Merhaba arkadaşlar ben bu sorunun cevabını çok merak ediyorum ve aylardır hep sormak istiyorum ama bir türlü nasip olmadı bu soruyu sormak neden nerdr minyon kız varsa hep yanlarında 1.90 erkek var neden uzun boylu kızlarla takılmıyorlar 1.80 -1.90 erkekler hep uzun boylu erkek ve minyon kız çiftlerini görünce psikolojim bozuluyor ve bozulmayada devam edicek yani uzun boylu erkeklerin minuon kız seçmelerinde ki sır nedir minyon kızlar etrafta bir sürü 1.70 erkek var onlarla çıksınlar uzun boylu erkeklerde uzun kızları sevsin uzun kızları sevmek bu kadar zor mu neden sevmiyorsunuz neden sevgili olmuyorsunuz uzun boylu kızlarla uzun boylu erkekler? niye uzun kızlarda sevmek ve sevilmek için yaratılmamışmı sadece minyonlar mı sevgiye layık ya da uzun boylu kız mı bulamıyorsunuz bu türkiyede
Cevabın nedir?
+1 yılKızlara gelecek olursak, Türkiyede genel olarak zaten ''Uzun boylu erkek'' takıntısı var, benim boyum 178 veya 180 ölçtüğümde bunun arasında çıkıyorum, memnunumda 190-195 olup hantal ve ağır gözükeceğime 180 olurum daha idealdir benim için :D Gel gelelim, Türkiyede her nedense ''boy olayına'' çok farklı bir ilgi var, yurt dışında okumuştum oralarda hiç karşılaşmadım kız senle aynı boyda olsa bile çıkıyor fakat Türkiyede boyun 180 veya 180 den kısaysa genel olarak ''kötü'' durumuna düşüyorsun :D Buda Türk kızlarının g. tünü genel olarak çok kaldırmamızdan geliyor, ve bilinçaltı olarak hep insanlara ''uzun boylu olmanın çok iyi olduğunu'' vurgulamak geliyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Türk kızları da hep minyon hep kısa drğil mi
- +1 yıl
Genel olarak 170-165 civarı.. buna kısa denmez, Türkiyede her nedense ''orta boy'' denilen şey atlanıyor sanki insanların boyu ya uzun olacak ya da kısa olacak :D herkes öyle sanıyor nedense ( senden bahsetmiyorum ) senin boyun 180 evet uzun boylu bir kızsın, ve istediğin boyda bir adam seçebilme hakkına sahipsin. Fakat 170 ve altındakilerin ''illede boyu uzun adam istemesi'' biraz komiğime gidiyor ve onlardaki aşağılık kompleksini görüyorum :D Bunun nedenini merak etmişsin, erkekler için boy çok önemli değildir kadın ondan 1-2 cm kısa olsun veya aynı olsun pek fark etmez fakat kadınlar çok abartıyor bunu nedense, buda zamanında onlara bilinç altı yoluyla işlendiği için.
- +1 yıl
Hm yani uzun boylu erkekler öinyon kadın seviyor diye bir şey yok değil mi kendi boylarında kızlada çıkarlar dime
- +1 yıl
Öyle.. erkekler için en ön planda olan şey kızın güzel olması ve vücudunun taş gibi olması :D vücuttan kastım kalçaları ve göğüsleri.. 190 boyunda olsan bile eğer çok iyi bir fiziğin varsa herkes seni arzular.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çünkü Türk erkeklerinde her zaman kadından her şeyi iyi yüksek ve fazla olsun dürtüsü var.. Türk erkekleri kendinden uzun bir kadınla görünmeyi asla ama asla sindiremezler sade boy olarak değil kültür olarakta..
15 Yorumla- +1 yıl
Ya ama çiftlerin aralarındada çok boy farkı olmSın mesela 1.90 erkek ile 1.80-1.85 kız gider
- +1 yıl
Saçmalık
- +1 yıl
Komik dururlar
+1 yılher uzun boylu kız güzel değil cevremde fiziği güzel tipi olmayan kız çok var ya da sadece kısa boy hoşlarına gidiyordur ayrıca ben garipsemiyorum çok tatlı bulurum boyum kısa değil bu arada
019 Yorumla- +1 yıl
Nerelerini tatlı buluyorsun
- +1 yıl
senin gibi mal değiller o yüzden tatlılar sevdiğin erkeği kısa boylu birine kaptırdın herhalde insanları boylarıyla ezmeyi kes lütfen.
- +1 yıl
Bana mal demezsen sevinirim ve ayrıcada sende uzunmuşsun sende sinir olmuyormusum bu duruma
- +1 yıl
Bir dakiks sen kızmısın yoksa erkek mi
- +1 yıl
Boyun kısa değil 180misin?
- +1 yıl
@peteninejdergası evet
- +1 yıl
İyi boy kız için yine kısasın bana🙄
- +1 yıl
@peteninejdergası neden
- +1 yıl
senin ki kaç
- +1 yıl
198😊
- +1 yıl
@peteninejdergası sen mesela yanında kaç boyunda bir kız istersin mesela sana 1.90 kız ideal değilmi
- +1 yıl
errkeklerin minyon kız sevmesi saçmalık değilmi uzun kız bulamıyorlar onlar bence
- +1 yıl
185 olsa yeter 180+10cm topuklu olsa olur yine 190 kız yok ki 😊🙄
- +1 yıl
Uzun severim minyon berbat 180 altı çok kısa kalıyor yanım da 170/60 olanları insan bile sayamam karnıma gelen kızdan hayır gelmez
- +1 yıl
@peteninejdergası basketciler var
- +1 yıl
Bulurum kendime merak etmeyin uzun biri
- +1 yıl
@peteninejdergası aynen yani sana kısa kız gitmez
- +1 yıl
Gitmez minyon sevmem
- +1 yıl
@peteninejdergası aynen zaten sevme minyon
+1 yılyemek degil ki bu siparis edesin karsina uzun boylu ya da kisa boylu cikiyosa onunla idare etceksin
elalemin iliskisi seni niye bu kadar kasiyor anlamis degilim01 Yorumla- +1 yıl
Kasıyor işte sinir oluyorum birazds uzunlarla sevgili olsunlar yeter hrp minyon hep minuon
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılGayet basit minyonlarda oz güven var uzunlar fazla kaf dağında kendilerini fazla özel hissediyorlar ben 1.90 im sarışın yeşil gozluyum ben hep minyon tercih ederdim
021 Yorumla- +1 yıl
NİYE
- +1 yıl
Çevremde bana yakın uzun kızlar var hepsi de kendini diğer kızlardan daha belirgin olmasından şımarık bundan seni tenzih ederim sen uzun san ama benim çevremden dolayı tercihim değil bireysel sebebim
- +1 yıl
BEN 1.80 İM SAÇMALIK UZUN KIZLAR HEP SAF KISALAR YAMAN
- +1 yıl
Bak eğer tam olsaydın mesajımda bunu yazdim seni tenzih ediyorum dedim benim cevremdekiler boyle ondan tercihim degil dedim
- +1 yıl
TENZİH NE DEMEK
- +1 yıl
Seni dışarda tutuyorum yorumuma demek yani genelleme yapmıyorum sen boylesin demiyorum benim çevremde böyle denk geliyor
- +1 yıl
OLABİLİR AAM 1.90 IN DA YANINA MİNYON YAKIŞMAZ ÇOK SAÇMA DURUR
- +1 yıl
Bende isterim uzun boylu geçerken kolunun altında kaybolmasını kimse istemez ama benim çevremde olmuyor
- +1 yıl
Mesela sundu anlamam sarisinlar hep esmerlerle genelde ben sarisinim ve doğal sarışın isterdim ama eserlerin dikkatini çekiyorum sanirim soyle de olabilir herkes kendinde olmayanı seviyor minyon uzun la uzun minyonla sarışın esmerle esmer sarisinla 😀
- +1 yıl
YOK UZUN BOYLU ERKEKLER MECBURİYETTEN MİNTON KIZ ÇIKIYOR SEVDİĞİNDEN DEĞİL HEPSİ İSTERLER YANLARINDA MANE-KEN OLSUN
- +1 yıl
ETRAF MİNYON KIZ KAYNIYOR UZUN KZ YOKKİ ÇOK AZ VAR
- +1 yıl
Mesela ben sana genelleme yapmadım ama sen madem genelleme yaptin ben savunma yapayım ben minyon almam yanıma dedim ama uzun da çevremde nasıl dedim o nedenle hiç almadan devam ediyorum elbet normali olur ya da ben bulurum
- +1 yıl
Ama çevremde en cesaretli minyonlar hatta genelde de onlar o nedenle uzunlarin yanında çoğu zaman minyon goreceksin
- +1 yıl
Ufacık örnek clohe serdar ortaç çağla sık el emre altuğ uzun larda kisa lara gidiyor
- +1 yıl
Ama uzun erkekler uzun kız bulsalar minyon kız sevmezler
- +1 yıl
Uzun kızlarda gidip minyon erkek bulmasa uzun erkeklerde onları bulacak😊
- +1 yıl
Ay bulmuyorlar onlar minyon erkek uzun kız uzun erkek ister
- +1 yıl
Şimdi en sonunda konusacam normali ni de gorunce ne farkediyor yaş farkı oluyor 😀😀😀 ben minyona sen minyona şimdilik mahkumuz 😀😀😀sohbet için teşekkürler çünkü sen kızmaya başladın gibi hissettim bir kadını kızdırmak son istediğim şey 😀
- +1 yıl
Sanırım en son ben şöyle çare bulacan apartman topuklarla doldurucam evi boyu dengeleticem minyonlarla 😀
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Sohbetin için teşekkür ederi iyi akşamlar k. i. b
+1 yılBenim bir arkadaşım vardı 155 sevgilisi 190dı birbirlerine sarıldıklarında çocuğun ayaklarına kapanıyor gibi oluyordu 😂😂
120 Yorumla- +1 yıl
Aynen kötü bir durum değiş mi kesin o çocuk o kızla mecburiyetten çıkmıştır
- +1 yıl
😃 yok be seviyorlardı da kötü değilde komik biraz ama sevgi varsa no problemo
- +1 yıl
Ama uzun kız fazla yokki bence 1.90 heriflerde uzun kız bulamadıklarından minyonlarla çıkıyorlar
- +1 yıl
Benim bir sevgilim vardı 180 falan yani 😃
- +1 yıl
Ee ne oldu
- +1 yıl
Yani bir şey olmadı bitti öyle kaldı 😃
- +1 yıl
Ama neden 1.90 herifler minyon kızlarla çıkıyor konik duruyorlar çok komik uzun kız mu bulamıyorlar
- +1 yıl
Benim 160 sevgilimde var yani insanlar boya göre sevgili bulmuyorlar ki 😃 hoşlanınıca oluyor bu
- +1 yıl
Allah aşkına 1.50 lik kıza ne gibi bir aşk beslesinler uzun kız bulamıyorlar
- +1 yıl
Ben şu an hiç kız bulamıyorum 😂😂 mesela
- +1 yıl
Ama anlamadım uzun erkeklerin yanına uzun kız yakışır onlar kısalardan ne anlıyorlar yoksa ülke genelinde kızlar hep kısa diyemi kıss kızlarla çıkma sevgili olma mecburiyetindeler
- +1 yıl
Kafam karıştı neyse iyi geceler
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Yani sende bir uzun boylu olarak söyle sen yanına kısa kızmı yoksa uzun kız mı yakıştırırsın mesela yakışma açıdından söyle
- +1 yıl
1.60 lardan ne anlıyorsunuz
- +1 yıl
Senin elinden hangi bücür aldı sevdiğini 😂😂😂
- +1 yıl
Bir kere mantıken yakışmaz iki sevgili gibi durmazsınız sadece güzel bir baba kız tablosu oluşturursunuz ve çokda komik birşey bu
- +1 yıl
Kimse sevdiğimi almadı ayrıca bücürlerdn nefret ediyorum hepsinin yanında 1.90 erkek var anlsmıyorum erkekler onlardan ne buluyorlar kesin yoklıktan erkekler onları seçiyor yoksa bırsk sevgili olmsyı yanlarına bile yakıştırmazlar ama bu durum memlekette normal tabi etraf minyon kız kaynıyor uzun boylu güzel kız yokki erkeklerde mecburiyetten minyonlarla takılıyorlar yoksa çok sevdiklerinden değil
- +1 yıl
Soruma cevar verirmisin?
- +1 yıl
senin boyun kaç
Minyon kadınlar tatlı oluyor sevimli falan bende 1,88 im kısa da seviyorum uzunda bu kıza göre değişir aslında biraz görmek lazım
00 Yorumla
+1 yılçünkü uzun boylu kız oranı çok az :D yani geçen 182 civarında birtane gördüm sadece tank gibiydi maşallah
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kızlar 1.55 boyu olunca mecbur kalıyor erkekler
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Gecenlerde bunun aynısı konu olarak zaten açtılar 😄 okumadın mı onuu her seferinde aynı sorular
00 YorumlaBizim sınıfta da vardı öyle ikili kıza sordum kız biz böyle çok tatlıyız dedi 😂
011 Yorumla- +1 yıl
saçmalık
- +1 yıl
kızın boyu kaç erkeğinboyu kaç
- +1 yıl
onlar hep yokluktan minyonları seçerler yoksa ne minyonu
- +1 yıl
hayır hiçbiri isteyerek tercih etmiyor manken gibi kızlae çıkmak varkenne yapsınllar yerden bitmeleri
- +1 yıl
siz onları isteseniz onlarda ister
- +1 yıl
sende uzunmusun neden herkes uzun kızlar çok havalı diyor anlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. yine aynı konu nedir bu minyonların sevimliliği 😂🙈
013 Yorumla- +1 yıl
Bilmem
- +1 yıl
Minyonlar çok mu sevimli
- +1 yıl
Ya ben diyorum ki neden uzun boylu erkekleri hep minyon kızlarla görüyorum
- +1 yıl
Birazda uzun kızları sevsinler
- +1 yıl
Ya neden hepsi minyon kız sevsin ki
- +1 yıl
Sanki uzunlarıda allah yaratmadı
- +1 yıl
Uzun boylu erkekler uzun kızlar ile sevgili olmalı
- +1 yıl
Genelide sevmiyor
- +1 yıl
Sana bir şey söylüyeyimmi hepsi uzun kızları beğeniyor aslında
- +1 yıl
Ama minyon kız etrafta çok olduğu için tabikide minyon seçerler
+1 yılBende çok sinirleniyorum 150-159 arası kızlar bizimle çift olmalı
18 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
İşin kötü tarafı onlara sorduğum zaman uyumlu çiftler arasında boy varkı kaç cm olmalı diye 20-25 diyorlar ulan ben 169 um 140-145 yetişkin kız var mıdır
- +1 yıl
Saçma ya
- +1 yıl
Sence kaç cm olmalı?
- +1 yıl
Aradaki boy farkı
- +1 yıl
5-en ama en fazla 10
- +1 yıl
Oda taş patlasa
- +1 yıl
Bence de
+1 yılSiz kızlar kilo almamak için yemiyorsunuz kısacık kalıyosunuz da ondan
05 Yorumla- +1 yıl
Ben uzunum
- +1 yıl
Siz derken genel olarak yani senin gibi arada çıkıyo uzun boylu kıZlar :)
- +1 yıl
Ama tek tük
- +1 yıl
Evet ben 1.83 üm mesela eşim 170 topukluya verdiğim parayla dükkan açardım:)
- +1 yıl
Aynen
+1 yılKısa boylu kızları sevmem itici 180bile kız itici geliyor ise 170/60/50yi kadın sayamam kız ayool
00 YorumlaSenin agzini opeyim yaa
01 Yorumla- +1 yıl
neden
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Minyon kizlarin ozguveninden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Sanane seni bağlar mı
09 Yorumla- +1 yıl
Ya sadece sinir oluyotum o kadar
- +1 yıl
Ya bence uzun kız bulamadıklarından yoksa çok sevdiklerinden değil
- +1 yıl
Az uzun kız sayıdı
- +1 yıl
Uzun kız yok minyon kız çok
- +1 yıl
Sen kaçsın
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılBunun cevabı sanane olabilir mi
04 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Sendemi uzunsun
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Kaçsın neden uzun boylu kız değilde illaha minyon kız
Çünkü 1 65 üzeri kadın, kadın değildir.
011 Yorumla- +1 yıl
Neden ya
- +1 yıl
Sen kısamısın
- +1 yıl
Minyon kız seviyorum dedin de
- +1 yıl
Evet nedeni ni sordum
- +1 yıl
Ben uzunum
- +1 yıl
Hayır şunu sordum uzun erkeklerin yanında niye minyon kızları görüyorum erkekler uzun kızmu bulamıyor
Minyon güzel
04 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Sen kaçsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılMinyon kız tatlı oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılminyon kız candır =)
02 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
tek tercihim ve bende minyonum
Beyin error verdi
04 Yorumla- +1 yıl
Error ne demek
- +1 yıl
Niye
Büyuge talep cok
05 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Benim boyum 179.. 190 olan adam benden dahamı güçlü? :D
- +1 yıl
@İzmirEfesi__ aynen alakası yok
Çekiciler
011 Yorumla- +1 yıl
Nereleri çekici
- +1 yıl
Minyonlar mı
- +1 yıl
Nereleri çekiciyse artık
- +1 yıl
Ben onu demiyorum ben genel olarak kıyaslıyorum
- +1 yıl
Saçmalık minyon kadın sevdası saçmalık
- +1 yıl
Nasıl yani
- Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılNe bileyim
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği