Aşk İlişkileri Eski sevgilinin neden öfkesi geçmez ayrılmanıza rağmen? Gdfhhk Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eski sevgilim hala bana sinirli eskileri açıp duruyor sizce neden geçmez öfkesi deli ediyorsun beni diyo? Güncellemeler+1 yıl Hala bana öfkeli deli ediyorsun beni dedi Bende deli edende benim güldüründe benim dedim sonrada gülmeye başladı Eski sevgilinin neden öfkesi geçmez ayrılmanıza rağmen? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bimdekikincikapıı Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Artık naptiysan bebeye 0 5 Yorumla Gdfhhk Eski sevgilimle konuştum yanlıs anladı aldattigimi sandı hala sinirli bna Yorumla bimdekikincikapıı +1 yıl Yaptığın küçük birşey değil Yorumla Gdfhhk +1 yıl Hala sinirli sevgisi varmıdır Yorumla bimdekikincikapıı +1 yıl Umarım vardır Yorumla Gdfhhk +1 yıl Mesela hala telimi silmemiş Yorumla
martymcfly Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 38% +1 yıl neden sinirli 0 6 Yorumla Gdfhhk +1 yıl Aldattığımı sanıyo ben seninle ciddiydim hayallerimi yiktin falan dedi snden sonra hiçbirşeye emin olamıyorum dedi hayat kurucm kendine falan dedi sensiz kuramadı öyle Yorumla martymcfly +1 yıl neden ki çok ciddi bir şüphe bu. onu böyle lmadığına ikna etmen lazım Yorumla Gdfhhk +1 yıl Kanıt yok güvenmiyo hala sinirli bna öfkesi sevgimidir Yorumla martymcfly +1 yıl yoo sadece sevgiden değil kişiliğine de yapılmış bir şeydir aldatma. ne yaptın ki sen Yorumla Gdfhhk +1 yıl Eski sevgilimle konuştum yanlıs anladı aldattigimi sandı hala sinirli bna Yorumla martymcfly +1 yıl ama aldatmak çok büyük bir şey sonuçta. sadece konuşmakta ne var ki ne konuştun ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Artık naptiysan bebeye
Eski sevgilimle konuştum yanlıs anladı aldattigimi sandı hala sinirli bna
Yaptığın küçük birşey değil
Hala sinirli sevgisi varmıdır
Umarım vardır
Mesela hala telimi silmemiş
neden sinirli
Aldattığımı sanıyo ben seninle ciddiydim hayallerimi yiktin falan dedi snden sonra hiçbirşeye emin olamıyorum dedi hayat kurucm kendine falan dedi sensiz kuramadı öyle
neden ki çok ciddi bir şüphe bu. onu böyle lmadığına ikna etmen lazım
Kanıt yok güvenmiyo hala sinirli bna öfkesi sevgimidir
yoo sadece sevgiden değil kişiliğine de yapılmış bir şeydir aldatma. ne yaptın ki sen
Eski sevgilimle konuştum yanlıs anladı aldattigimi sandı hala sinirli bna
ama aldatmak çok büyük bir şey sonuçta. sadece konuşmakta ne var ki ne konuştun ki