İlişkilerde seçici olmak... Herkesin ilişkisi bu şekilde mi, ya da neden böyle?

hani derler ya sevdim sevilmedim seveni sevemedim.. şimdi arkadaslar ilişkilerimde hep ben seçen taraf oldum.. yani birine aşık oluyorum, bi şekilde irtibatı saglıyorum bazen o da beni seviyo, bazen de devamı bile gelmiyo.. oysa beni seven, isteyenleri ben istemiyorum, sevemiyorum, ters davranıyorum peşimden ayrılmıyolar.. ilkokul aşkım bile hala peşimde, ama aşık oldugum adam telefonlarıma bile çıkmıyo... demek ki hatalı davranıyorum diye bi sonuca vardım, herkesin ilişkisi bu şekilde mi, ya da neden böyle ?nerde yanlış yapıyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
.mesele ilkokulda ki çocukluk aşkım :)) aylardır peşimdeydi,verdim numaramı konustuk adam evliliğe kadar girdi,sonra her dakka aramaya basladı,acmıyorum mesgule veriyorum sonra mesaj cekmiş benimle iletişimimi kesmek istiyosun ?! yuh dedim kendi kendime..bak dedim kimseyle iletişim kurmak istemiyorum,2 kere konusunca ümitleniyosun,bi daha aramızda bişey olamaz hadi eyvallah yazdım,bana cevap tamam o zaman bi daha karsıma çıkma sana dayanamıyorum yazmış..hönk yani..
İlişkilerde seçici olmak... Herkesin ilişkisi bu şekilde mi, ya da neden böyle?