demin kızın teki twitter'a yazmış ''ıssız bir adaya düşsem yanıma alacağım ilk şey biscolata erkeği olur heralde'' yani nedir bunun mantığı tamam hafif kaslı olabilirler ama bu kadarda abartmanın anlamı nedır ?
Cevabın nedir?
+1 yılbosver onlari sen :) insanlar daima elde edemedigi seyleri isterler.Kadinlarinda erkekleri sinir etmenin en garanti noktasi biscolata erkekleri:)
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen bile hastayım lan!
2517 Yorumla- +1 yıl
Ulan indir beni indir.İfşa oldum indir.Başkasını seç.!
- +1 yıl
ahahaha :D :D +1
- +1 yıl
:)))) Yorumuna daha çok güldüm
- +1 yıl
Olan oldu zaten.Neyse canın sağolsun.
- +1 yıl
Tebrik ediyorum abi seni.Ne hallere düşürdün beni yaa şuna bak.
- +1 yıl
Yok ben ciddiyim.
- +1 yıl
h.g. harun abi
- +1 yıl
Ulan nerden bildin ben olduğumu.Tamam ya çıktım gizliden off
- +1 yıl
Ahaha ehehe :)))
- +1 yıl
helaaaallllllllllll
- +1 yıl
adamın dibi :D
+1 yıllink
şuna bakar mısın ? tatlılık+çekicilik+kas+yakışıklılık+boy+karizma.. her şey bunda birleşmiş117 Yorumla- +1 yıl
böle erkeklere hayransınız ya bari yaşınızdan utanın
- +1 yıl
hayran ? sadece yakışıklı karizmatik çekici vs buluyorum dedim onun hayranıyım demedim.
- +1 yıl
yasınızdan utanın derken ? :D neyin kafasındasın ya bu kadar bağnaz olma
- +1 yıl
tangogirl çok sağol :D :D
kıskanıyor musun sanki nedir.d
kim bu kız hoşlanıyor musun.d36 Yorumla- +1 yıl
Biliyordum şizofrenik duygular içinde olduğumu :/ Bir an bu yorumu gerçek sandım hele ki bunu söyleyen bir kız olduğunu bile sandım
"tamam boşver o zaman biscolata erkeğini falan.d onlar trk erkeklernin eline su dökemez :)"
Neyse, doktora gitmem gerekecek sanırım :/ Nöbetçi doktor var mıdır acaba?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
17Cevap
+1 yılCiddiye bile almana gere yok.
Onlara asik olan kizlar kimler biliyor musun ? Sabahtan aksama kadar evde oturan sisman, tipsiz, asosyal, yalniz, sevgilisi olmamis, liseli, kasar, abaza, kiskanc vsvs tiplerdir.
Sevgilisi olan akli basinda guzel bir universiteli kizdan oyle bir hareket goremezsin.
Hatta guzel ve egolarini asmis bir kizla oturup mankenleri bile incelersiniz cunku o artik asmistir. Ama yukaridaki kiz profili abaza ve kiskanctir. Kudurur o erkekler icin. Cunku onlara ulasamayacagini bilir.
Ben de kiskanc bir adam degilim cunku astim artik bunlari bebe degiliz. Evet yakisikli sekpatik karizmatik adamlar. Ama bir Dicaprio, Hugh Jackman, Brad Pitt degiller. Yetenek yok oyunculuk yok bos adamlar vesselam.13 Yorumla- +1 yıl
Kizlarin yorumlarina bakarak hangilerinin egolarindan arinmis ve hangilerinin abaza kiskanc olduklarini anlayabilirsiniz :). 11-12 abaza saydim ben
Hafif kas demeyelim de ona, adamlarda kas var aga. Hafif sıfatlarda güzel olunca bizim kızlar deliriyor. Arap kadınları Kıvanç Tatlutuğ'u baya bir beğeniyor. Neden? Hayatında sarışın mavi gözlü Orta Doğu insanı görmemişler. Bizde ki kızlarda 'Türk Kası'ndan başka kasa sahip olan erkeği de zor gördüklerinden bu tip erkekleri delicesine seviyorlar. Bize de ya kamışı tutup google amcaya Adriana Lima'yı arattırmak, yada azimle çalışarak yeni bir Biscolata erkeği olmak düşer. ;)
10 Yorumla
+1 yılBi kere ıssız adada yanına alsan o erkeği, adada yeteri kadar idman yapamayacağı için o kaslar kaybolacak.Bunu da açıklayın kızlar :)))
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl.Eskiden düşünüyordum bu erkekler güzel kadın görünce VS mankenleri gibi nasıl böyle hissediyorlar diye.Ama şimdi hak verdim reklam çıkınca insan hipnoz oluyor sırf yakışıklı çekici olmaları değil bakışları bile yeter.Abartı ya da Abaza diyen kızlarada hiç inanmıyorum VS mankenlerine okadarda güzel değil diyen ilikler gibiler.Bu erkekler daha fazla kullanılsa gözümüz alışsa okadar abartmayız ma şimdilik enderler.Amaç göz zevki sizinki gibi
20 YorumlaDiğer konusunda 348 cevap paylaştı. Hafif kaslı derken? Allah aşkına sokağa çıkınca bir bak etrafına, kaç Türk erkeğinin vücudu onlar kadar atletik.
40 YorumlaDiğer konusunda 360 cevap paylaştı. ergen kızlar işte...
511 Yorumla
+1 yılsiz adriana limayı megan foxu neden abartıyorsunuz? aynı şey
67 Yorumla- +1 yıl
öyle mi:D
- +1 yıl
aynı fikirdeyim erkekler kadınlara bunu yapıyorlar ama kendileri aynı muameleyi kabul etmiyorlar +1
- +1 yıl
aynen öyleee
- +1 yıl
ben o biscolata reklamlarını çok seviyorum çünkü kadınların hep birer obje gibi kullanılması beni deli ediyor ilk kez erkeklerin obje olduğu bi reklam haliyle harikaa
- +1 yıl
Sorma canim ya, mubarek 404 marka uhu gibi cikti :))
@Soran: Seni kara listeye kaydettim, bidaha sorularina cevap vermeyecegim :))
valla adamlar iyi ona dieyecek bi sözüm yok AMA cok daihtişamlı kasları ve vücut tipleri yok ama bi kız olsaydım onlara bayılırdım gay olsamda öyle ama allahıma şükürler olsun normal bi erkeğim
10 Yorumlagöt ayağı ya
kaslı maslı ama top gibi tipler,
ayarlayacaksın ona böyle birini.adam her fırsatta başkalarına yumulacak görecek o zaman
ya da kadınların ilgisi yüzünden kafayı yiyecek kıskançlıktan
bi biscolata seven kendi değil heralde :)00 Yorumlabiscolata erkeğini öldür ama hakkını yeme diye atasözü bile var ..
20 Yorumla
+1 yılöyle demeyin biscolata reklamında size oynuyorsunuz o odunlar masalar filan hep bizim erkekler :)
şaka bir yana çekiciler yakışıklılar kaslılar yani ne diyeyim94 Yorumla- +1 yıl
ama onlar bir harika
+1 yıl"Your mind biskolata your ksjkas biskolata , biskolata ! "
Kaslı sevmiyoruz deyip deyip kaslı kaslı adamlara bakıyolar pis sapıklar :(01 Yorumla
+1 yılCustin bibercilerin büyümüş versiyonu olan kızların salyaları işte.
20 Yorumla
+1 yılben sevmiyorum ve ne bulduklarını da anlamış değilim
10 Yorumla
+1 yılıyy iğrnçyyaa ..o reklamdki erkekleri nasıl beğenrler anlmıyorum ..kaslı fikan bence hiççç çekici değil...saçma ..tipsiz gliyor bana ..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi şey olduğu yok adamlarda ne vücuıt var ne göğüs ne kol hiç bir şey yok sdece abartmalardan söz konusu bir durum var...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleyv ben gerçeği söyledim..
+1 yılben almam vala ne yalan soyleyım hıc begenmıyomda zzaten ıyyy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen o reklamı iyice izlemedin her halde. Cokkk tatlılar:)) bende sizin etkilendiğimiz o reklamları anlamıyorum. Koca bir abartı.
20 Yorumlanapsinlar turk erkekleriyle kiyaslayinca insan ustu geliyo onlar :D
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi dışarda gördüklerimiz erkekse onlar nedir?biyolojide aynı sınıfta mı incelenirler? filan insan merak ediyo yani :)
30 Yorumla
+1 yılsen bile o reklmdki kaslı erkklerden daha iyisin .. kızlar nasl beğnr anlamıyorum .. erkeklern kalın dudak kızlarında kaslı erkek sevdasını anlamış değilm ..hoş değil bnce aksine itiici
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz rus kızlarını Türk kızlarıyla kıyaslarsanız biz de sizi Biscolota erkeğiyle kıyaslarız.
107 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen beni gördün mü?
Cevap sahibi+1 yılAyrıca ben kimseyi kimseyle kıyaslamam. Herkesin kendine göre güzelliği vardır. Genelleme yapmak da yanlıştır. Her ırkta yakışıklı güzel çirkin olur.
- +1 yıl
+1
Cevap sahibi+1 yılsenin -1 inle bi b.k olmaz yavrum zaaa
+1 yılBiscolata erkeği olmak çok da zor değil iradeli olduktan sonra
00 Yorumla
+1 yılkaslı kollarıyla kendini saracak her erkek, kaçıp kurtulmaya çalışır gibi yaparken sadece pozisyon değiştiren her kadının hayalidir.
10 Yorumlakıskanmayalım lütfen , biz victoria secret hatunlarna bişi diyo muyuz :P
20 Yorumla- Diğer konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılSiz Adriana Lima ya bakarken biz bisey diyomuyuz.
413 Yorumla- +1 yıl
Adriana Lima ya asik degilseniz o sizin sorununuz, azicik sıksalar ben bile aşik olurum yani :)
- +1 yıl
Arkadasim sen aradan salca olmayi keser misin bi? Daha soruya girerken zaten geyik amaciyla girmistim, ne cevabim ne bu yorumum ciddiye alin diye yazdigim seyler degil di. Sadece şakasina yazdigim birsey di öyle. Ayrica oyle olurum yada olmam, bu seni ilgilendirir mi? Senin dusunce kalibina gore yasamak zorunda degilim bu hayatta.
- +1 yıl
heatles bi bas git gerçekten :)
- +1 yıl
1. si, burda isteyen herkes, istediği cevabı yorumlayabilir. Beğenmiyor musun? O zaman KS`de ne işin var? :)
2. si, geyik amacında olduğun, cevabının alnında yazmıyor. :)
3. sü, beni ilgilendirdiğini nerden çıkardın? İlgilendiriyor gibi bir şey sezdirdiysem, çok yanlış bir şey yapmışım demektir özür dilerim.
4. sü düşünce kalıbıma göre yaşa deseydim, düşünceni değiştir derdim. Ben sana nasıl saygılı çerçevesinde yorum yapıyorsam, seninde benim düşünceme saygı duyman lazım. - +1 yıl
1.Elbette istedigin cevabi yorumlayabilirsin, ama karsindakini yargilamadan, hakaret etmeden ..
2. Saka oldugu ozellikle anlasilsin diye gulucukle yolladim. Ciddi degildim, sadece isin takilmacasiydi.
3. Ilgilendirmeden kastim, birkere yorum yapildi, bunun ustune soruda şakasina takildigim icin ve sirf tatsizlik olmasin diye cevaplamayi istemedim. Sen 2. Kere yazinca taktigini düşündüm artik acikcasi. Boyle düşünmediysen eger ben de özür diliyorum senden.
4. Eger benim düşünceme saygiliysan - +1 yıl
Bunu belirtmek, buna sasirmak ve hatta evlenecegim kisiyi bir nevi sanssizlikla suclamak zorun da degildin. Ciddi mana da yazmadim ama yazsaydim da " saçma " seklin de degil, normal bi sekil de izahatinin yapilmasini isterdim..
Neyse uzatmak gereksiz. Ben de agirca konustugum icin ozur diliyorum senden ve iyi geceler diliyorum.
Diğer konusunda 476 cevap paylaştı. Hafif kaslı? :D:D
Pardon da siz nasıl ki Victoria Secret mankenlerine ağzınız açık bakıyorsanız bu da öyle.11 Yorumla
+1 yıladamlar eşcinsel diye bir söylenti duyunca soğudum arkadaş. gözümün önüne beraber yattıkları öpüştükleri geldimi değiştiriyorum reklamı :D
01 Yorumlabildiğin insan la nefes alıyorlar abartmayın kızlar
00 Yorumlakaslı ya onu diyorlar :d
zaten hep artistlerin peşinden koşar bu bizim dna sı bozuk kızlar :D00 Yorumla
+1 yılHafif kaslı değiller ÇOK KASLILAR ve yakışıklılar ama tabi sadece reklam amaçlı oradalar ve bazıları buna gerçekten inanıyor
26 Yorumla- +1 yıl
sadece reklam amaçlı değilde hangi amaçla orda olacaklar ki zaten neye inanıyo o bazıları çok merak ettim
- +1 yıl
gerçekten biscolata erkeklerinin o ürünleri yaptığına veya onların gerçekten Türkiye ye filan geleceklerine inananlar var
- +1 yıl
- +1 yıl
DarkPassenger03 cüğüm ben sadece düşüncemi söyledim =D ağzımın suyu akmadı çünkü benim bir sevgilim var ihtiyacımda yok =) ayrıca birine kaslı demek cahillik demek değildir cahillik çok daha ÖNEMLİ şeyleri bilmeyenlere denir ayrıca tamam çok olmasa da kaslılar kabul et ve kıskanma bu sadece bir reklam =D
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar çok yakışıklılar ve kızlar onlara aşık yapıcak bişey yok
20 Yorumla
+1 yılkıskandın tamam anladık :)
22 Yorumla- +1 yıl
:)
Sadece hafif kaslı mı :) Adamlar yakışıklı, taş gibi.
216 Yorumla
+1 yılBu kadar basite almanın ne anlamı var :)
00 Yorumlaabartılmıcak gibi degil vala :)
30 Yorumlaevet cok abartılıyor ama yakışıklılar be
10 Yorumlaacıkınca da onları biscolata niyetine yerler...
00 Yorumla
+1 yılKızdan beklentin mi vardı?
01 Yorumlaama kabul etmek lazım harikalar yahu :)
30 Yorumla
+1 yılZevkler ve renkler hocam :))
10 Yorumla
+1 yılErkekler de yapıyor bunu.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende onlar kadar tatlısın merak etme :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)
+1 yılseviyoruz biscolatayı :)
00 Yorumlasaçmalıktan başka bişey değill
42 Yorumla
+1 yıltamamen reklamm canım...
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılhafif kas mı :))
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen onları gay diye biliyordum :)
00 Yorumla
+1 yılçekicilik:)
30 Yorumla
gay onlar yaw.01 Yorumla
+1 yılgereksiz abartı .
31 Yorumla
+1 yılyakışıklılar
33 Yorumla- +1 yıl
o kadarda değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılABAZA KIZLAR
32 Yorumla- +1 yıl
aynen