En yakin arkadaşım bana beni sevdiğini söyledi ne yapmalıyım?

Simdi bizim yaklasik iki yillik bir doslugumuz vardi cok iyiydik dertlesirdik birbirimizin kusurlarini bile sorardik en onemlisi ise ailemin yaninda bile o kadar rahat olamazken o dostumun yaninda rahat olurdum aksam konusurduk surekli ailevi konular olsa bile anlatir birbirimize akil verirdik bana hiç hissettirmedi oyle oldugunu onunla gezerken bile onunla boyle birseyi aklimdan bile gecirmemistim herkez ne guzel arkadassiniz dostsunuz diyordu fakat bu olay bugun sabah oldu sıkılmazsaniz okursaniz sevinirim cunku birilerinden yardim istemem gerekiyor konuya donersek sabah 11 de hazirlandim okula gidiyordum facebooktan mesaj geldi baktim ve ben seni cok seviyorum ozur dilerim oysa sen bana kardes gozuyle bakiyordun cok ozur dilerim lutfen konusmadigimizi soranlara kavga ettigimizi soyle kendine iyi bak melegim yazmisti benim telefon elimden dustu gittim elimi yuzumu yikadim okulda ruh gibiydim derslere odaklanamadim simdi bile kendimde degilim oysa cok sey yasamistik icimde cok guzel anilar biriktirmistim simdi siz soyleyin arkadasimi kaybetmek istemesem bile hala arkadas olmaya devam edersem umut baglayacak ve o yanacak eger hoslanmadigim halde onunla birlikte olursam ben yanicam lutfen cevap verirseniz biraz olsun aklim yerine gelir yardimlarinizi bekliyorum.
En yakin arkadaşım bana beni sevdiğini söyledi ne yapmalıyım?