Şimdi alman kızları dediğimizde kıskanıyorsunuz. Alman kızları hem güzel hem canayakın sıcakkanlı ama Türk kızları öyle mi cadolozca herkesi abaza olarak görüyorlar düzgün sohbet bile edemiyorsun haksız mıyım kızlar sizin cevapları merak ediyorum
O sizin açlığınız yüzünden. Almanya da Türkiye de ki kadar abaza var mı? Bir kız gördüğü zaman dili düşen, ayakta orgazm olan ve her gördüğü kıza yazmaya çalışan erkek var mı? Kadınlarla nasıl iletişim kuracağını bilmeyen bir sürü erkek var Türkiye de ve iletişim kurabilenler de kızlarla gayet iyi bir şekilde sevgili veya arkadaş olabiliyor. Azıcık abazalığınız dinsin ve her gördüğünüz kıza yavşamayın. Sonra "çok egolulaaar" diyorsunuz. Türkiye gibi bir baskı ülkesinde kızlar yine iyi dayanıyor.
8
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Türkiye'yi bilemem ben almanyadayım burda çok iyi hem kız hem erkek alman arkadaşlarım var
Alman kızları öyle güzel değil arkadaşlar. Yani sırf sarışın mavi gözlü kız arıyorsanız bilemeyeceğim. Slav kızları güzeldir ona lafımız yok ama batı Avrupalı kızlar genellikle erkeksi. O fotoğraftaki gibi değil hepsi, nasıl her Türk kızı da o fotoğraftaki gibi değilse :) Ayrıca Türk erkeği Alman kızı ilişkisi biraz zor söyleyeyim. Yapabilen var mı tabii ki var ama yetiştirilme şekli sorun yaratabilir.
Vallaha slavlarda ooooooo kadar denildigi kadar güzel degil. Hem her ülkede cirkini ve güzeli var. Alman kadinlardada güzel ile cirkinleri var ya da söyle söylim bakimli bakimsiz. Ha bana göre slavlar daha erkeksi daha travestiye benziyor 🤣🤣🤣
şimdi kızlar sana ya hakaret etsin ya da haklı adam diyip üzülsün istiyosun ama madem onlar iyi git bul kendine bir alman bakalım o seni bir Türk kızı gibi sevip idare edebilecek mi unutma sende bir Türk erkeğisin ;)
En İyi Cevaplar