Kitap okumak sonradan benim gibi küçüklükten gelen bir alışkanlık ise eyvallah. Lakin Okumayan biri ile olmam çok zor. Çünkü oda her kitabın fazla birşey kattığını düşünmez. Halbu ki kitap sevmek değil de her kitabın farkı birşeyler öğrettiği bilmesi gerekir. Kısacası kitap okumayan bir insan bana göre cehalet görmemiş insandır. Teşekkürler.💎 Sia ✌
Bak o çok başka bir konu otobüste görüyorum bir çocuk sürekli kitap okuyor ama yanına gidemiyorum oda gelmiyor o da çirkin ama aklı var ben gelemiyorsam o gelsin
Tek başıma okumak yetiyor açıkçası, kitap okumak benim için oldukça sakin bir aktivite mutlaka okuduktan sonra gidem de sevdiğim bey ile beyin fırtınası yapayım demem.
Paraşütle atlayayım, denize dalayım, tekne ile açılayım, gidip dağa çıkayım, bana bunlar için eşlik edebilecek birisi daha uygun olur.
ben de okurum benimki okumaz. geçen gün kitap fuarına denk geldik 2 kitap aldım sevgilime dedim ki bak şu kitaplar da sana göre al oku dedim kitap karnımı doyurcak mı dedi iskender paramızı kitaba verdin dedi de dedi. gel iskender ısmarlıyım dedim kabul da etmedi. anca gider manga okur. bilgisayarıyla yatıp kalkıyor
Eşimle birlikte kitap okuyabiliyoruz. Sosyal kültürel konularda birimizin okuyup birimizin dinlediğide oluyor. Her gün olmasa da bazı akşamlar yapıyoruz. Bu beni çok mutlu ediyor. Böyle aileler çocukları varsa haftada bir gün kitap okuma saati yaparak, çocuklara da kitabı okumayı sevdirebilirler.
İlk baslarda bende sevmiyordum ama eski sevgilim her bulusmada ayri bir kitapciya goturdu bnj hatta bur keresinde bir kitap aldi bana 3 ayda zor bitirmistim simdi ayrildik insallah mutludur ama sunu demek istiyorum ona sevmeyen bir kisiyi kitaba oylr alistirdiki vazgecemiyorummm tsk ederimm ona
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
3 hafta önce benimki kitaplığıma bakıyordu. Franz Kafka'nın Dönüşüm kitabını gördü, ''bu adam yeni kitap çıkarmış haberin var mı?'' dedi. Ölmüş adam yeni kitap çıkardı öyle mi? dedim. ''Evet fuarda gördüm 2'ncisi çıkmış onun kapağında böcek vardı ama'' dedi. Sonuç; ayrıldım. Buda böyle bir anımdır.
Benzer zevklere sahip olunmayan ilişkiker bir süre sonra bitiyor. Entelektüel görünümlü erkek çok olmasına rağmen kitap okuyanına rastlamak güç gerçekten
Kitap okumayı severim ama sevgiliyle geçirilen kısıtlı sürelerde birlikte yapmayı istediğim şey kitap okumak olmazdı. Aynı evde yaşıyor olmamız veya görüşme zamanının bol olması durumu değiştirir.
Kitabı kendim için okurum. Sevdiğim kişi okusun veya okumasın, o onun tercihidir ama elbette okusa güzel olur. Kitap üzerine tartışmak zevkli olabilir.
hayatım sen iste olur. ben de bana benzeyen birini bulamam diyordum hep bir ay öncesine kadar. ve hayatımın anlamıyla tanıştım ikimizde kitap okumaya bayılıyoruz. o kadar mutluyum ki.
En İyi Cevaplar