+1 yıl1 - Yoklukta kalırsam dönerim diye,
2 - Olur da bana kötülüğü dokunur, ona ulaşmam gerekir zaten rehberimde boş yer var dursun sorun değil diye kendini güvenceye almak için,
3 - Kıyamadığı için516 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır konuşuyoruz. Herşey süperdi. Sonra 5 gün yazmadı. Bende sinirlendim hakkımı helal etmiyorum gibisinden ağır konustum. Oda mesajını yeni görüyorum aricam dedi. Aramad. Bende dün yazdim aricam dedinnaramadin bana net ol dedim. Belirsizdin dedim. Mesajimi açmadı 2 saat sonra numaramı sil tanışmıyoruz varsay dedim engelledim... sence beni arar mi ya da neden böyle yaptı? Buluşmada onu kıskandırmak icin bana yazan erkek cok demistim. Ondan olabilirmi hani ben kolay biri değilim gibisinden gurur mu yaoti
- +1 yıl
Bana yazan erkek çok sözünü bana söylemis olsaydın bende havalardan yere inmen için ya çok sertleşirdim ya yazmazdım. O sözün olmamış bir kere. Bir erkek seni normal zamanlarda zaten kıskanır ister istemez. Ama sen kıskandırmaya çalışırsan olay boka sarar. Yani evet ondan olabilir. Bir de sen biraz tez canlı gibisin. Çocuk sana arayacam dedikten sonra tamam bekliyorum deyip arayana kadar susman lazımdı. Sürekli sık boğaz edersen iyice uzaklaştırırsın onu kendinden. Engellemek ile de hatalarına tuz biber atmışsın.
Soran+1 yılBence evet olay bu olsa gerek. Hani onun okulundan kişiler bide. Hani çocuk benim iicn ta kadıköye ayağıma geldi. Ama bende ona bana yazanları gösterdim . Buna uuzlurmuydunuz? Ama sonuçta ben ona ilgi gosteriyorum. Ilk buluşmada sonra yazmadi abi. :(( hatalıyım yanında egolu davranamıyor diye uzaklaşmayı tercih etmiş olabilir mi? 5 gün atmadı ben mesaj attim. Işte aricam dedi aramadı. Goruldu attim 4 gün bekledim. Aricaktin aramadın. Belirsizlik beni yordu konuşmak istemiyorsan şöyle dedim 😄 dahada yormak mı istiyor abi?
Soran+1 yıl3 saat bekledim. Goruldu yaptı yazmadı bende şey dedim , numaramı sil. Tanışmadık varsay. Ama numaramı silmemis abi?
Soran+1 yılEngelledim
- +1 yıl
Buluşmada senin hal hareketlerini veya görünüşünü beğenmemiş olabilir. Iş ciddileşince korkmuş da olabilir. Seni sallamayanı sen neden sallıyorsun ki dostum?
Soran+1 yıl2 aydır konusuyiruz😀 görünümünü biliyir
Soran+1 yılOha nasıl yani iş ciddilesince😀😀😀
Soran+1 yılBen kizdigim iicn mi korkmustur
- +1 yıl
Insanın yürümesini, olaylara olan anlık tepkisini, bakışlarını sadece reel buluşma ile net bir şekilde görebilirsin. İlk buluşmanda sana atılan mesajları göstermen bence gerçekten onur kırıcı.
Soran+1 yılAma oda gösterdi
Soran+1 yılBende ondsn istedim
- +1 yıl
İlk kim gösterdi. d Devamını sen düşün taşın dostum cidden yoruldum. d. d
Soran+1 yılBen açtım konuyu. Sonra o bana sormadı. Ben gosterdim😀😀😀
Soran+1 yılValla sagolun 😀😀 arar mi peki bir gün?
- +1 yıl
Ben birisi beni engellemiş olsa onu aramazdım. O ararsa ne ala..
En İyi Cevaplar
+1 yılBende kimsenin numarasını silmem , sadece çok gıcık olduklarımı silerim. Onun haricinde kalır yani
24 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır konuşuyoruz. Herşey süperdi. Sonra 5 gün yazmadı. Bende sinirlendim hakkımı helal etmiyorum gibisinden ağır konustum. Oda mesajını yeni görüyorum aricam dedi. Aramad. Bende dün yazdim aricam dedinnaramadin bana net ol dedim. Belirsizdin dedim. Mesajimi açmadı 2 saat sonra numaramı sil tanışmıyoruz varsay dedim engelledim... sence beni arar mi ya da neden böyle yaptı? Buluşmada onu kıskandırmak icin bana yazan erkek cok demistim. Ondan olabilirmi hani ben kolay biri değilim gibisinden gurur mu yaoti
- +1 yıl
Keşke o kadar sert yapmasaydın ya , kıskandırmak için yapılan şeyler bazen insanı soğutur ve sinirlendirir. Keşke bekleseydin. Onun hatası da o kadar gün niye açıklama yapmamış anlayamadım , belirsiz.
Soran+1 yılSiyasetçi ondan gizemli
- 6 ay
Aynısını bende dedim ve bittii
Bütün kizlarin merak ettigi soru yemin ederim. Aptallar cünkü. Hic sorgulama devam yasa 😄😂😂 4 ay sonra evlenenn biri bile silmiyor numarayi
68 Yorumla
Soran+1 yılşu an umudum getti naptin hshdhdhdjjs
- +1 yıl
Valla ben cok kafa yordum ailsin diye ugrastm baskasinda. Hatta bak farkli düsüncem (hala benden bsy istiyosun diye düsüncem) yollariyla mi denemedm, kötü mü konusmadim. Helallik mi istemedim silsin diye.. ama yok. Herseyi denedim hala ayni numara kayitli. Halbuki 2 senedir konusmuyoruz. Simdi de son erkek arkadasim da silmemis. Artik hic umrumda degil. Ugrasmiyorum yani 😂 benim beynim cok yandi zamaninda.
Soran+1 yılHahaha haklisin ama öyle olmak lazım ki final haftama geldi kafa yicem... ilk Buluşmada onu kıskandırmak icin bana yazan erkek cok demistim. Ondan olabilirmi hani ben kolay biri değilim gibisinden gurur mu yaptı?
Herşey süperdi biz 2 ay konuşuyorum zatende . buluşmadan sonra mesaj atmadi 5 gun bende yazdim neden böyle yapıosun felan hakkimibhelal etmiyorum dedim😃😃😃😃 aricam seni dedi aramadı dünde belirsizlik sevmiyorum konuşmak istemiyorsan şöyle dedim görüldü yaptı. Bende numarami sil tanışmadık varsay dedim
Soran+1 yılSence niye
Soran+1 yılSiyasetci. Gziemli belirsiz bir tip . Wp de engelli zatende
Soran+1 yılArasın
Manyaklar bos ver kımseye vermezsın bır daha olur bıter
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Ağırdan alıyor. İlk hamleyi senin yapmanı bekliyor ki elinde olasın. Sen yazdığında onun vermiş olacağı mesaj "bak sen bana yazdın, demek ki sen benimle konuşmak istiyorsun, ben değil" olacak.
101 Yorumla
Gizli Soran+1 yılFark etmemiş olabilir mi
bir daha konuşurum hazırda dursun numara diye silmemistir ya da günahını almiyim silmek aklına gelmemiştir
38 YorumlaBende silmem ki kimsenin numarasını yarın öbürgün arama gelirse yanlışlıkla açmayım tanıyayım kim olduğunu diye
40 Yorumla
+1 yılBen daha geçen gün numaraları kontrol ederken öyle bir durumla karşılaştım. Unutmuş olabilir pek öyle konularla ilgilenmiyoruz. Ego değil tavır almazsın umarım.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGörüşmek istemeyen kendisi ztn ben aynı durumda olsam silerim ki ben yins sildim bitince
- +1 yıl
Anlamadın işte, silmek aklımıza gelmiyor.
Erkek beyni sonuç odaklıdır yani o numaranın durması veya durmaması bir anlam ifade etmez.
Belkide bir sebebi yoktur illa yazıcak diye de bir kural yoktur çok merak ediyorsan sor ona erkekler açık sözlü kızları sever
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Benimle ilişkisini kesenin numarsını neden tutayım ki mantıksız bir şey.. Aklında başka bir şey olsa gerek.
83 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende böyle düsünüyorum ama bu konu hakkinda düsünmek de yoruyor insani cünkü cevabimi alamiyorum birtüllu. Nekadar ugrasirsam ugrasayim. 10 aydir konusmuyoruz ama numaram hala kayitli.. bu sabaha dogru gizli aramalar da olmasa daha da rahat edicem 😄
- 6 ay
+1 yılCanim o kadar onemsememis ki rehbere girip numaranı silme zahmetinde bulunmamış. rehberine numara silmek bir tepkidir çünkü. ilgisi yoksa tepkisi de yoktur
26 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok sert oldu bu ama :(((
Nasıl bir şey vu erkekler defalarca aradı isterdiğini alamayınca görğşmek isteöiyorım :/- +1 yıl
Sana tavsiyem ondan uzak dur yoksa sen uzulursn
Gizli Soran+1 yılÜzüldüm bile ben bir şeyler hissediyordum o ise sadece seks peşindeymiş ve bu beni çok üzdü kaç sefer geldi gitti şiirler bilmem ne yaşı da büyük ya inandım daha kötüsü etkilendim sonra o sessizleştğ mesaj attım görüşmek ve konuşmak istemiyormuş.
- +1 yıl
Arkadas hakli, benimde basimdan böyle bisey gecti, bulusalim bulusalim diyordu, sonra bir süre bulusmanin B'sini bile anmadi, sonra bulustuk istedigini VERMEDIM, üstünede tekmeyi bastim. Sonra bir mevzu vardi yazmak zorunda kaldim, numarami silmemis. Yani, gercektende rehbere girip numara silmekte bir tepkidir, o kadar önemsemiyor yani, okadar agir laf saydim, insanda gurur olur bide hic bisey olmamis gibi geri yazmisti
Gizli Soran+1 yılBen sormasam görüşmek istemediğini de söylemeyecekti o kdr da pişkin!
- +1 yıl
aynen öyleleri var, koyver gitsin :)
Hayır, bütün eski sevgililerimin numarasını bende silmem. Silmem ki aradıklarında açmayayım telefonu..
10 Yorumla
+1 yılBelki bir gün ikna ederim, belki bana sonra döner diye 😂
31 Yorumla
Gizli Soran+1 yılŞerefsiz herif!
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden aranmaz bunda ki kimbilir unutmuştur bilşe silmeyi aklına gelmediğinden olabiilir
00 Yorumla Değişir. Bazen ayıp olmasın diye de olur. En son eski yedeğimi kurduğum için tekrar eklemiş gibi göründüm mesela, bayağı bir süre öyle kaldı.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyeterince ayıp etti zaten ayıp olmaz ama benim tahminim ben ararsam onun ben olduğunu bilebilmek için
- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılYa üşendi ya da belki birgün lazım olur diye silmedi.
40 Yorumla Erkekler silmz pek no
21 Yorumla
Soran1 aydır konuşuyoruz. Herşey süperdi. Sonra 5 gün yazmadı. Bende sinirlendim hakkımı helal etmiyorum gibisinden ağır konustum. Oda mesajını yeni görüyorum aricam dedi. Aramad. Bende dün yazdim aricam dedinnaramadin bana net ol dedim. Belirsizdin dedim. Mesajimi açmadı 2 saat sonra numaramı sil tanışmıyoruz varsay dedim engelledim... sence beni arar mi ya da neden böyle yaptı? Buluşmada onu kıskandırmak icin bana yazan erkek cok demistim. Ondan olabilirmi hani ben kolay biri değilim gibisinden gurur mu yaoti
Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Dangalaktir o ozaman sozunun eri olacak bir adam, ya konsursun ya konusmazsin olur biter.
100 YorumlaYa üşenir ya da millete. Rehberimde çık kız var falan hava atıyordur
00 YorumlaHakketen bu nasıl bir manyak çözen varsa banada söylesin 😄
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun 😄 dengesizliğin kitabını yazdı resmen
O hayatına renk kattıysa silmez.. Bir gün yalnız kaldığında sıkıntılarını ona anlatsın diye onu kalbine yazar.
44 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkimseyi bulamayınca ağlamak için yani , kullanmak için
Gizli Soran+1 yılniye silmiyosun sorabilir miyim kız arkadaş olarak kalmaktan acı çekecek kadar aşık olduğu için birdaha konuşmak görüşmek istemiyor böyle ama çocuk her yerden siliyo bir tek numarası yani o zaman ordan niye siliyo zıtlık var
+1 yılsilmek zorunda mı bende de durur kaydettiğim numarayı silmem her ihtimale karşı
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGörğşmek istemeyen kendisi yazdım bitirdim o gün o da çıkarsın beni hayatından
Gizli Soran+1 yılDaha doğrusu rehberinden 😀
- +1 yıl
Aman bosver bir numara sadece ordaki de
Belki bigun yokkluğa duserimde lazım olur
ya da intikam01 Yorumla- +1 yıl
O intikami ben aldim ztn. Nefret etsin silsin diye 😂
Yoklukta lazım sonra belki bu yan cebimde dursun der ;)
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİyi de benimle olamaz. Buna rağmen neden? Çünkü derdi sadece seks gibi hatta öyle... Sadece onu yapabileceği tonla kız var.
Gizli Soran+1 yılHayır 30 yaşındaki adam bir zahmet doymuş olsun ya da hangş kızla ne yaşanır ayırdına varsın bir zahmet! Beni takılmalık ni kızmı gördü şimdi bu? O çok koydu sanki ben önüme gelenle yakınlaşıyırum :((
Gizli Soran+1 yılİyi de beni tanımadan nqsıl öyle gördü iyisin deyip duruyordu bir de salak! Öyle görse bile nasıl olduğumu anlayınca ona göre davranması gerekirdi. Benim gibi bir kızla tanışmaz o salak bir daha! :)))
Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Belki ilerde konusmak isterim diye 😎
14 Yorumla
Soran1 aydır konuşuyoruz. Herşey süperdi. Sonra 5 gün yazmadı. Bende sinirlendim hakkımı helal etmiyorum gibisinden ağır konustum. Oda mesajını yeni görüyorum aricam dedi. Aramad. Bende dün yazdim aricam dedinnaramadin bana net ol dedim. Belirsizdin dedim. Mesajimi açmadı 2 saat sonra numaramı sil tanışmıyoruz varsay dedim engelledim... sence beni arar mi ya da neden böyle yaptı? Buluşmada onu kıskandırmak icin bana yazan erkek cok demistim. Ondan olabilirmi hani ben kolay biri değilim gibisinden gurur mu yaoti
Soran+1 yılYok arar mi? Numaramı sil dedim silememis
+1 yılKendini ağırdan satmaya çalışıyordur belki 😂😂 her şist diyene öpücük verilir mi!
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKim ağırdan satmaya çalışıyor
- +1 yıl
Erkek, kız zaten konuşmak istemiyor silmiş numarasını
Gizli Soran+1 yılEe hala niye kendisi silmiyor. Daha neden ağırdan satsın ki... kız silmiş gitmiş ağırdan satacak bir durum kalmamış
+1 yılLazım olursa yedekte dursun diye.
10 YorumlaYeri geldiğinde tekrar lazım olur diye. d
10 Yorumlabütün rehberi sildim hayırdır la?
16 Yorumla- +1 yıl
Ona söyle o da silsin :/
- +1 yıl
Anan baban ne alaka ya :/ silinir mi onlar, okadar emek vermisler sana :/
- +1 yıl
Aha bende bu adamin telefonu alsam da kirsammi ki 😂😂
Çok takıyorsunuz sılse hep suç olur
07 Yorumla
Soran+1 yılSilbdedim
Soran+1 yılEngelledim😀😀😀😀
Soran+1 yılArasın.
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Belki koleksiyon yapıyordur.
10 Yorumlasen neden silmediysen o da ondan silmemiştir
10 YorumlaKandil mesajı için genelde
11 Yorumla
+1 yıl1 arşivlediğinden 2 üşendiğinden
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılArşivlemek mi neden
- +1 yıl
Yarın birgün lazım olur düşüncesi , kötü gün dostu , kenarda dursun birgün lazım olur , yoklukta gider , 3 bira çözer bu işi vs gibilerinden
Gizli Soran+1 yılCidden mi ya
Açıkla- +1 yıl
Şimdi bu adamın neden böyle birşey yaptığını bilemeyiz , seni beklediğinden , umursamadığından , yedekte beklettiğinden birçok sebepten olabilir fakat sen buna kalmak yerine sana en güzel tavsiyem engelle kurtul yoluna bak takıntı iyi birşey değildir
Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. Wp profiline ve durumuna gizlice bakmak için.
00 Yorumla
+1 yılUsenir canim useenir her seye umut baglamayin
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAma hiç konusmuslugum yok
Bu kişiyle sadece 10 dk bir şey
Silmedigini nerden biliyosun
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbiliyorum kayıtlı olmayan birinden baktım profil resmi falan görünmüyor ama bende görünüyor
Gizli Soran+1 yılsilmeyi mi unutmuştur , görüşmediği için tamamen kızı mı
Gizli Soran+1 yılengellersem nası yazcak :D ya şöyle üşenmemiş instagramda beğendiği resimlerin beğenisini kaldırmış ortak resimlerde etiketten kaldırmış sonra dönmüş etiketli olmayanları etiketlemiş :D sence bu insan unutmuş olabilir mi rehberden silmeyi
Gizli Soran+1 yılneyi bekliyim, ya cidden kafam çok karıştı kesinlikle mesaj atmaz tanıyorum, benim atmamı falan bekliyor belki de ararsam atarsam sen kimsin dememek için ya da bilmiyorum hayatından çıkarsa silmezmiydi? keşke silseydi amacı ne diye düşünüp durmazdım
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gun gelir lazim olur diye
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yedekte kalması için sanırım
00 YorumlaLan harbi ha neden bilmiyorum 😀😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kız bence bu kadar düşünmesin. Önüne baksın.
10 Yorumlaben olsam silmem hattı yenilerim
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılKenarda dursun işim düşer diye
10 YorumlaOkadar bile umursamıyo düşün
17 Yorumla
Gizli Soran+1 yılUmursamiyorsa siler neden tutsun
Gizli Soran+1 yılNasıl fark etmiyorsun ya
Dikkatsiz misin
Gizli Soran+1 yılIllaki fark edilir
Bence sen biraz safsın
Gizli Soran+1 yılOnun senin kadar saf olduğunu düşünmüyorum
+1 yılsallamadığı için umursamadığı için silmemiştir.
00 Yorumla
+1 yılkimse kalmadiginda aramak için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakla samanı gelir zamanı 😀😀😀😀
10 Yorumla
+1 yılbir gün lazım olur diye 😊
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ne olur ne olmaz canım sıkılırsa oyalanırım diye
00 Yorumla
+1 yılzor zaman da lazım olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılbirgün lazım olur diye :D
00 Yorumla
+1 yılBir ümit belkigeri döner diye
37 Yorumla- +1 yıl
Silmediğini nerden anladın peki
- +1 yıl
Profili kapalı ise silmiştir demek değilmi
- +1 yıl
O zaman silmemiş belki yazarsın falan diye
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbendede bir suru numara var :D duruyorlar oyle
010 Yorumla
Gizli Soran+1 yılniye :D
- +1 yıl
ne bliyim ya :D zamninda kaydetmisim kalmis :Dd taninamam cogunuda :Dd
Gizli Soran+1 yılyani mesaj atarsa sen kimsin dememek için mi
- +1 yıl
yok be duruyorlar oyle
Gizli Soran+1 yılaçıklamayı okudun mu :D kız öylesine biri değil işte uzun zamandır arkadaşı kız seni seviyorum diyor oğlan işte ben öyle görmüyorum vs diyor kızda madem öyle bir daha konuşmayacağız diyor tamamen bitiriyor arkadaşlığını da çocuk da sosyal medyada siliyor, ordan silip niye numara silmiyor onu diyorum
- +1 yıl
ne okudum lan ben :Ddd
Gizli Soran+1 yılniye noldu :D olay bu
- +1 yıl
banane onlardan ben kendimi anlattim :dd
Gizli Soran+1 yılsanki benim sorumdaydık ama :D neyse 18 yaşındaymışsın ciddiyet beklemem saçma olurdu
- +1 yıl
ha ha ha :d yaşta olgunluk arayanlarin beyninden takın banada nasil kafa yasiyolar merak ettim :D ne ciddiyeti bekliyonya soruya bak o ondan bu bundan bisey bekliyor :D
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılUmursamıyordur hiç o numarayı bile sen takıyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Vallaa haa 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni seviyor hala knk
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka yaptim knk
Cevap sahibi+1 yılKanka olalim mi?
Cevap sahibi+1 yılTamam kanka boşver
Numarayi neden silmez?
00 Yorumla
+1 yılniye silsin :D
00 YorumlaSilmeye üşenmiştir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Üşengeclikten
05 Yorumla- +1 yıl
Okadar dedim bak yanlis anlarim sil numarayi diye, adamsan sil numarayi diye ohooi
- +1 yıl
Bu adamin kafasini anlamadim gitti :/
- +1 yıl
Ztn engelliydi.. 9 aydir.. bir haftaya kadar. 9 ay doldu ben bir ekleyim dedim. Az önce sildm yine 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇelişiyor
10 Yorumla
+1 yıllazım olur diye
00 YorumlaOna neden sormadın?
09 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır konuşuyoruz. Herşey süperdi. Sonra 5 gün yazmadı. Bende sinirlendim hakkımı helal etmiyorum gibisinden ağır konustum. Oda mesajını yeni görüyorum aricam dedi. Aramad. Bende dün yazdim aricam dedinnaramadin bana net ol dedim. Belirsizdin dedim. Mesajimi açmadı 2 saat sonra numaramı sil tanışmıyoruz varsay dedim engelledim ... sence beni arar mi ya da neden böyle yaptı? Buluşmada onu kıskandırmak icin bana yazan erkek cok demistim. Ondan olabilirmi hani ben kolay biri değilim gibisinden gurur mu yaoti
Soran+1 yılEvet sultanım derdi konuşuyoruz ve gerçekten hoşlanıyorduk. Bu hafta böyle oldu anlamadim
Soran+1 yılEngelledim 😄😄😄
Soran+1 yılTakmıyordu son mesajlarımı
Soran+1 yılNumarami sil tanismadik varsay dedim
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Useniodur adam
01 Yorumla- +1 yıl
Dövcem ben bunu yakinda 😂😂 resmen nolur sil diye yalvarcam. Aklim kalir sil ne olurr 😂😂😂
+1 yılUnutmustur
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne