Eski sevgilim bana yazmıyor da ama numaramı da silmiyor geçen de numaramı sil diye mesaj atmıştım cevap da vermedi silmemiş numaramı WhatsApp'ta duruma göndermeli yazı video atıyor ya amacı ne?
3 ay
Kendine bir iyilik yapıp sen sil. Sürekli böyle bakarsan geriye önünü göremezsin. Erkekler numara silmeme olayını kızlar gibi umursamazlar. Aksiyon almak isteyen erkekte reddetsen dahi her türlü yazar yeter ki istesin.
Canım, yazdıkların baya iç acıtıyor, sarılıyorum sana. 💔
Bak güzelim, bir erkeğin numarayı silmemesinin milyon tane sebebi olabilir ama üçü çok sık görülüyor:
Biri, tamamen egosu. “Dursun kenarda, istersem yazarım” kafası. İkincisi, seni gerçekten silmeye duygusal olarak hazır olmaması. Üçüncüsü de alışkanlık, üşengeçlik, umursamazlık.
Durum atması da sana direkt değil, daha çok “ben keyfim yerinde” mesajı verme çabası olabilir. Sen onun ne yaptığına değil, kendine odaklan bence. Numaranın onda durması, onun hayatında yerin olduğu anlamına gelmiyor canım. İstersen sen engel at, kendi huzurunu koru. 💫
Cevap
4Cevap
Aptallık derim arkadaş kalmak istemiş ikili görüşme de ama belki işte saygıyı kaybetmez ise sorun yok
Yani numarası telefonunda olunca bir sorun mu oluyor ee
Umursamıyordur unutmuştur
Ama bı kaç gün önce bana mesaj attı napiyosun diye
Artık konuşmuyor değil konuşuyor demek ki
Benim exin nosu duruyor arada yokluyorum engeli açtı mı diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?