba?
Üniversitede "para karşılığı" yapan, suçsuz insanlara iftira atan bir kız şimdi mükemmel bir hayat yaşıyor. Bu mu adalet?