Duygular karşılıklı derler hani ben çok özledim yaa...
duyguların gerçekten karşılıklı olduğuna inanır mısınız?
duyguların gerçekten karşılıklı olduğuna inanır mısınız?
pek ınanmam. benm ne hıssettqımı hangı duygu ıcerısınde olduqumu nereden bılebılır kı. ben üzgünken o mutlu olablr. mesela ben şu an cok mutsuzum dokunsan aqlarm o derece ama o bu halde deqldr yanı onn gbı .. .s
okadarda karaya baglamayalim cok nadir de olsa duygular gercekten karsilikli olabilir bence
yok olyle bısey bırı çok sevıyorsa dıgerı kendını bı bok zannetmeye baslar gıder baskabırını aramaya
sevdiğini belli etmiyeceksinnn
Duygular karşılıksızdır çoğu zaman, çok nadir eş zamanlı eş duygular hissedilir.
Cevap
9Cevap
Ben o inancımı kaybetmiş durumdayım.Ben severken onun sevdiğini düşündüğüm halde sessizce kalması ve sırtını dönüp gitmesi tüm temel taşlarımı alt üst etmiş durumda :(
bu kadar özlüyorum dedim bir gramda o özleseydi:(
gözlerinin içine bakıpta her defasında gideceğini bilmek daha acı emin ol:(
kaçıyordur belkide gerçeklerden...
:( üstelersem benden uzaklaşacağını da biliyorum.Sessizlik ve kendini dinlemesi belkide ona ilaç geliyor ama bana zehir resmen :( ama eminim kaçıyor neden böyle yapıyo bilmiyorum ama bir neticeye varmalı :( hemde sevdiğini bildiğim halde hissediyorum ben onu severken o bana kahkahalar atarak bakmıyordur ve öyle umut ettim hep :(
umarım dediğin gibidir. ben de aynı duruma benzer yaşıyorum:(ya da canlı cenaze misali:(
bugün herkes sevdigi insana kavusacak deseler kac tane cift yer degistirir biliyor musun? :)
İnsana herşey aşıkken çok toz pembe geliyor. Karşı tarafı hep kendisi gibi sanıyor.
bildiğimiz mallık:(
Bende çok özledim. :( bazıları hiçte karsılıklı değil..
ınanmam.oyle olsaydı şu an herkes gerçekten yer degıstırırdı
herzaman karşılıklı olmasa sa karşıklı olduğu anlar da var bence
Galiba o anı tutturamadım:(
Öyle olsaydı o yanımda birbirimize sarılmış bir şekilde bunu okuyor olurduk
nick'inle uyumlu bir cevap ve doğruu
karşılıklı olan duygular en güzeldir
aşk dıye bişey yaşanmazdı ilk başta..
ilk baştA ok ama sonrası gelmiyor
her insanın ki karşılıklı değildir
iki tarafta seviyorsa ve kalpleri de temizse ozaman
benm sevmediğim biri de beni sevmez. bu böyle..
karsılıklı olmalı benım ıcın...
malesef ki değil tatlm
Belki.
Yalan :)
ınanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar