Sevdiğini söyleyen bir kız sizden ayrılır ayrılmaz başkasıyla sevgili olabilirmi?
Bu mümkünmüdür sevgili olabiliyorsa sizi hiç sevmemiş mi demektir?
Bu mümkünmüdür sevgili olabiliyorsa sizi hiç sevmemiş mi demektir?
Ben bir yildir kimseyle beraber olamadim adaylarimda cok dusun artik. Yakisiklisindan tut zenginine kadar. Cok asiktim ayrilik beni yikti. Baskasini nasil sevebilirim ki? Baskasinin gozlerine nasil bakabilirim? Nasil opebilirim? Imkansiz. Simdik yeni yeni flort ediyorum.
Bundan şu çıkıyor hiçbir zaman sevilmemişim ne kadar acı
bazilari acisini baskalariyla beraber olarak cikartiyor oyle yapanlarda var bilemiyorum simdi kizin gunahini almiyalim
Günahını almıycak bişey yok bildiğin oyun oynadı bana yaşattığının en beterini yaşasın inşallah
Intikam icin yapilir. Sana aci vermek kiskandirmak. Dogru degil ergence hareketler. 2. Secenek kiz sevgilisiz yapamiyordur. 3. Emin ol seni askla sevmemistir. Sevmek 10 basamaksa 3 basamak ta kalmis. Sende bunlara takilma bosverya karaktersiz biri icin ne uzuluyon.
He tabiki kiza naaptinda ayrildiniz. Baska kizlari bilmemde ben seviyorsam kolayy vazgecmem mucadele ederdim. Ayrilmak benim icin baslangic olur o evlenene kadar mucadele ederdim. Birak cikmayi aklima bile gelmez bunu ihanet kabul ederdim.
@gulbahar55 size bir konu hakkında mesaj atmak istedim ama kapalı
Demekki beni hiç sevmemiş ne diyim işte bu çok kötü
Kızları anlamak çok güç. Mesela; eski sevgilim benden ayrıldıktan bir hafta sonra başkasıyla çıkmaya başlamıştı. Gel de üzülme şimdi.
Cevap
5Cevap
Seviyorsa direk başkasına gitmesi saçma olur. Seven birisi başkasına gidiyorsa sevmiyordur bence
Ama seviyormuş gibi rol yapıyordu
Kişilik meselesi kimileri çok sever sizinleyken çabalar olmuyosa hiç yaşanmamış gbi gider ve hayatına bakar. . Kimisi saklanıp kalır uzun süre acı çeker yerine kimseyi koyamaz
Yanlış anlaşılmalar oldu ben onun için ölüyorum o başkasıyla oluyo olaya gel :))
Ama hiçbişey olmamış gibi çekip gitmesi hiç hoş değil...
İşte o konuda emin değilim benim sevdiğimi biliyor mu yoksa sevmediğimi düşünüp mü gitti işte ondan emin değilim
Araya reklam almak derken bana nispet yapmasınımı kastettiniz biliyorum sevse tabikide gitmezdi ama bunu idrak etmekte güçlük çekiyorum sık sık girip bakıyorum whatsapta resmine : ) Bir nevi bağımlılık oldu
Doğru tespit yapmışsın benden ayrıldı 4-5 gün sonra başkasıyla sevgili oldu hatta biz görüşüyorken onunla da görüşüyomuş gel de delirme bana bir erkekle görüşürken asla başka bir erkekle görüşmem diyodu : )
Hareketleri sanki intikam almak için bilinçli atılan adımlar gibiydi
Malesef bu konularda çok takıntılıyım birine bağlanıyorum ve kopmam çok zor oluyor
Tespitlerin nokta atışı resmen
Sence bu ilerde bana dönmeye çalışır mı peki dönerse kabul etmek aptallık mı olur?
Teşekkürler yazıların için içim sinmez zaten ona bakmaya Allah bilir ne yaşadılar ama gerçekten sevmiştim ben ne denir ki Allah değerini bildirir elbet
Olamaz. Seven bir kız ayrılır ayrılmaz başkasıyla olamaz.
Herşeyin yalan oluşu çok kötü
Allah karşına daha hayırlısını çıkarır, dert etme
İnsanın hayalleri umutlarıyla beraber gidiyor..
Nefes aldığın sürece umut var demektir
tutmayı bilmiyorsanız kimin tuttuğuylada ilgilenmiceksiniz
Tutunamayanlarda var...
Kisilik meselesi. Karakter olayı. Sadakat ve vefa. Bu kavramlara değer vermiyorsa gider
Hiç sevmemistir bence
Sevmemiş ya da soğumuş senden bir süre önce.
Seven insan soğur mu?
Soğur. Karşı taraf hoşuna gitmeyecek işler yaparsa tabi.
Karaktersiz bir kişiliğe sahipse seni ezer geçer
Orası şüpheli
Cevap soruda zaten ''seven'' gitmez.
Seven insan başkasına gitmez
Kandırıldık yine.
Unutmak için gidebilir
Gitmez kiyamaz sevdigme
Kişilikle alakalı bir durum!
Gitmişse baska sebepleri vardir
Ne gibi sebepler mesela
Onu da sen bul kizla yasayan ben degilim sensin akillim
Hiç sevmemiş