Ben onu daha önce böyle hiç düşünmedim çok yakınız sanki kardeş gibi idik ama geçen gün yine oturuyoruz birlikte bana sarıldı ama bir sefer farklı idi sonra bana sevdiğini söyledi ciddimisin dedim sevgimi sınama benim seni çok seviyorum dedi ve öptü o an çok değişik oldum çünkü ilk defa bir kız bu kadar değişik hissettridi. Birde kız çok iyi birisi ben şu an ne olacak bilemiyorum ki onu kaybetmek istemem onunla sevgili olsam zamanla beni kendine bağlar mı lütfen ciddiyim ciddi cevap verin?
Cevabın nedir?
Bak simdi sen onu seviyorsan sende ondan hoslandigini soyle sonra cikarsiniz uste hayatta resmen olabilecegi en guzel seylerden Biri size gore birbirlerizi cok iyi taniyorsunuz ve hoslabiyorsunuz super yaaa kiz Yanliz Masallah cesaretli cikti mukemell bir cift olur sizden ama Allah korusun birgun ayrilirsaniz eskisi gibi iyi arkadas olamazsiniz ya sevgili ya da o arkadaslik eskisi gibi olmaz emin ol ama siz simdi hayatiniza bakin bol sanslar kizi seviyorsan sende soyle hala kizdaki cesarete birsey diyemiyorum ben 7 sene acilamamisim kiz Masallah acilmis ama siz asla ayrilmayin cok tatlisiniz masallah😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💓💓💓💓💓💓🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻🙈🙈🙈💫💫💫💫😍😍
111 Yorumla
Soran+1 yılBu guzel görüşün güzel yorumun için teşekkürler çok samimi sin Allahım cümlemizi mutlu mesut etsin inşallah. Kizdan hoşlanamaya basladim. Amin umarım iti gider
Soran+1 yılAmin inşallah sende söyle çekinme bak me güzel oluyor swmko
Soran+1 yılYani buluştuk ama pek konuşamadık ki yani bazı şeyler oldu.
Soran+1 yılYani güzel şeyler oldu ama hiç yan yana gelince duramıyoruz ateş baruta dondu bu iş.
Soran+1 yılBur dan demeyim istersen takip atayım ordan derim
Soran+1 yılAttim
En İyi Cevaplar
Daha ne istiyosun. Yabamcilik cekmezsin. O a der sen hemen neyi nasil demek istedigini anlarsin. Aile baglarini biliyosundur. Aslinda kankalik saglikli bir iliski icin en güzel temeli bence
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle galiba birde çok hoş çok temiz kalpli çok iyi birisi bende hoşlanmaya başladım san daha demedim ona karşı.
Soran+1 yılYok zorlamam ama onu yeni yeni fark ediyorum hoşuma gitmeye başladı çok basılı vs yani birbirimizi de biliyoruz benim hakkımda bilmediği bir sey yok
Soran+1 yılSağol teşekkürler ederim sizede mutluluklar dilerim.
Embesillik etme, bende seni sevdiğimi neden bunca zamandır farketmemişim ki, felan de. Hiç sağda solda felanda dolaşma, zamanla anlayacaksın, her erkeğin başına gelmez bu, hiç bir kız ben seni seviyorum demez. Madem sana tosladı bu şans hiç kaçırma salaklık etme.
11 Yorumla
Soran+1 yılBiraz kibar olsan ıyi olurdu ama zaten şu an sevgili olduk görüşüyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kızlar kafaya koyduysa, üstünden gelemeyecekleri hiç bir şey yoktur.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyledir.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
13Cevap
+1 yılZaten yaşanması gereken biseymis bu biliyomusun tvde iliski uzmanı anlatıyordu en yakin erkek veya kiz arkadaslar sevgili olduklarında daha iyi anliyorlarmis birbirini😊 hadi bakalım mutluluklar hayirlisi😊
128 Yorumla
Soran+1 yılAmin ınslalah ama bana herseyini azaltır bende ona anlatırdım özelim bile olsa bilirdi çünkü kardeş gibi idi hep.
- +1 yıl
Belki bu daha iyi biseydir😊 birbirinizden gilziniz saklinizin olmamasi😊
Soran+1 yılOlabilir aynen haklısın çokta hoş birisi benden 2 yaş büyük ama küçük duruyor baya
- +1 yıl
Yasa takılma 😊
Soran+1 yılTakılmam zaten sence ilerler mi bu durum ben onu zamanla istemiyim eş veya sevgili olarak.
- +1 yıl
Seviyorsun dimi onu bence hissediyosun ona birşeyler anlattigin kadarıyla sana kalmis ama bence deneyin 😊 nasip ya belki olur belki es belki yoldas olursunuz birbirinize ama sunuda unutma ayrilirsaniz aranız bozulabilir 😊
Soran+1 yılPeki anladım. O günden sonra onu kız olarak hissettim onu ilk defa oyle güzel oyle tatlı hoş gördüm aklımda şu an itiraf edeyim çok etkilendim ondan ve şu an aklimdan çıkmıyor yani Bird e ıyi ve temiz birisi olması benim için ıyi bir yönü
- +1 yıl
Hiç konusmadiniz mi o günden sonra 😊
Soran+1 yılKonuştuk ta hep başka şey oldu O an
- +1 yıl
Arayi açma kendinden eminsen buluşup konuşun kiz kendini kötü hissedebilir bak benden sana soylemesi 😊
- +1 yıl
Himm bence senden bir adim bekliyor 😊
Soran+1 yılAçmayız arayı ama o günden sonrada hep görustuk ama biraz fazla ileri gittik gibi sanki
Soran+1 yılBen nasıl bir adım atayım
- +1 yıl
Al karsina konus canim😊
- +1 yıl
Korkularını anlat acik ol ona 😊
Soran+1 yılYa aslında korku kalmadı gibi sevdiğini dedikten sonra da baya buluştuk nerede ise hergun buluştuk konuştuk vs.
Soran+1 yılPeki oyle de denerim 🤗
- +1 yıl
Ama unutma önce kendinden emin ol ona göre davran tamam mi 😊
Soran+1 yılPeki oyle emin olurum oyle devam ederim zaten devam geldi onda sonra biraz birşeyler oldu.
Soran+1 yıl😅 yani
- +1 yıl
O zaman sizi canı gönülden kutluyorum💑
- +1 yıl
Mutluluklar diliyorum💙
Soran+1 yılÇok sagol çok teşekkürler inşallah sende mutlu olursun inşallah bizde mutlu oluruz.
- +1 yıl
InsAllah Allah razı olsun😊
- +1 yıl
Anlatirsin gelişmeleri tamam mi merak ederim ben😊
Soran+1 yılCümlemizden inşallah.
Soran+1 yılPeki istersen takip atayım ordan yazarım bir sey olursa
- +1 yıl
Olur sorun yok
Eskisi gibi arkadaş olmanız mümkün degil. Sanırım sen saskinsin yani asla olmaz demiyorsun. Bence bir şans ver. Neden olmasın?
23 Yorumla
Soran+1 yılAsla olmaz demiyorum hatta benimde yavaş yavaş ona ilgim oluşuyor onu yeni yeni fark ediyorum
Soran+1 yılInşallah oyle olur evet ciddi olursa ne mutlu bana.
Arkadaşlığı unut kardeşim :)) Artık sevgili olmaya bak. Yürüyecekse böyle yürüsün aranızdaki ilişki. Kayebdecek bir şeyin yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle oldu zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılya işte kanka olmuyo diyorum.. erkekten. yine haklıyım... aşık olabiliyorlar...
21 Yorumla
Soran+1 yılAma bu sefer kız aşık oldu
+1 yılZaten bitti arkadaşlık daha olmaz üzülür hiç olmazsa değer veriyorsan dene Üzmez seni
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki çok değer veriyorum. Açık konusma k gerekse bende sevmeye başladım öyl e hissediyorum.
+1 yılŞu durumda arkadaşlığıniz zaten bitti.
Bence dene en azından keşke demezsin11 Yorumla
Soran+1 yılYani haklısın arkadaşlık bitmiş olabilir. Birde bende hoşlanmaya başladım ondan co tatlı birisi galiba aşık olucam ona.
Gizli Üye(25-29)+1 yılya yerim kiz cok tatli kim bilir ne zamandir icinde tutuyor.. eger ona karsi bos degilsen dene derim ama eger bu is olmaz diye geciyorsa icinden hic bosuna ümitlendirme onu
13 Yorumla
Soran+1 yılBende yerim onu. Ona karşı düşüncem sandığımdan çabuk değişmeye başladı yani bu iş olacak inşallah. Birde helal olsun sevgisini söyledi büyük cesaret herkes yapamaz.
Cevap sahibi+1 yıldelikanli kiz !! Sen birakma onu sakin
Soran+1 yılAynen oyle birde çok hoş bırakmam onu.
İlerde seni kedisine kesin baglarda. Neden bunu merak ediyorsun anlamadim
111 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü çok iyi birisi bana seni seviyorum dedi ve öptü çok şaşırdım ama ona bir şans vermek isterim ve asla kaybetmek istemem onun için onu üzmekte istemem yani ondan sordum.
Soran+1 yılYani eğer sevgili olmasak eskisi gibi olmazsa ya çok samimi idik emin ol 2 kardeş nasil ise oyle idi ogunden sonra sanki bende onu ister gibi oldum bana sevgimi sınama vs dedi bende onu o şekilde sevmek isterim.
Soran+1 yılO seviyorum dedi zaten öptü onda şoka girdim ama çok iyi bir insan çokta hoş her erkek oyle hoş ıyi temiz bir kızla evlenmek ister eğer olursa evliliğe kadar gitmesini isterim.
Soran+1 yılBen daha önce evlenmek vs istemedim ki hep kardeş gibi baktım ona yani emin ol bir abi kardeş nasil ise bende o sekildim. Peki kardeşim kusuruma bakma hep aynı şeyi yazdım özür dilerim sizden. Ama kendisi istedi bende olursa ciddi olur ya da hoc olmaz ama karar vermedim eğer olmazsa arkadaş kalmaz ise sıkıntı onu asla kaybetmek istemem.
Soran+1 yılYani bilemem ki ben ilerde ona sevgili gözü ile bakabilirmiyim yani onun için biraz düşünüyorum
Soran+1 yılAynen onu üzmek istemem çok iyi bir insan. Kim olursa olsun bir kızı asla üzmek istemem çok ta hoş bir kız 1 haftadır aklimdan çıkmıyor hep öğün de kaldım sanki.
Kankam bana demişti arkadaş ayağı oturma kası ayağı diye doğruymuş
11 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş ayağı ne anlamadım. Benim ki farklı işte ben onu kaybetmek istemem çok iyi birisi
+1 yılBence arkadaş olarak devam edin. Duygularından emin olmadan hareket edersen ilerde ikinizde sıkıntı çekersiniz. Ondan zaman iste. Cidden ona karşı neler hissettiğinin farkına varınca karar ver. Bağlanmak o kadar kolay değil gibi.
224 Yorumla
Soran+1 yılYani haklısın. Çok hoş bir kız o gün beni baya etkiledi ama yani ilk defa onun kız olduğunu ve karşı cins olduğunu anladım aklimdan da çıkmıyor şu an onu düşünüyorum.
- +1 yıl
Yanıtlara biraz baktım. Sen tam hislerinden emin değilsin. Eğer onu gördüğün an ona aşkla bakıyorsan, kalbinin en derinlerinde o aşkı hissedersen sevgili olup olmayacağına öyle karar ver. Yoksa ikinizde üzülürsünüz..
Soran+1 yılYani haklısın aynen
Soran+1 yılPeki anladım. O günden sonra onu kız olarak hissettim onu ilk defa oyle güzel oyle tatlı hoş gördüm aklımda şu an itiraf edeyim çok etkilendim ondan ve şu an aklimdan çıkmıyor yani Bird e ıyi ve temiz birisi olması benim için ıyi bir yönü
- +1 yıl
Peki onu düşündükçe kalbin hızlanıyor mu?
Soran+1 yılÇok hemde nasıl
- +1 yıl
Hımm. Bu iyi. Bence siz olursunuz yaa.😊
Soran+1 yılInşallah devam ederse evlilik düşünüyorum eğer olursa inşallah hayırlısı diyelim kızı üzmek istemem mutlu olsun hep.
- +1 yıl
Ahaha. Sen baya ciddisin. Bu güzel. Her erkek böyle düşünmüyor.
Soran+1 yılOlduktan sonra ciddi olsu ya ciddi olmayan ilişki sıkıntı aynen baya ciddiyim olursa evlilik yolu var önümüzde
- +1 yıl
Aynen. Ciddi olmayan ilişki sıkıntı. Ben çok çektim. Halâ çekiyorum. Ben ciddiydim ama o pek değildi..
Soran+1 yılHayırlısı olsun evet ciddi olmadan birşey taşmaması da ıyi değil inşallah ileri gitmek istememiştir dikkat et bir erkek olarak bunu desem yeter galiba.
- +1 yıl
Yoo hayır öyle bir şey demedi. Çünkü beni azıcık tanısa tepkimi tahmin edebilir.:)
Soran+1 yılIyi kardeşim dikkat et yinede bazen elimizde olmadan hormonel istek olabiliyor yani. Onun için insanın kendini koruması gerek
- +1 yıl
Ahh bilmez miyim. Zaten artık yemin ettim. İnsanları tanımadan onlarla görüşmeyeceğim diye. Aklı fikri başka yerde olan erkeklerden uzak duruyorum.
Soran+1 yılAynen bazen istemeden de oluyor bazen biz istemiyoruz ama oluyor.
- +1 yıl
Hımm. Yinede kendinize dikkat edin. İyi tepkiler almayabilirsiniz.
Ahaha konu nerden nereye geldi. - +1 yıl
Neyse. Benim sabah erken uyanmam gerek. Sana iyi şanslar.
Soran+1 yılPeki istersen konuyu değiştirelim bence aynen. Nereye gitti konu
Soran+1 yılPeki ozmaam çok teşekkürler sans da ıyi geceler çok sağol.
- +1 yıl
Rica ederim.:)
Soran+1 yılBende teşekkür ederim 🤗🤗🤗
- +1 yıl
Bende.😅😅
Soran+1 yıl😅😅😅
+1 yılSevgili olucaksin. Sen ilgilenmessen baskasi Tarlanin ustune konar
13 Yorumla
Soran+1 yılKimse gelemez o kız oyle değil şu an yapmaz yani birsey.
- +1 yıl
hahahahahaha guldum.. Ummadik tas bas yararmis
Soran+1 yılNeden yani nasil ummadık taş baş yarar derken
+1 yılHer an herşey olabilir sen istiyorsun bence bu kızı korkularına yenilme
122 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum ki çok iyi birisi kaybetmek istemem sence ilerde beni kendisine baglarmi
- +1 yıl
eğer sen istersen bağlar. Sen istemezsen malesef. Bu öyle kızın çaba gösterip yapabileceği bişey değil ki karşılıklı zamanla gelişir zaten bağlanma durumu ki bence sen zaten kıza bağlisin da kaybetmek istemiyorsun çünkü
Soran+1 yılAynen çok seviyorum onu kaybetmek en son isteyeceğim şey. Bağlanmak isterim tabikide
- +1 yıl
Olur bu iş ben sana diyim. kiza şans ver
Soran+1 yılPeki verelim bir şans ama ben galiba ona karşı utangacim çünkü hep kardeş gibi olduk ondan beni sanki sevgili gibi opunce dudaktan çok değişik oldu ama bir yandan da sanki istedim gibi geldi.
- +1 yıl
Hahaha çok güzel bence bu duygular bana mazide birisini hatırlattı :)
Soran+1 yılKimi hatırlattı ki
Soran+1 yıl😀😀😀😀😀
- +1 yıl
15yasinda sevdiğim cok yakın arkadaşımı hatırlattı bahsettiğin gibiydi aynj ama ben senin arkadaşın kadar cesur olup karşına çıkmadım hiç onun başkasından duymuştu sonra si işte şimdi hala konuşuyoruz arada buluşuyoruz sadece bana vefadan söz ediyor ben ise onu sevdiğimden
Soran+1 yılAnladım kolay değildir ama sevipte kavuşamamak tek taraflı sevilmek
Soran+1 yılBende onu 2 kardeş nasılsa oyle severdim çok yakınız okadar. Ama sonra böyle oldu sevdiğini söyledi bence çok hoş bir kız çokta temiz ıyi birisi ve gerçekten oyle bir kız herşeyi hakediyor. Yani o günden sonra hep aklımda hiç çıkmıyor.
- +1 yıl
Kolay ya artık zor diye bişey yok benim için herşeyi çok basite indirgedim artık hayatta daha büyük acılar var malesef daha büyük dertlerim var mesela olmasa da olur anlayacağın
Soran+1 yılAnladım doğrudur inşallah hayırlısı olsun herzaman
- +1 yıl
Kız çok şanslı ya. Ya da ben çok sanssizmisim o da beni öyle severdi iki kardeş nasıl olursa öyle hatta ablası gibiydim düşün yani ama işte nasip
- +1 yıl
Amin :)
Soran+1 yılAnladım bende hep oyle severdim bana herseyini anlatırdı ne olursa olsun anlatırdı. Sonra ben ona kardeş gibi abi gibi sarılır onu kollardım ama demekki zamanla sevgi daha değişik sevgiye donuyor bana çok etkili konustu çok iyi bir insan temiz kalpli çok ts hoş bir kız onu hiç böyle fark edemedim yani birgün beni sevgili veya kocasi gibi görmek istediğini.
- +1 yıl
Çok güzel ya umarım geleceğiniz de çok güzel olur hayırlısı olsun
Soran+1 yılUmarım inşallah onu kaybetmek de istemiyorum ya sevgili olmazsak benimle asla konuşmaz sa ne yaparım ben onsuz herseyim o benim ben ne olsa ona o ne olsa bana anlatırdı.
- +1 yıl
Gerçekten seviyorsa konuşur sadece eskisi gibi olmaz hiç birdsy
Soran+1 yılAnladım keşke bana hisssi olmasa idi yani böyle devam edip giderdik. Ama gönül işte kime aşık olacağını kendisi seçmiyor ki
- +1 yıl
Eğer aşk ise dogrusun
Soran+1 yılEvet ınslalah hayırlısı olsun
Bir şans vermelisin. Ama ona da söyle benden aşık olmamı hemen bekleme belki ilerlemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Onu reddet ve haramları elinin tersiyle it asrın genci olma yolunda ilk adımı at.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil anlamadım ne asrın ı
+1 yılNe kadar zamandır arkadaşsınız peki?
13 Yorumla
Soran+1 yılAynı okuldan arkadaş iz ilk okul 4 ten yani 10 11 senedir.
- +1 yıl
O zaman evlenin :)
Soran+1 yılyok hemen olmaz olurmu öyle
+1 yılkizi seviyormusun? baglamasini mi kstiyorsun?
110 Yorumla
Soran+1 yılŞuana kadar karda ağını sevdim ama beni kendisine bağlar sa sevgili ve ileri seviye evlilik te olur ama beni kendine bağlar mi
- +1 yıl
ha yani baglamazsa istemezsin o kizi öyle mi dogru mu anladim
Soran+1 yılHayır istemem degilde bağlayamazsa arkadaş kardeş gibi eskisi gibi olmak isterim onu üzmek istemem asla ondan merak ediyorum çok şaşırdım sevgimi sınama benim vs dedi ve öptü ne yapacağımı bilemiyorum.
- +1 yıl
ama bu soruyu biz yanitlayamayiz ki ne desek bos. onda o kapasiteyi göruyorsun hic durma yuru. onada bunu söyleyebilirsin korkularini anlatabilirsin
- +1 yıl
baglayabilmek baglanmak sizin elinizde olan bir sey
Soran+1 yılNasıl benim elimde nasil olacak ki suna aklimdan çıkmıyor zaten
- +1 yıl
acik acik korkularini konusmalisin onunla
Soran+1 yılKonuşurum peki ya olmadi sevgili vs olmadık ozaman eskisi gibi olabilirmiyiz.
- +1 yıl
kiza sor olabilirsek bir sans vermek isterim de ne diyecek bakalim ona glre de karar ver
Soran+1 yılInşallah sorarım ona öğrenirim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılee sorun ne kardeşim sen sevmiyorsan emin değilsen girme madem
01 Yorumla
Soran+1 yılTam emin değilim
+1 yılBu işler böyle başlar
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani hep oyle mi olur.
sende onu sev ne olur sanki huyunu suyunu bilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bilirim herşeyini
Şans ver kardeşim. Bağlanırsın zamanla
11 Yorumla
Soran+1 yılInşallah.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen seviyormusun önemli olan bu
11 Yorumla
Soran+1 yılYani çok tatlı çok hoşuma gitmeye başladı yani galiba aşık olacağım 😀
+1 yılVer gitsin😃😃
13 Yorumla
Soran+1 yılDerken 😅
- +1 yıl
Kalbini yani 😄
Soran+1 yılAhaha kalbim emrdinde onun.
Senin arkandan da sevgili yapar merak etme 😂😂
09 Yorumla
Soran+1 yılKomik değilsin insanları bilmeden böyle yorum ayıp kardeş.
Soran+1 yılKardeş ben onun özelini vs hep bilirim
Soran+1 yılHayır ben sevgili olmadan yıllar önceden de biliyordum
Soran+1 yılEyvallah ta yaşın doğru ise benden büyüksün
Soran+1 yılNe alaka bilmişlik ile ya istemiyorsan cevap verme sen abi dedin bende baktım yaşın benden büyük doğru ise neden abi diyorsun dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDenemeye değer
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılÇaya çıkın
19 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani çaya çıkın ne demek
- +1 yıl
Sevgili Olun
Soran+1 yılPeki sence ilerde beni kendine bağlar mi çok iyi birisi kaybetmek istemem keşke yapmasa idi ama oldu birdefa.
- +1 yıl
Bağlar kardeşim
Soran+1 yılBende hoşlanmaya başladım gibi yani zamanla bu sevgi artacak gibi.
- +1 yıl
Ne güzel işte
Soran+1 yılPeki o na bir süpriz yapmak istiyorum seni takip etsem yardım edermisin.
- +1 yıl
Yardim ederim direk mesaj yaz kardeşim sen mesaj kutusunu açıyorum.
Soran+1 yılTamam attım
+1 yılgüzel kardeşim mi o:)
01 Yorumla
Soran+1 yılne?
karşılık ver
11 Yorumla
Soran+1 yılPekala
şükret..
13 Yorumla
Soran+1 yılNe için.
Soran+1 yılNasıl yani soru nasil ko kız beni sevdiğini söyledi
Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Hayırlı olsun