Şimdi benim sevdiğim bir kız var. Bunu 2 yıldır seviyorum. Ama hiç konuşmadım onunla. Bir ara arkadaşlarım seni seviyo diye dediler. Oda terslemiş. Kızla şuanda her zaman bakışıyoz. Bana karşı ilgili gibi duruyor. Konuşmalı mıyım? Konuşursam neler yazmalıyım. Saolun şimdifen
Bırak o seni kovalasın tavrını belli et köşene çekil değilse üzülürsün ağzınla kustut kadın milletine yaranamazsın anladinmi seveceği nişanı onlar seçer bir kıza bin kişi bakar bir kişi alır o belirler seveceği erkeği tavrını koy çekil köşene izle sana yürüyorsa sana açılıyorsa durma koş değilse hiç bulaşma üzülürsün canım kardeşim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Konuşma gizemin kaybolur sıkılır senden
Nasıl gizemim kaybolur. Zaten onu sevdiğimi biliodu. Son bir umut konuşmak diorum bende. Biraz açarmısın yazdıklarını
Ya kızlar zoru sever böyle flörtleşmeye devam et
Konuşma boşver
Neden?
Bırak o seni kovalasın tavrını belli et köşene çekil değilse üzülürsün ağzınla kustut kadın milletine yaranamazsın anladinmi seveceği nişanı onlar seçer bir kıza bin kişi bakar bir kişi alır o belirler seveceği erkeği tavrını koy çekil köşene izle sana yürüyorsa sana açılıyorsa durma koş değilse hiç bulaşma üzülürsün canım kardeşim
Saolasın