Biscolata firması ürünlerini erkekleriyle özdeşleştirdi. reklamların satışa etkisi büyük olmuş ki devamı hep geldi.. çevremde sevgilisi bu ürünlerden alınca tepki veren erkeklerin olduğunu gördüm😂😂 siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

SPartacus dizisinde daha fazlasını görmüştüm ama onlar et ve lapa yiyorlardı. Bunlar farklı olarak kızların en sevdiği çikolataya diş dokunduruyorlar ve beklenti kızların da diş dokunduran kaslı ve yakışıklı erkeklere olan ilgisini kullanarak satışı patlatmak ve stoklara kadar kızların hücum etmesini sağlamak diye bir kanaat getirdim :D Benim sevgilim (olunca) Biskolata'ya dokundurmam gidip bizzat ben kendim alırım bu erkeklerin dokunduğu bir çikolata paketine dokunmasına izin vermezdim (şaka bir yana) biskolata yiyin gençler tadı güzel ayrıca çok güçlü hissetmenizi sağlar (Tıpkı reklamdaki erkekler gibi) :D
Başvuru yaptım beni de oynatın dedim satışlara yetişemezsiniz dedim ama dinletemedim. İlla boyum uzun vücudum kaslı olacakmış. Ben de boyum uzasın diye basket oynuyorum. Vücudum kaslı olsun diye de spora gitmeye başladım. Abi ben mi spor yapıyorum spor mu beni yapıyor belli değil. Tabi havluyu pelerin gibi sırta geçirip yakın zamanda Süperman gibi olurum demekle olmuyor bu işler. Başladığım ve bitirdiğim gün arasında ince bir çizgi vardı bir baktım kalbimin ritimsel atış çizgisiymiş düz gidiyor dedim ölecem herhalde bir reklam için değmez sonra bıraktım. Hikaye işte böyle :D
Hikaye dinleyenlere iyi ama ben yaşadığım için bana kötü geldi :D Tıpkı dış cephesi müthiş olan bir evin içinin harabeye dönüşmesi gibi bir olay :D Beğenmene sevindim o zaman biskolataya yiyelim hadi bu kadar lafın üstüne iyi gider :D
Peki ne seviyorsun :D
Helal be işte bu hastanede hemen aşırı kan ihtiyacı olan 0 eraj negatif kan olmazsa ölecek olan bir hastaya, hastaneye gidip bu kanı temin eden ve ölüme meydan okuyan yaşamı sunan kahraman gibisin :D Yani aranılan kan sensin geleneksel örf, adetlerimizi hiç unutmayan ve onlarla yaşayan, onları yaşatan bir kızsın yaşasın sen yaşasın varlığın :D O zaman sana KARAM ve Eti Cin hediye ediyorum :D
Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı sloganını dolaylı yoldan ülkeri ve etiyi seviyorum diyerek anlattın bana daha ne yapacaksın ki bu şirketler bu sözünü duysalardı kesinlikle dolgun maaşlı bir kontenjanda işe başlardın. Sonra aksın paralar çikolata gibi çantanın içindeki cüzdanın iç yüzüne :D
Senin sayende 5 tane kocaman peçete gözyaşlarımı silmeme ancak yetti. Olayı öyle bir dramatik hale getirdin ki senaryo yazsan bunu oscar ödülü alma potansiyeline sahip olursun :D Senin yüreğinin zengin olduğunu biliyorum çünkü bunu çocukların iç geçirerek baktıkları çikolataları hayal ederek bir an yaşadım :D Olayı kuzu gibi çevirdin ortalık kızıştı fakirler ve zenginler arası savaş başlatacaksın :D
Haha aynen çünkü savaş için para lazım savaşı da zenginler başlatır fakirler sonlandırır :D Eig için teşekkür ederim ismini söyleyecektim ama ismini bilmiyorum :D
Peki Ahzan memnun oldum bende kutuplarda güneşlenen penguen Ali :D
Muhtemelen şirketin CEO'su erkeklerden intikam almak isteyen paçoz bir karı..
Aklınca uzun yıllardır süregelen kadının metalaştırılması durumuna dikkat çekmek istiyor, bu sebepten erkekleri metalaştırmaya çalışıyor..
Fakat tutmaz. Erkek metalaştırılamaz..
inşallah büssürü ürün çıkarsınlar da büssrüü reklam çeksinler. hep karı kız görüyoduk yetti artık.
Cevap
10Cevap
Ama hakikaten saçma reklamları komik spartacüs deki seks köleleri gibi bir kırbaçları eksik. fkdlflfmcmxmc
Türk kızları mal olduğu için firmalar nerden nasıl kazanacağını biliyor.
İnce kakaolu gofret çok güzel eğer bu abiler yaptıysa ellerine sağlık afiyetle yiyoruz 😀😀
bir farklilik oldugunu bilmiyodum
Dusunsene bunla Turkiye turu yaptığıni ❤
cf.kizlarsoruyor.com/.../...39d-ffd5743ab16b-m.jpg
😂😂 hahaha ben daha yakışıklıyım ki nihahah
Diyen desin öhöm öhöm bak profilime 😂😂
Cıbıldak fotom mu olsun yani 😂
Aha ya işte cıbıldak hepicüğü 😂
Ben de cıbıldak olsam mutfakta hamur yoğururken çekseler ben de seksi olurum 😂
Yalan mı evladım 😂
See you later koniçiba şi cin ping parlé voux sinyoritaaaaa sana bütün dillerde görüşürüz dedim iyi yapmış mıyım 😂
Evet öyle 😎😂
😂😂
Sende alıyor musun bundna :D :D
Her spor salonunda var bir iki tane abartma 😉
biscolata iyidir ne diyem şimdi😂
Tadı damağımda 😍😀😀
Normal erkekler işte kız ayool
Sevmiyorum bunu
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar