Sevgilimin daha önce 3 senelik bir birlikteliği var, kız sevgilimi aldattığı için ilişkileri bitti daha önce çoğu kez acındırmak kendini affettirmek için tecavüze uğradım dedi, daha sonra yalan olduğunu kendi itiraf etti. Sürekli farklı numaralardan arıyordu yazıyordu. En sonunda sinirlenip uyardım. Numaramı başkalarına dağıttı şimdi de ne göreyim bip uygulamasının profil fotoğrafına eski fotoğraflarından birini koymuş hala amacı ne anlamıyorum sevgilim de bende artık bıktık ne yapmam gerekiyor? Kızın ismi emine zaten eminemalı diye kayıt ettim. Diğeri de biziz. Şimdiden teşekkürler
Sen karışma bence erkek arkadaşın ancak bu duruma son verebilir. Bir daha aradığında ya da yazdığında Emine’yi ailenle görüşeceğim herşeyi anlatacağım yeter diye tehdit etsin. Zaten korkacaktır bence :))
Yok bence sen muhattap olma seni boş yere sinirlendirmeye çalışıp üzmek ister , ne gerek var. Benimde başıma aynısı geldi 2 yıl boyunca kız düşmedi peşimizden sürekli beni takip etmeye çalışıyor bilmem ne o da öyle eski resimlerini koyuyordu sürekli sevgilimi arıyordu mesaj atıp evlerinin orda dolaşıyordu. Ben kızla hiç konuşmadım bir kere Cafede denk geldik diktim gözümü baktım uzun süre , korkusundan yanıma gelemedi :) o kadar havladı noldu. İşin sonunda ben kendim başka sebeplerden ilişkimi bitirdim. kız da ben ayrıldıktan sonra son kez görüşelim demiş görüşmüşler bizim ki o olmasa da sen olmazsın demiş.. kız ondan sonra bıraktı peşini. Ben arkadaş kaldığım İçin devamını biliyorum.
Sende öylesin güzelim benim... son diyeceğim amaaaann sevgilin seninle paylaşıyor bu durumu senin yanında bırak boşver kendi etmiş kendi bulmuş naparsa yapsın vallahi taktığına düşündüğüne bile değmez. Kendi acizliğini basitliğini kanıtlıyor zaten resim falan koyarak yazık geçmişte yaşıyor. Allah yardım etsin beynine güncelleme atmak gerek onun.. Öpüyorum 😘
Benimde ayni sorun basimda eski sevgilisi tuturdu seninle evlenicem diye artik kafayi yemek üzereyim her ne kadar sevgilimin beni cok sevdigini bilsemde icim icimi yiyor böyle nir yüzsüzlük görmedim ve üstelik2 hafta sonra kiz arkadasim ailesiyle bulgaristana gidicek ve eski sevgilisiyle ayni köyde yasiyor ne yapmaliyim kafayi yicem
Ama kendisi de erkek arkadaşımı tehtid etti sevgilim pek umursamasada kendi babasına tecavüze uğradığını bunu yapanında benim sevgilim olduğunu söyleyecekmiş
Aynısı arkadaşımın başına gelmişti çocuk temiz çıktı kız kaşarlığıyla kaldı sevgiline güveniyorsan kız istediği kadar tehdit etsin boş olur takma sende
En İyi Cevaplar