Siz işinizi zar zor bulmuşsunuz hevesli şekilde ilk gününüze başlarken birde ne göresiniz patronun şımarık oğlu/kızı eski sevgiliniz. Size patronluk da taslıyor tabi, geçmişin intikamını alırcasına sizi bir güzel ezmeye kalkıyor. Bu şımarık haddini bizmeze katlanmaya devam mı edersiniz, yoksa sizin düşünceniz nedir?
Şirkette yeni işinizi buldunuz, ama patronun oğlu/kızı eski sevgiliniz çıktı! Ne yapardınız?
Her şekilde ne durumda olursa olsun, karşılığını vermeli insan karşısındakine. Bir kez boyun eğersen, hep eğmek zorunda kalırsın. Katlanmam bende ona cevap veririm. Kendim işten çıkacağıma, otoritesini sarsayım, beni kovmak zorunda kalsın.
Umrumda olmazdı , işime bakardım. Bitmiş gitmiş. Ama bir kişi var yani bayağı yoğun hisler yaşamıştım. Yokluğuna alışmışken görmek bayağı bir üzebilirdi, sürekli ne yapıyor, kiminle konuşuyor diye düşünebilirdim.
İşe ihtiyaç durumuna bağlı, eğer çok ihtiyacım varsa bunu yok sayıp yeterince kendimi işe odaklarım baktım yemiyor, o vatandaşı manipüle ederek olayın kontrolünü elime alırım
En İyi Cevaplar