Neden hiç mesaj atmıyorsun , aramıyorsun yazmış...
Sevgilimle 3 gündür konuşmuyoruz, ayrıldık mı?
Neden hiç mesaj atmıyorsun , aramıyorsun yazmış...
Bence hiçbir şey sorma. Umrunda olsaydın böyle davranmazdı. Sana değer vermeyen adamı geride bıral, sana değer veren biri karşına çıkar muhakkak. Böylelerinin hayatında kapladığı alana yazık
Sorupta daha kötü duruma düşerim değil mi
Evet kendini küçük düşürürsün. Ben senin yerinde olsam ayrılığı kabul edip yoluma bakardım. Hiç yazmazsa yazmaz, yazarsa da ayrıldık derdim. İkna etmeye çalışırsa bile olmamalısın. Günlerce konuşma gereği duymayan birinin seni gerçekten umursadığına sakın inanma.
Aldığım en haklı yorum. Ben de hala saf gibi işleri vardır diye kandırıyorum. Ama ona yazmadan da duramıyorum. Boşluğuma denk gelecek ve neden böyle yaptın diyeceğim diye çok korkuyorum.
İşi olması seninle konuşmasına zerre engel değil. Hiç mi arayıp 2 dk konuşma fırsatı olmuyor? Ben de bundan bahsediyorum. İnsan istedikten sonra her türlü iletişim kurar ama o gerek duymuyor. Kendini böyle soğut ondan. Laf söylemeye de değmez, bir şey sorup ona kendini vazgeçilmez hissettirmeye hiçten değmez. Sal gitsin, değer de haketmeyene verilmez.
Benim iş hayatım çok stresli. sağlıkçıyım hergün sorunlar bitmiyor. Bunlardan üzülüyorum tesellliyi onda arıyorum bu yüzden gurursuz rolüne bürünüyorum. Önceden her iş çıkışı arardı 5 dk bile olsa konuşurduk. Şimdi hiç yazmadı bile
şu an işiniz çok zor Allah kolaylık versin. En desteğe ihtiyaç duyduğun dönemde sallamıyor seni. Bence bırak herkes kendi yoluna gitsin. Sende ondan sessizce git. Bir şey söylemeden, tepki vermeden. Hiç olmamış gibi, içinde ona karşı bir şey kalmamış gibi..
Canım yorum güncellemişsin yazdı diye. Neler oldu?
Cevap
7Cevap
Sen mesaj at. Ne yapıyorsun? Nasılsın? gibi sıradan şeyler söyle ya da gününün nasıl geçtiğini anlat. Israrla mesaj atmıyorsa meşgul müsün diye sor.
Sen yazmayınca bana bilmediğim bir sebepten kırgın olduğunu düşündüm de!
Çok geç ya kavga etmedim. İşlerin yogundur diye düşündüm dedim
İyi yani ilişkiniz yolunda değil mi?
Yolunda gibi şu an teşekkür ederim ☺️
Umarım mutlu olursunuz.
Salla gitsin sakin yuz verme bi flortum vardi bir ay varsa 3 ay olmazdi. Bole bole artik en son engelledim kurtuldum
Bu benim basima cok gelirdi lisedeyken kanka. Sevmediginnden emindim ayrıldım. Bence ayrıl seni sevmiyor
yazmıyorsa yazma tabii ki çok merak ederse o yazar ne bu tavırlar ya çocuk gibi 3 gün yazmamak nedir sevgiliye
belli ki umrunda değil ya özleyen insan yazar isteyen insan bi bahane bulur yazar
Bence ayrılmışsınız
Keşke haber verseydi
😂😂
Yazma boş ver kaybettiğini anlarsa kendi yazar.
Mesela böyle oluyor aradan 5 ay geçiyor yazıyor
Cevap vermeyince de üst üste arıyor engelliyorum ulaşıyor
Sevdiğim için engel olamıyorum
Evet hemfikiriz 1 sene sonra döndüğünde bile affetmiştim
Ben ayrılmak istiyorum diye mesaj atayım mı
Böyle uzun süre konuşmayınca ben noldu bir sorun mu var diye soruyordum öyle sormama alıştı bu kez sormadım
Yazarsa görüldü mü yapayım yoksa okumadan sileyim mi
Tamam öyle yapayım neden noldu diye yazarsa ne yapayım. Tabi asla yazmaz ama
seven yazar ilgi gösterir bence kendi yoluna bak
Bir de engellemiştim kaldır falan demişti öyle barışmıştım
Ayrılıyorum diye yazmalı mıyım?
Git ona sor biz nerden bilelim
Bir Kova burcuysa bunu kimse bilemez.
Aslan
Yoğun biri mi?
Degil yazılımcı 12-24 arası calısıyor
Aynen yoğun değilse o alınganlık yapar yazar
Yoluna bak yazarsa da sen aldırma
Ayrılık mesajı atmama gerek var mı
Yok sakın atma bilinmezliği o yaşasın. Sana yaşattığı gibi
Kendi kafasında bitirmiştir şimdi sessiz terkettim diye seviniyordur ama
Her katil cinayet mahalline tekrar döner. Döndüğünde seni bulamasın. Sessiz sedasız unut ki unutulduğuna yansın
Bunun kaçıncı dönüşü 100 kere dönmüştür. 101. kez döner mi?
1001. Kez bile döner çünkü bekleyeceğine o kadar emin ki
Evet o manaya geliyo
yooo bekarsınızdaha
Defol de
yoluna bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?