Duygularimi neden eskisi gibi hissetmiyorum?

Okuduğum sehirde biriyle sevgili oldum o okulunuuzattığı için üniversite ye geldi sınavlara girdi biz de not vasıtasıyla sevgili olduk. bir zaman sonra benden hoşlandığını söyledi. Ben sana birşey hissetmiyorum dediğim halde vazgeçmedi normalde sınavlara girip gidecekti memlekete. Benim için kaldı burda işe girdi. sonra sevmye başladım. Çalıştığı için pek gorusemiyorduk. Çok kiskancti boguyordu. Seviyordum tamam. Sonrabirgün çalıştığı yere gittim beni gördü hiç gulumsemedi bensana ggel mi dedim ne diye geldin dedi çok agrima gitti tamam gidiyorum dedim otur şuraya dedi isim var zTen dedim çıkarken de burnum kanadi ağlamaya başladım. Pesimden geldi ama yanimdabir kız bir erkek arkadaşım vardı dellendiarayıp sormadı kuzenim aradi onu yanima gelin çay kahve içelim demiş bana mesaj attı kuzenin mesaj attı gidelim musaitsendedi dersten çıktım kuzenimin yanına gittim. Baristik onunla da. Konuşurken sana birşey itiraf edeceğim dedi evet dedim Seninle ilk çıktığımız zamanlarda eski sevgilime mesaj attim dönmek için sen beni hep tersliyordun dedi. Yüzüne tukurdum orada sonra ben seni seviyorum artık onlar ilk zamanlardı dedi. Sonra benim duygularımı yavaş yavaş yok etmeye başladı bu sorunlar ne hissettiğimi bilmiyorum. Bana yardım eder misiniz dalga amaçlı yazmayın sevinirim
Duygularimi neden eskisi gibi hissetmiyorum?