Erkek hoşlanmadığı kıza mesaj atar mı?

Merhaba yaşım 27 kamu sektöründe çalısıyorum fiziksel olarak begeniyorlar hol ve sexy buluyorlar öyle basit sarısın bir kız değilim (öyle canlanmasın kafanızda) ama kibirli ve havalı oldugumu düşündükleri için ve bende cok zor secici ve kolay hissedemeyen bir kız oldugum için kolay kolay yaklasamıyorlar 1 65 boyunda 54 kiloyum her neyse seminer alırken onu gördüm beni begenmiş gibiydi bir bu seminer grubunun whatsapından bir bahaneyle yazdı neyse derken görüştük flört gibiydi konustuk yine de reddetme ihtimalimi düşünerek temkinli davrandı arkadas bulusmayı unuttu benimle üstelik seninle su kadar zamandır görüşmüyoruz dedi günleri saatleri söyledi ama buluscagımız gün yazmadı ve bende hatırlatmadım hep oyazıyordu ben ona bu dönemde mesaj atmadım hep ondan bekledim neyse bunu kaldıramadım ve değersiz hissettim tripler attım tepkiler verdim bir daha görüşmeyeceğim bile dedim ama zaafım var bir şekilde işimede geldiği için ikna oldum ama sorumsuz biri oldugunu anladım sonra cıktık gönlümü almaya calıstıgı gün elimi tuttu falan ama beni bişeyler hep rahatsız etti sonra evlenmek istediğimi söyledim bu niyetle baslamayacaksan yazma dedim onunda aklında evlilik yoktu acıkcası birazda kasıntı ve sımarık davranmıs olabilirim zaten 2 gün sürdü ben böyleyim dedi kabul ediyosan etmiyorum dedim bitti sonra 6 ay gecti yazmadı hep bekledim ama ondan baya etkilenmişim unutamıyorm ölsem yazmam derken bir gün yazdım yarım kalan seyler unutulmazmıs diye geciştirdi ama sonrasında da ara ara yazdı havadan sudan sizce napmaya çalısıyor ben onu baya istiyorum ama gururumu ayaklar altına alamam ara ara yazması umutlandırmalı mı?
Erkek hoşlanmadığı kıza mesaj atar mı?