Aşırı iştahsızlık var, ne yapmam gerekiyor?

Bugünlerde çok iştahsızlaştım..hiçbir şey yiyesim yok..yiyemiyorum zorluyorum ama midem bulanıyo şu anda da gözlerim kararıyo zaman zaman..iştahımı açmam için ne yapmam lazım..bi de aşırı stresen iştahsızlık olabiliyor mu?.. ya da bunun başka nedenleri olabilir mi? bi kaç gündü böyleyim ve bitkin halsiz düştüm resmen..normalde çok hareketliyimdir..ama halim yok yatıp uyuyasım var..ve son soru olarakta bunun ne gibi zararlarını görüüm? [not: yağlı yiyeceklerin hayalini bile yapamıyorum istifra edesim geliyo. su içiyorum bi tek o da nadir..süt ürünü bile yiyemiyorum tadı bi değişik gelir oldu sanki ilk defa yiyomuşum gibi. meyve yiyebilirim ama sanırım..ki onların tadı da çok acı geliyo ilaçlılar galba anlayamıyorum çok garip sevmiyorum anneme sordum tat bakiyim bi şundan nasıl tadı diye normal dedi..] bilemiyorum bende ne sorun olabilirki? [not: midem bulanıyo dedim diye hamilesindir gibi espiriler yapmayın lütfen teşekkürler :)]
Güncellemeler
+1 yıl
son durum: kum döküyomuşum ve sancılı dönemlerden geçtim aslında hala sancılıyım ama bugün hafifledi neyseki daha iyiyim zaten 3-4 gündür burda da yoktum bu yüzden..aşırı stres bunu tetiklemiş sanırım..
Aşırı iştahsızlık var, ne yapmam gerekiyor?