Bana göre bir erkeğin merhametli olmasi daha çok önemli yakışıklı olmaktansa 😊

ya tabi ki önemli. yaş ilerledikçe tipin çok da önemli olmadığının asıl önemli olanın karakteri olduğunun farkına varıyor insan. ha tabi ki isteriz tipide harika olsun kalbi de ama olamayabiliyor her zaman. ama tekrar diyorum merhametli olması çok iyi bir şey
dışı güzel olmayan birinin hiç kimse iç güzelliğini merak etmiyor. yakışıklı değilse merhametli olmasını hiç bir kız umursamaz
Ben genel olatak yakisikli erkeklerden pek hoslanmam. kesinlikle katiliyorum.
Merhametli insanlar mutlu etmeyi Başarabilirr
Fazla merhametli insan da istemeden uzebilir. ben cocuklara ve yoksullara merhametli erkekleri severim.
zaten adamın kişiliği kuvvetli ise gözüne yakışıklı da gözükmeye başlar.
Aynen 😊
Cevap
17Cevap
Lafa geldi mi hepiniz merhametli seversiniz ama kolunuza takmaya geldi mi o merhametlileri hiç göremiyoruz. Yemeyin bizi hadi canlarım.
Merhametli olmasi onemli bir unsur tabi ama tipide yerinde olsa fena olmaz😂 ikisini bir arada secemiyor muyuZ
Ne kadar merhametli olursan ol karşındaki tipe ve paraya bakıyor
Öylemi?
Evet gerçekten öyle. Ne yazıkki.
parası olan desek daha iyi olur kandırmaya gerek yok milleti :D
Yoooo
öyle öyle klasik yok paraya bakmayız lafları hepiniz aynısınız :D bunu herkes biliyor
Hiçte bile
sana öyle geliyor tüm erkekler bilir bunu hatta realist kızlar bile bunu der. Genelde dilinizde söylediğiniz ama eyleme gelince paraya kaçtığınız bir gerçek bunu inkar etmemek gerek
yılmaz morgülden merhametlisi yok onun gibi biriyle beraber olurmuydun madem öyle diyosun.
Çok güzel bir yazı ,, cok begendim ,,, bencede Sevin gitsin
Yemişim yakışıklılığı, merhamet bambaşka bir şey. Herkese nasip olmaz. Birinin sevgisi değil, birçok kişi tarafından saygı görmeni sağlar.
Evet 😊
Merhametlilik ne bilim tek sıkıntısı kavga ederken oluyorr
Erkekler zaten merhametlidir yaaa
merhamet onemli husus
Aynen öyle
İkisi bir arada olsun.
😊 ..
Kalp ayrı düşünce ayrı yol alır. ..
Katılıyorum. merhametli daha iyi güzellik geçici
Sanmam suratıma bakan yok.
Merhametli ve sadık olması en önemlisi
Para ve güzel giyinim... başkasi yalan