Eski sevgiliniz iş vereniniz olsa sizin referansınız olur mu?

Ben "insan" olanların hepsiyle insan gibi ayrıldım.. (Onların bana köstek olacağını hiç sanmam)
Bir de insan olmayanlar var ki, zaten o pisliklerin İK müdürü olma gibi bir ihtimalleri yok.
Ha diyelim ki şans eseri öyle bir pozisyona geldiler, yine problem değil..
Zaten iş aramayacak kadar garantiledim hayatımı..
Merde de, namerde de, muhtaç olmam bu saatten sonra..
Özel hayatı ve iş hayatını birbirine karıştıranlar asla profesyonel olamazlar. Altta ki görseldeki bayan aşırı amatörmüş.
Olabilir ama sonuçta eski sevgilisini de bile bile işe alacak hali de yok
Niye? İnsanlar sırf kötü ve talihsiz bir ilişki yaşadıkları için çalışamazlar mı?
Bunun iş hayatında yeri yok. Bu yaptığını şirkette daha üstlerden biri duymuş olsa bu bayan şirketten kovulur.
Kincilik sadece insanı geriye götürür, ileriye değil.
Şahsi fikrim bayılmam eski sevgilim ile dip dibe çalışmaya. Elbette böyle birşey yazmam ama iş görüşmesine gelip beni görünce bence biraz "gururu" varsa kendisi zaten gider.. evet talihsiz ilişkiler olabilir yaşananlara saygılı olup herkes yoluna bakmalı
Bu cevabı verebilecek biri zaten şirketin içinde çalışacak biriyle birbirlerini zor görürler. Konum farkı var bir defa... Maalesef burası Kanada değil :D İnsanlar yaşadıkları şehirlerde topraklara köklerinden tutunmaya çalışıyorlar. Belki ihtiyacı olan paraya o iş sayesinde kavuşacak.
Bilmiyorum ya ben bencil olamıyorum. Sorun olmazdı benim açımdan
Vazgeçtiğim insanlar umrumda olmazlar o yüzden hayır kurumu da değilim kolay kolay kimse ile olmam kolay da hayatım dan çıkmaz kimse o yüzden de ister bencil isterse de vurdumduymaz olayım ben aynı yerde çalışamam :))
:) Profesyonel olmak zordur
Öyle bir çabam yok zaten kimseye de ne genel müdür ne de personel müdürü olacağım :)
Ama profesyonel olmanın makamla bir alakası yok ki... :D
Sorduğun sorunun açısından bakarak profesyonel olmak iş hayatını ve aşk hayatını birbirine karıştırmamak demektir. Aynı devlette laikliğin ve din işlerinin birbirinden ayrılması gibi.
Bunun farkındalığı içinde olanlar profesyonel olurlar. Ben zamanında bir inşaat şirketinin bilişim teknolojileri departmanında çalıştım, patronumun sekreteri ile kısa bir ilişkim vardı. Birbirimizi görmek zorunda olmamıza rağmen iş ilişkilerinden dolayı hiçbir zaman çizgiyi aşmadık.
Lakayıt olunmadığı sürece sorun yok bence :D
İş ve aşk ilişkilerini aynı alanda yürütmek kişisel bir tercihtir. Siz tercih etmiş olabilirsiniz ama ben edemem :))
Umarım büyük konuştuğun şeyler yüzünden pişman olmak zorunda kalmazsın günün birinde, ne diyeyim öyle olsun :D
Tip fakültesi mezunu biri bir şirkette personel müdürü olmaz ya sanmam sanmam :)) giden hiç bir şekilde geri gelmesin zaten :)) iyi temenniniz için teşekkür ederim
Niye sağlık kurumlarında çalışanlar birbirleriyle aşk yaşayıp daha sonra hayatın farklı noktalarında aynı yerlerde tekrar karşılaşamıyorlar mı? İlginçsiniz :D
En başından dedim iş ve aşk hayatını bir arada yaşamam diye :) yaşayan yaşar saygı duyarım saadece
Ben terk ettiysem sevimlilik yaparım terk edilmişsem giderim ordan
Efsane bu ya bayıldım kadını merak ediyorum harika yazmış 😂😂
Ben de koptum :))
Cevap
13Cevap
Ve çocuk kızın nerede çalıştığını hiç bilmiyormuş demekki.
Yani saf mi ne :))
Benim kim olacak :))
Inanmdirmak gibi çabam olmaz zaten :)
Bu sitedeki insanlar gerçekten ilginç
Pekala
Kimseyi takip etmek gibi bir huyum yok üzgünüm :)
Ne peki?
Algılamam kit kalsın o halde :)
Aynen kiminki kit bariz belli ısrar a hiç gerek yok inandırmaya da kendime koca aramıyorum sonuçta.
Hahahahaa kesin işr girerim en kötü ayrıldığım sevgilim bile bana iş ve karekter konusunda saygı duyar.
Kendinden emin bir abimiz daha :)
oha lan gerçekmi bu :D hahahaha adamdaki şansa bak ya
Bahtsız bedevi :))
Adi ustunde eski... sanirim basvurumu geri alirdim..
O size başvuru yapmış olsa peki
Benim değil de onun tepkisini merak ettim asıl vayyy düştün mü elime intikam intikam intikam 😂😂😂
Çok iyi ya 😂 bir ı. K yöneticisi olarak bu cevabi takdir ettim
:))
Sen misin o yönetici yoksa alintimi bu
Hayır ya alıntı :))
Bakarsın bir gün sende olursun diyelim o halde ama şu asosyallikten kurtul biran önce
Ihtiyacim yok ı. k yöneticisi olmaya asosyal olmadigim için ismim böyle :) merakin gitsin
Profiline baktım bu sadece bir atifti hiç o resimdeki kız asosyal olabilir mi ama ı. k konusunda sana katılmıyorum sana yakışır var sende bu duruş
Tip oldu benim tercihim yine de teşekkür ederim :) cerrahpaşaya koydum canımın yarısını
Bölümünü merak ettim bir doktor tanımak hiç fena olmazdı 😀
Bu sene belli olacak tus sınavında henüz uzman değilim :)
Hayırlısı olsun ama illa kafanda istediğin bişey vardır ben olsam ramatolog olurdum bir yakınım için lazımdı bildiğin yok ülkede sınırlı çok para kazandırır
Çoğu bölüm kısıtlı ki
haklısın asında peki senin tercihin hangisinden yana merak ettim cidden
Açıkçası biraz sınav başarısına bağlı cildiye kadın doğum ve göz ilk üç en yüksek puan olanlar zaten henüz bende emin değilim kararsız kalıyorum
bence kadın doğumu çıkar kafandan çok yoğun olur orası göz cildiye candır gerisi heyecandır senin için :)
Zaten bunları düşünüyorum demedim puanı en yüksek ilk üç bölüm bu dedim cerrahlık olabilir belki benim için
hayırlısı olsun istediğini olman dileğiyle doktor olunca söyle çalıştığın yerdeki ilk hastan olayım bereket getiririm :)
Ben doktor olmadan da hastam çoktu sağol ya ;)
ben gerçek hastadan bahsettim güzel olduğun için hasta olanlardan değil :)
Güzel olduğumu beyan etmedim bende :) allah düşürmesin kimseyi hastaneye muhtaç da etmesin eksikte
ikimizde yazdığından ne anlatmak istediğini anladık sayın asosyal hanım şimdi lafı çevirmeyelim lütfen :) ama diğer dediğine katılıyorum Allah kimseyi düşürmesin hastanelere benim gelme amacım faklı ama :) hastalık bahanesi
Gelme sebebiniz neymiş bahane ile peki :)
akrebin çekim gücü diyelim :)
bide kadrolu bekar olmana üzüldüm dedim bu kızı kurtarayım bu durumdan nasıl iyi düşünmüş müyüm
Yok pek iyi bir düşünce diyemem bu arara profilimi neden ifşa eşiyorsun onu da anlamadım zaten herkes özeli mi bilsin istesem gizli profil kullanmam..
profilini ifşa etmek değil amacım ki mesaj yazamıyorum exper 1 yetmiyor yetse ordan yazıcam ama yazamıyorum :) gerçi belkide mesaj kutunda kapalıdır onuda bilemiyorum iyi niyetliyim ama bu arada kötü düşünceli değilim :)
Nerden bakarsan bak iyi durum değil lakin sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum ilişkilerini kötü bitirmem
Keşke eski sevgilisi çıkan ben olsam ne kadar güzel. olurdu
allahtan kendı ısımı yapıyorum :D yalnız kadın nasıl bır ıntıkam duymussa artık :D
Aynen öyle kinle yoğurulmuş
kadınlar asla affetmez ;)
Bunun bence kadın ve erkeği yok
bır erkek bunu yazmaazdı bence ama genelleme yapmayalım sımdı ;) @AsosyaLHaNıM takıp edebılır mısın benı rıca etsem?
Üzgünüm geri takip etmiyorum
bır sey dıyecegım sonradan bırakabılırısn hıt pesınde degılım merak etme ;)
Bende birşey peşinde değilim :) iyi akşamlar
Performans denemesi için tekrar işe alır diye düşünüyorum ya da defol der
ohh iyi olmuş o cocuguna asdgsgasdg
Böyle bişey mümkün değil...
Neden
Hmmmss
Ohhh ne güzel demiş valla ağzına sağlık
Umrumda olmaz
Vurdu gol oldu 😂
Ne güzel ayar çekmiş
Olabilir insanlık hali
Vay mk derim