ÇOK ZORUMA GİTTİ BE Allah’a Havale ediyorum?

kız arkadaşım iyiyiz iyi ki tanımışım mutluyum diyodu sabah buluştuk sarıldı akşam hiç bişey olmamış gibi mesajla ayrıldı sıkıldım mutlu ol falan dedi ben bişey demedim içime attım aradan 4 hafta geçti heryerden engellediği için gidip konuşmak istedim okulda görünce bende kaçtı bende kolundan tuttum konuşmaya çalıştım konuşmak isteniyorum bitti anlamıyomusun falan dedi halbuki ben barışalım yeniden deneyelim demiycektim sadece nedenini sormak istedim bu benim hakkım ama ona da fırsat vermedi sağolsun okulda bağrıştık rezil oldum seni istemiyorum diye bağırdı denedim dedi arkadaşlarıda karşımda baktı üniversitede çok zoruma gitti bişey diyemedim gözlerim doldu ağlamamak için ben sana ne anlatıyorum ki dedim ayrıldım ordan ama kendimi anlatamadım çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için ne kadar değersizmişim ki ortada ayrılma nedeni yok ayrılıyo ve sanki şuçlu taraf benmişim gibi benden kaçıyo açıklama yapma gereği duymuyo çok üzüldüm ya neye üzüleceğime şaşırdım karaktersiz olmasına mı hiçbirşey olmamış gibi yapmasına mı insan yerine koyup açıklama yapmamasına mı sanki zorla sevdiriyomuşum gibi davranmasına mı ya da salak gibi inanıp seni üzmiycem herşey iyi mutluyuz deyişine mi ya da sadece konuştuk deyişine mi ya Allah’a havale ediyorum çok kırdı delikanlı gibi sevdik
ÇOK ZORUMA GİTTİ BE Allah’a Havale ediyorum?