Çok yıprandım artık yapamıyorum diye giden kız gelir mi?

Merhaba arkadaşlar. 1 seneyi aşkın bir ilişkim vardı. Herkes tarafından parmakla gösterilen bir ilişkimiz vardı aramızdaki uyum çok güzeldi. Ama yalan yok çok fazla üzdüm dengesizliklerimle öfkem ile. Ayrılmadan 1 2 ay öncesinde yine saçmaladım bu sefer çok fazla üstüne gittim. Sonraki gün de sinirime hakim olamadım ayrılıyorum dedim.1 saat sonra tıpış tıpış yazdım geri. Sonraki gün yanına gittiğimde çok soğuktu en son ağlaya ağlaya ayrılmak istedi beni mafettin dedi. Sonra 1 gün sonra barıştık. Ama ondan sonra dengesizlikler başladı 1 gün bana aşkla bakıyor 2 gün sanki nefret eder gibi bakıyor. 1 ay boyunca ayrıl barışa döndü olay ama her defasında ayrılarak geldi bana. Tabi ben bazen iyi bazen kötü tepkiler verdim. En son topladık gibi oldu sonra ufak bir kavgadan olay büyüdü 3 gün konuşmadık sonra da güzel bir biçimde ayrıldık ikimizde birbirimize çok sevdiğimizi söyleyerek aslında bir nevi o ayrıldı. Artık aşkının bittiğini söylüyormuş çevresine. Bugün tam 2 hafta oldu 1 kere acil bişey için aradı 1 dk falan konuştuk. 3 4 gün önce de ben aradım açmadı sesimi duymak bile istemediğini söyledi bittiğini kabullendiğimi söyleyip hatalarım için özür dilediğimi söyledim o da tekrardan aynı adam olmama sevindiğini ve iyi dileklerini iletti öyle bitti. Ama şu an aklımdan çıkmıyor onu geri kazanabilir miyim nasıl olur? En son konuşmamızda bile durduk yere beni geriyosun dedi benimle ilgili herşey onu sıkıyo gibi oysa çok güzel şeyler yaşadık. Artık ne yapmalıyım? 40 gün sonra karşılaşıcaz muhtemelen.
Güncellemeler
+1 yıl
İlginçtir ama bugün mesaj attı senin için söylüyorum ben unuttum bile sende benim olan şeylerden vazgeç yoksa beni terk edemezsin dik dur senden bunu bekliyorum dedi oysa hiç barışalım falan diye de kapısına gitmedim
Güncellemeler
+1 yıl
Valla iyice karıştı olay durduk yere ben çok mutluyum beni sıkan eden yok oh özgürüm artık benim kullandığım şeyleri kullanma artık gibisinden mesaj attı. Çok komik ya herşey 😄
Çok yıprandım artık yapamıyorum diye giden kız gelir mi?