Benden mesaj beklediğinden eminim ama ilk mesaji hep ben atmak istemiyorum.
Bu sefer o atsın istiyorum.
Bu sefer o atsın istiyorum.
bence sen yaz ya ikiniz de gururunuzun esiri olmayın insan gerçekten sevince gururu bir kenara bırakmayı bilmeli tartışma konusu ne bilmiyorum ama yine de yaz sen tabi basit bir şey ise
ve bu durumlara düşmemek için konuşmalarına dikkat et yapıcı yorumlar yap. öfkeyle kalkan zararla oturur unutma
Yok bu sefer o yazmali hep ben yazamam onunda biraz fedakar olmasi lazim
Biraz boylede olculur
O bulsun surekli ben alttan aliyorum yaziyorum zaten birazda o bunu yapsin. Cok sey istemiyorum yapmiyosada o bilir ben sabredicem
Yok bitmez ya nisanlilik kolay bisey degil. Bunun icin bitiyosada bitsin
Genelliyosun
Siz önce nişanlanıp sonra mı tanıştınız? Bayağı geç kalmadınız mı bu şeyler için?
Yok once sevdik birbirimizi sonra nisanlandik
Bunun vakti mi varda biz bilmiyoruz :)
Kız erkek arkadas ilişkisi bitmiş daha bu neyin nesi bir ömür adayacaksiniz At.
Yoo olmaz hep ben atiyom birazda onun cabalamasi gerekmez mi?
Yok bitmez ikimiz de birbirimizi seviyoruz guvenimizde tam sadece gurur meselesi :D
Cevap
3Cevap
Nişanlanmışsınız ama bu safhaları geçememişsiniz, anlayamadım.
Sen çok akıllısın
Hakaret etmek icin gorus paylasiyosun bu ergenlik degilde ne :)
Birak o atsin alistirmissin zatn onu
Cok haklisin vallah :D
Suc sende bacim
Onun attigi zamanarda oluyor ama genelde ben atarim haksiz oldugum icin ama bu sefer cok gereksiz bir trip yapti ben kapatcam yemek yiycem dedi bende dedim birdaha arama kapatirsan o da tamam dedi. Daha ne aradi nede yazdi bende ayni sekilde. :(
Vala basta alistirmissin simdide sikayet ediyorsun olmaz boyle alistirdigin icn yinede senn mesj atman gerekir yinede sen bilirsin
Kesinlikle atmam.
Ozmn yeni nisanli sevgili arayisina gir o kesinlikle atmaz bunu bil
O kadarda namussuz degilim yeni birini bulcak kadar. O atar eminim ama ne zaman bilmiyorum.
Haşa namussuz demedim ama sen atmazsan oda atmaz ve boylelikle araniz acilir ortada iliski kalmaz
O atmazsa o bilir ama bende yuzuk atmam o atarsa o da onun serefsizligi olur ki oyle bise yapmayacagindanda eminim
Tmda boyle devam etti diyelim sence o birini bulma arayisina girmezmi
Yok oyle biri degil guvenim sonsuz
Ne diyim ki sana bunu yapar diyorum seviyorum diyosun sunu yapar diyorum guvenim sonsuz diyosun yanlis yoldadin bacim
Emin ol dogru yoldayim ben sabredicem herzaman bitaraf adim atmaz birazda onun adim atmasi lazim
Hayirlisi olsun ne deiyim
Sevgilinin burcu ne
Yengeç
Aha şüpheci ve takıntıli
Ayni zamanda gicik :D
Valla kesin senden bekliyo
Vay anasini iki dakkada cozdunuz adamin karakterini
Cok bekler :D
@excalibur1 hahahahha
Vay arkadas burc ne kadar onemliymis 😀😀
Ne zamandır nişanlın
Ayrıl