Sırf sevilmek istediğimden ve hiç ilgi bulamadimdan dünya kadar hatalar yaptım ben napicam
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Boş yapma ya bize ne? Kızlarla konuşmak için farklı yol bulmalısın. Hiçbir kız dert dinlemeyi sevmez erkekten. Napsın kız sana? Beyininize tüküreyim
Ben erkeğe de sadece sordum da farklı şekilde yanıtlar aldım için kızlara sordum daha önceden hangi erkekle konuştun başından neler geçti bilmem ama bu işin kızı cinsiyeti yok ona kalirsa ben iş yerinden ne evli kadınların kocalarından gizli aldattiklarini biliyorum cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesi
Ne alaka şu an gizli aldatmak falan? Cümleye bak aldatmak zaten gizli olur. Bu senin yine de karakterinin düşük olduğu gerçeğini değiştirmiyor? Konu sensin. Konu kızlara erkeklere sorman da değil. Konu senin kendini kullandırman ve bunu idrak etmeyip hava atmaya çalışman. Tek uyumuyomuş paşaya bak. Leş bi yaşamın var
Sen kendi yasamina bak önce kendi karakterine bak burada insan biliyorum da birşeyleri sana anlatmaya çalışıyorum o kadar acımasız ve kalpsiz birisin ki şu yazdın şeylere bak
Benim iyiliğimden kötülüğümden sanane? Sevilmek istemenden bizene napalım seni mi sevelim
Ya ben sana beni zorla sev diyormuyum sabah sabah atar yapan sensin hayır madem kötü buldun yorum atmazsin biter karsindaki insanın neler yaşadığını bilmeden yargilamayin
Yahu ne istiyosun ne diyelim sana o zaman?
Kötü konuşmana gerek yoktu bak sen beni tanisan ben kötü birisi değilim ister inan ister inanma allah var yukarda değilim yani
Ben sana kötüsün demedim kızlarla konuşmak için kendini acındıran aciz bi erkeksin sadece
Ben kızlara kendimi acindirmaya çalışmadım bak yine söylüyorum bir daha söylemem beni tanimiyorsun ben aşkım için neler yaptım bilmiyormusun ne ihanetler yaşadım bilmiyorsun lütfen yapma bak rica ediyorum hala aciz filan diyorsun lutfen
Banane senin ihanet yaşamandan ya? Kendini acındırmayı bırak
Kişi kendinden bilirmiş işi bulaşma bana daha fazla deminden beri yazdıklarına susuyorum bayansin diye konuşmuyorum yeter madem bu kadar umursamadun yorum da atmasaydin alla alal
Alla alla ne? Allah yazmaktan acizsin kadın peşindesin utanmaz aciz
Sanki siz kızlar çok temizsiniz ya bırakın bu işleri ya sana senin yasindaki kızların neler yaptığını anlatsam erkek olmak cinsiyet değiştirmek istersin sanki siz çok farklısıniz zamanında birisinden darbe yemişsin ondan bu kuyruk acın hadi hoşt
Ben niye cinsiyet değiştireyim ben o kızlar mıyım? Erkek kadar o çocuğu bi varlık mı var da erkek olmak isteyeyim ezik. Darbe yiyen sensin aw burada kızlara dileniyosun ıyyy
Neden kızlar da kötü değil dimi şu algıyı anlayin artık kişilik karakter meselesi cinsiyet meselesi değil benim sevdiğim kız beni askerde terk etti askerden kaçtım onun için uzaktan bir başkasıyla el elle gördüm ben sevdiğim kadın için neler yaptım simdi kalkıp sana burada sana bunları anlatmaya uğraşamam
Uğraşamam diyip anlatman peki😂
Sadece sana kısa bir şekilde anlattım bak kabul ediyorum tamam iğrenç erkekler gerçekten var ama senin herkesi bir tutup hiç tanimadin birisine bu şekilde davranman kötü bir şey şimdi bende bir kızdan darbe yedim dönüp sana kötü davransam o kızın yaptığını senden bilsem doğru olur mu sence
Ben ondan bahsetmiyorum kötü insanlar umrumda değil. Sadece burada kendini acındırıp kızlarla konuşma peşindesin bundan bahsediyorum
Ben böyle birisi değilim işte inanmazsan inanma
Sorundan belli zaten sus
Sen günahımı al rabbim beni biliyor bana yeter canını hangi adam yaktiysa git ona havla
Yetmedi
Senin bugün ovartik günün galiba sen yazma