Hayatımda ilk defa beni seven bir kız buldum ama ona karşı hissizim ne yapıcam?

Universite okuyorum hayatım boyunca cıktığım kızlar genelde gozu acık kızlardı hep aldatılan taraf oldum gidip hic aldatmadım baska kıza bakarken cekindim cunku cok saftım erken yasta ciddi iliski arayan salak bir cocuk gibiydim hep allahim benim gibi bir kız cıkar karsima diye dua ederdim onceleri bir sene hic kızla cıkmadım ama cok kizla birlikte oldum olmaya basladım bu durumdan gurur duymuyorum ama artık onceki saflıgım dunyaya bakıs açım bile degismisti ve artık yeni benligime alısmısken karşıma bu kız cıktı arkadaslarımızın ısrarı ile bir anda oldu hersey daha soyadını bile bilmiyorum ama cıkıyoruz arkadaslarla gittigim bir piknikte test etmek istedim ama harbiden saf ve temiz oldugunu gorunce ayrilmayi denedim ama daha iki gun konusmamıza ragmen bana sanki etle tırnak mısız gibi davranıyor ve ben sen siz yasayamam antalyayı terk edicem diyince tekrardan sevgiliymisiz gibi davrandım o seviyor ama ben hissizim tekrar denedim dun sabah ayrılmayı saflıgini masumlugunu almak istemedim cunku ilerde evlenecegi adamin karsisina en temiz haliyle ciksin istedim ama ben hissizim sevmiyorum nefret etmiyorum guzel ama ilgimi cekmiyor hissizim bosum abilerim bana kizdi bu devirde boyle kiz bulmussun kacirma canım diye sovduler seni seviyosa yuru dediler o seviyor ama ben hissizim cunku duyguları bana gercek gelmiyo cunku tecrubesiz sevip sevmedigini bilmiyoda olabilir ne yapacam kafayı yicem vicdan azabından hic bir hissim yok ona karşı ruhsuzum normalde cok mutlu gulen bir insandim ot gibi oldum dusuncelerden
Hayatımda ilk defa beni seven bir kız buldum ama ona karşı hissizim ne yapıcam?