Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. iki kişi aynı dört duvar arasında kalmaz çünkü 3. kişi şeytandır. dışarıdan farklıdır buyüzden şeytan öyle bir hale getiri ki sen belki daha fazla istersin illa seks demiyorum ama dokunur yani sevişme falan olur illa ki
o an kendini koruyamayabilirsin yenik düşersin kendini ancak gitmeyerek koruyabilirsin04 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar iradesiz misiniz yani
- +1 yıl
iraden senin oraya gidip gitmemendir kurallarındır senin bahsettiğin şeyde bilimsel olarak açıklanmış o an beynin mantık bölümü çalışmazmış nefes sesleri duygularını tetikliyor olan oluyr her neyse sen niye soruyrsan kafana koymuşsun gitmeyi ama şreytan sizi bırakmayck sonra dersin bir anlık bişeydi şeytana uydum burdaki şeytanda senin en baştaki iradene engel olup gitmeni sağlayan etken
Soran+1 yılAyyyy cidden sinirlenmeye başladım nasıl bişey siniz ya basbada kalinca hemen yataga gidecek kadar basitmisiniz ya ben daha önce kaldım eski sevgilimle evde ve hic bisey olmadi bu tamamen kisiyle alakalidir oturudk cay ictik sohbet ettik ki o benim 6 aylık sevgilimdi o zaman
En İyi Cevaplar
Eğer dürüstlüğe önem veriyosan ve dürüst kalmak istiyosan ben de gitme derim çünkü evleniceğin kesin değil sonuçta tabi bu benim görüşüm. senin için önemini bilemem
17 Yorumla
Soran+1 yılDürüstlük le ne alakası var onu anlamadım
Soran+1 yılGeçmiş önemli değildir şöyle değildir ben önüme gelenle değil aşık olduğumla yaşadığım hiç bişey için pişman olmam karşı taraftada aşık olduğuyla yaptığı hiç biseyi dert etmem
Soran+1 yılKusura bakmada ben aşık olduğum adamın elini tuttum öptüm diye kirlenmem kirlilik farklıdır senin gibi düşünen bir insanla işim olmaz zaten namus denen şey cok farkli bisey
- +1 yıl
Yok kardesim yok sen beni yanlış anladın seni sevdiğin erkekle biseyler yaşadin diye yargılamıyorum kesinlikle yaşayabilirsin elini tutabilirsin bizde yaşadık yaşamadık değil namus dediğin insanın kalbi niyeti önemli zaten hani beni yanlıs anlama sakın sen içinden nası yapmak geliyosa ona göre hareket et. ben demek istediğimi anlatamadim zaten boşver
Soran+1 yılTamam ya şimdi anladım seni diğerleri gibi değilsin ve haklısında ama ben düşündüm bişey olacaksa bu adamla olsun isterim o yüzden yani
+1 yılİlla bir şey olmak zorunda değil! Eğer güven tam ise, 10 saat değil 10 yıl kalınır aynı odada. Ama dediğim gibi güven tam olmalı ve güven hiçbir zaman kendini göstermez. Aynı bulutlar gibidir güven! Bir bakarsın yağmur yağar, sonra bir bakmışsın gökyüzünde buluttan eser yok. Anladın mı az da olsa?
11 Yorumla
Soran+1 yılGüvenim tam bu soruda guvensizlikten acabdan degil tamamen insanlarin neden vunu dusundugunu anlamak anladım insanin fikri neyse zikri o olur yani kimse ne gerçekten sevmiş nede iradeli surekli korkarak kisitlayarak yasamayi seçmiş ve bir kez daha ne kadar sansliyim anladim sevgilim konusunda
Sevgilini tanımıyor musun? Burda herkes yorum yapar ama kendi yapacaklarını söyler
121 Yorumla
Soran+1 yılTanıyorum ben genel cevreye bakmak istedim kendi arkadaslarimin bile yorumunu dinledim neden genelde olur yapar eder deniyo onu anlamak istiyorum daha çok yoksa çocuk ben istemeden yapmadan elimi bile tutmayacak biri
Soran+1 yılBende istemeyecek biriyim ilerde belkide şu an ihtimal yok
Soran+1 yılVe sevdiğine eminim ki ben kimsenin sevgisinden emin olmam kolay koay
Soran+1 yılSariliyo yeter arada öpüyorum başından fazla :) o benden beklentisi yok yani ilerisini istemiyo
Soran+1 yılYok benden cekinmekten çok şu an zamanı degil diyo yani biz simdi yasarsak daha onumuzde kac yil var iliskimize zarar evrir diyo
Soran+1 yılOnun evreleri var sen 4 ayda yataga gidersen o iliski fuckbody döner
Soran+1 yılYaşamadım
Soran+1 yılYasayacagim kadar özel biri olmadi niyet belli seks gercekten seven olmadi
Soran+1 yılAynen lk defa biri farklı bir insanin bakisi herseyi ele verir ki ben şu an anladım insanlar neden gitme diyo normal iliskileree gore yorum yaptiklarindan
Soran+1 yılBu soruyu sordum ona hadi yaomak istemiyosun insan sevdigiyke yapmak ister ama yapmaz dedim açıkladı evet arzu uyandiriyosun ama bu demek degilki senle hemen seviscem uzun sure birlikte olcaz çünkü okul bitecek is bulunacak erkenden biseyler yasamak zarar verir hem diger bir sebep iki dakikalik bir zevk icin benden sogumani bana benle yatmak icin ciktin demeni goze alamam seni kaybedemem cunku sen benle sevişirssn şu an pişman olursun kendinede bana da yaizk edersin demisti
Soran+1 yılBitiren cinsellik degil erken yasanan cinsellik hani adimlari vardir zamanlari vardir 4 aylik sevgilinle yatman sevismen yanlistir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. iki medeni insan bir arada kalınca sadece istediklerini yaparlar ama soruya bakar mısın 10 saat odada kalmak... 10 saat! bu kadar şüpheciysen gitme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBana kalırsa ben onla ne kadar kalsamda bişi olmaz şunu merak ettim cevremdekiler bir kac saat dur aksama kadar durursan bişi olur dedilee iyide ne biliyim ben onla ne kadar durursam durayim yapacak bisey bulurum ki niye illa sekse kayalim
+1 yılValla olabilir guvenseydin bu soruyu sormadan giderdin demekki ne kendine nede ona yani en kotu karar kararsizliktan iyidir gitme
09 Yorumla
Soran+1 yılSormaktaki amacim tamamen farkli gitcem o ayrı mevzu güveniyorum da cozmeye calisiyorum herkes mi bu tepkiyi verir cunku on arkadasimdan biri git dedi
- +1 yıl
Ozaman demokrasiye inaniyorsa 9 kisinin dedigini yap
Soran+1 yılHer zaman kendi dediğini yapan biriyim
- +1 yıl
En kötü karar kararsizliktan iyidir iyi düşün ve diledigini yap
Soran+1 yılKararsız değilim ki
- +1 yıl
O zaman git gazozuna ilac mi atar ne atar sabah emrahin annesi gibi ortalikta gezersin ne edersen et
Soran+1 yılAhahah gazoz iyiymis
- +1 yıl
Nuri alco emrahin annesinin gazozuna atiyodu ya sonra annesi sabah sarhos gibi arabalrn onune atiyordu kendini ordan aklima gldi
Soran+1 yılİzlemedim
Bu...
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemedim
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir 😂😂 olmasını istiyorsan git. Olmasını istemiyorsan olmasını isteyecektir ki istemezsem olmaz ona güvenim tam diyorsan git.
02 Yorumla
Soran+1 yılGuvenim tam ki oda şu an istemez bir yil sonra ya da 7-8 ay sonra olsa ister ama şu an oda istemez
Size kalmış bir şey
İster sevişirsiniz, ister bütün gün film seyredersiniz02 Yorumla
Soran+1 yılFilm iki saat uc saat alır yemek yemeyi duaunuyrouz normal insanlar gibi buda bir iki saat alir zamanin yarisi gitti ben bu cocuga makyaj yapcam :) bide fotograf cekcem ki bir foto icin bir saat harcarim zaten baya zaman gecti bide ona oturup konusmadan sadece sarilasim var gerci cenesi durmayan biriyim ha operim ama başka bişey olmaz yani
Soran+1 yılAma bakınca bir burasi degil reeldede kesin sevisirsiniz falan tepkileri geliyo bunlarin akillaro yok baska yerleriylrmi dusunuyorlar yalniz kalinca hemen seks yapiliyo
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlattığına göre olmaz demek geçiyor içimden ama olması da olasılık dahilinde.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok zorlarsam evet sevisiriz belki tabi sözü var tutar o en olmadı ebni odadan atar :) yapacak biri bende dikkat edersem ne olabilirki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de gitme saf olma ne malum ileriye gitmeyeceği sana güvenlik raporu bu kim verdi ki bu kadar rahat olasin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 saat beraber olmak için yeterli bir süre.. Buna niyetin varsa git.. Yoksa gitme
05 Yorumla
Soran+1 yılİmmm saçma harbiden sadece otel odasi iki cins on saat olarak bakiyosunuz evde ders calisan gencler sevisiyo o zaman
Cevap sahibi+1 yılEv başka otel odası başka.. Git gör sevgilin adamsa dediğin gibi olur eğet benim dediğim olursa buraya yaz ama
Soran+1 yılNe olursa olsun yazcamda oteli diyen benim cocuk değil evdemedik cunku ben ailemleyim evime alamayacagima gore cocukta başka sehirde olduguna gore
Soran+1 yılBuz gibi havada cafelerde duramadim sikildim diye kac cafe degistik en son sokakta yuruttum hasta olduk ikimizde
Cevap sahibi+1 yılYanı
+1 yılSevgiline güvenmiyosan sorun yok bizim milletimizin aklı direk fesatlığa gidiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu anlamak istedim niye herkes gitme bişi olur diyo yoksa cocuktan en ufak suphem yok
- +1 yıl
Herkes ön yargılı çünkü
Soran+1 yılOn yargida bir yere kadar on yargiyida bir sekilde iletirsin insanlar cok cinsellik duskunu bir erkekle basbada kalinca hemen yataga gidecek kadar onu anladim
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit bir öptü mü senin sonun beli terzi dükkanında dikecek ararsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. olmaz olmaz. 10 saat nedir fışırt diye geçer. insan giren çıkanı anlamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBisey olmamasinin sebeplerini baska dusunmek gerekir bu durumda
04 Yorumla
Soran+1 yılAşık olmak gibi ciddi düşünmek gibi değil mi
Cevap sahibi+1 yılFazlami safsin, fizik kurallarindanmi haberin yok yoksa milletimi keklemeye calisiyon anlamadim
Soran+1 yılAhahha şeyi illaki kalkarda o kalkti diye yanindakine bişey yapmazsin
Cevap sahibi+1 yılSenin bir tarafin hic kalkmazmi yani.. ya bir git cocuk
+1 yılyüzde yüz olur ve sonrasında da pişmanlık ama dönüşü olmayan bir pişmanlık
00 Yorumla
+1 yılkesin olurda olmasa bile gitmen olmuş kadar yanlışşş.
00 Yorumla
+1 yılUuuuuuuuuuuuu hayırlı olsun kaaarşiim
20 Yorumla
+1 yılSevgiline bağlı
35 Yorumla
Soran+1 yılKalabalık bir yerde elini tutmam sarılmam gerçi bir kac kişi bile olsa yapmam birileri gelince oturdugumuz yere sariliyosa geri cekiliyo elimi tutuyosa birakiyo rahatsiz oluyosun diyo
- +1 yıl
Hmm yani elini tutmaktan neden çekiniyor anlamadım. Ama sen en iyi tanırsın. İçine ne siniyorsa öyle yap
- +1 yıl
Çok safsın soran işi biliyor önce güven sonrası belli 😀
Soran+1 yılO çekinmiyor ben sevmem birilerinin yaninda sevgilinle vicik vicik olmayi zaten herkes arkadas gibisiniz diyo ona bana
Soran+1 yıl@Esmererkek___ siz öyle mi yapıyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki olmasa bir etkileşim yaklaşım olur yani
08 Yorumla
Soran+1 yılO dışarda da oluyo normal bir zaman dilimindede opuyorum ilerisi olmaz yapmayacagimi bilir
- +1 yıl
Soyunma elleme falan olursa olur yoksa başka ne olacak canım
Soran+1 yılOnlaroda yapma. Onu da biliyo
- +1 yıl
Güven var ise problem yok o zaman
Soran+1 yılÇok nadir insan bunu diyo sevgiler basitlesti ondan mı şuana kadar bende hic bir sevgilime degil bu kadar zerre guvenmezdim ki haksızda cikmadim
- +1 yıl
O zaman problem yok hayatım takılın
Soran+1 yılSağol :)
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl:D olm otelde film ne arasın ya hahahahha
011 Yorumla
Soran+1 yılTv diye bişey icat edildi ara kablo icat edildi hani bagliyorsun hani telefonu
- +1 yıl
:)))) ortam hazırlancak o halde
Soran+1 yılİnsanlar çok sapık onu anladım
- +1 yıl
Valla bacım diyim sana ben bak otel ortamında buluşma olmaz.. kültürümüze ters.. erkek olan adam delikanlıyım diye geziyorsa kadınını da otel odalarına davet etmez.. alır güzel bir yemek yedirir.. gezdirir tozdurur.. otel odası farklı anlama gelir.. utanmıcak mısın cıkarken odaya.. sana değil tabi lafım genel
Soran+1 yılOtel fikri tamamen benden çıktı çocuktan değil ki üç gün kalacak ama benim ailem onu ogrenmemesi laxim gidecegimiz yerler kısıtlı ve kış dpnuyosun ben tum gun cafede oturacak biri değilim yaz olsa gezersin oda yok en iyisi otel dedim yoksa çocuk gel demedi
Soran+1 yılGeçen gelisinde full disardaydik cafelerde sikiliyodum çünkü cocuk hasta oldu ben hasta oldum duramiyorum öyle ortamlarda
- +1 yıl
peki otelde yanlış birşey yapsa tepkin ne olur?
Soran+1 yılFebri biri oldugum için direk kavga cikar oda yıkılır
- +1 yıl
:) tamamdır otelden sonra bana cevap at
Soran+1 yıl:) buraya yazcam
- +1 yıl
aynen öyle :)
olmassa onun erkekliğinden şüphe et : ))
012 Yorumla
Soran+1 yılAdam olunca insna sevince kız pisman olmasin diye kiza dokunmamayi beceriyo
Soran+1 yılO sensin onbeni biliyo taniyo niyetimide biliyo niye otelde kalalim dedigimide cok iyi biliyo
Soran+1 yılYo istesem direk yüzüne söylüyorum ki soylemisligim var sıkıldım bakıyorum anlamiyosun op demisligim var
Soran+1 yılşu an istediğim bişey değil
Soran+1 yılİmm tam tersi beyin degilde organ yonetiyosa sorun olur bizi beynimiz yonetiyo
Soran+1 yılBiz dogal dgeiliz anormaliz
Sevişmeyeceksen sevgili yapma
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgili sevişmek için mi
- +1 yıl
Sayın soran;
Sevmek tek taraflı olur.
Sevişmek karşılıklı. Karşılıklı sevgi'ye sevişmek denir ^.^
O yüzden sevgili sevişmek içindir.
Soran+1 yıl@xyasamkocux oda o anlamda dedi demi
- +1 yıl
Bilemezsin :) İletişim kişiye ne anlattığın değildir, kişinin ne anladığıdır.
Oral baslarsa devami gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çocuğu dudağından bile opmuyorum sacma diyorum igrejc
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Gitme sakın akıllı ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılNe zamandır birliktesiniz
08 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay
- +1 yıl
Git be ne olacak tecavüz edecek hali yok
Soran+1 yılAhahahaha yaniii etmeye kalksa bile orda bir sürü adam var ya
- +1 yıl
Yani illaki boşver git dinleme arkadaşlarını
Soran+1 yılBenim dinleyecegim tek bir arkadaşım var oda git diyo
- +1 yıl
Aynen aklın yolu bir zaten hem gerçekten boşver milletin ne dediğini içinden ne geliyorsa onu yap
Soran+1 yılAynen yazcam burayada bisey olmusmu olmamismi diye herkes bir değil anlasinlar
- +1 yıl
Hadi bekliyorum
içine girmez ama herseyi yaparsınız
010 Yorumla
Soran+1 yılBenim istemediğim hiç biseyi yapmaz hoş istesemde şu an sevişmez
Soran+1 yılErken sen istesen bile yapmam çünkü bizim daha okulumuz var evlenmemize var ben eger bisey olmazsa Allah kismet ederse evleniriz diye düşünüyorum diyo vede en cok korktugu sey pidman olmam o yuzden ben tutmadan elimi tutmaz opmez
Soran+1 yılHayatta ikimizde soyunmayiz ben soyunmaya onumuzdeki uc yil boyunca hazir olmam ki oda hazir değil
Soran+1 yılOzele gelmicem igrenc gelen seyleri duymak zorunda değilim herkes sizde değil opmek bile sacma geliyo cogu zaman bana
Soran+1 yılOluyo
Kesinlikle olur 😁 gitme bence
06 Yorumla
Soran+1 yılSırf hakkında yanlış düşünmemem için elimi tutmayan biri ben tutana kadar
Soran+1 yılHic bir konuda normal erkeklere benzemiyor bundada benzemez
Soran+1 yılYazcam zaten
+1 yılAteşle barut yan yan yana durmaz
00 Yorumla
+1 yılYuzeysel sevisme olur kesin
020 Yorumla
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
Opusme ellesme oynasma
Soran+1 yılbir ara bir muhabbet dondu arkadasimin sevgilisi gogsune ellemisti simdi ayrildilar cocuk terk etti ben cocugun yaninda lan gogsune ellemis uc ayda sevmek tek derdi anlamiyomusun falan dedim cocuga dondum sende erkeksin sende yaparsin dedim trip attım ya garibim beni sakinlestirdi sonra elini omzuma atti bian duraksadi ebnde ne oluyo diye baktim rengi atti ne oldu dedim elim gogsune degdi sandim dedi aha kız beni terketcek dedim dedi
- +1 yıl
Iste bnla da olur kesin dokunur eder opusursunuz
Soran+1 yılBen eminim bisey yapmayacagina
- +1 yıl
Ins bn burdayim gorustukten sonra yaz 😉
Soran+1 yılGuncellicem soruyu iste
- +1 yıl
Olur bn burdsyim tkip et gorustuktn snra yazarsin ama opusme falan olck gor
Soran+1 yılÖpüşme olur ama opusmefrn kastinizida kestiremiyorum sizin opusmelerinizde ellesmede var bende sadece dudak degiyo onu cocuk değil ben yaparım
- +1 yıl
Opusurken elleri gogsune gider yani kasit bu
Soran+1 yılSuana kadar gitmedi
Soran+1 yılGitmezde beni kaybetmeyi goze alamaz
- +1 yıl
Ama. gidick bak gor diyorum ya baya sey yasarsiniz o zaman
- +1 yıl
Ins desigin gbi olur
Soran+1 yılBakalım
- +1 yıl
Kac senedir beraberan hem istemezmisin dokunsa
Soran+1 yılSenelerce çıkıyor olsak evet illaki o odada bisey olur cocuk yapmasa ben yaparim
- +1 yıl
Keske benim . sevdigim. kizda bana ole davransaydi 😕
Soran+1 yılNasıl davranaa
- +1 yıl
Isteseydi bni ole senn gbii bn 8 sene gorustumm 😕😕
+1 yılAllah analı babalı buyutsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah'ım
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur diye tahmin ediyorum...
00 Yorumla
+1 yılİllaki olur
13 Yorumla
Soran+1 yılOlacak olan normaldede olur elimi tutmayan insan benden bekleyen insan
- +1 yıl
Hep öyle olur zaten "elimi tutmayan insan " , " bana dokunmaya kıyamayan insan " diye diye bişeyler olur evlenmeden böyle birlikte o kadar zaman vakit geçirmek bana göre çok sakıncalı tabii biz burda ne dersek diyelim gidecek veya gitmeyecek olan sensin sen sordun ben de fikrimi belirttim.
Soran+1 yılFikirlere genelde normal karşılıyorum çünkü genel olarak erkeklerin 80 ni ile gidilmez belki 90 ni ile
Evet bir şey olur kız ayool
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. ya olabilir tabi ki sonuçta özel ortam
00 Yorumla
+1 yılbence olur bir düşün
00 Yorumlakillari kes kondom al
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ne olabilir ki kırmızı başlıklı kız
00 Yorumla
+1 yılGit-me
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide direm seks olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olur
02 Yorumla
Soran+1 yılSarıldığında eli bir yere değmesin kızarım diye dikkat eden biri
- +1 yıl
Hm dikkat eden biri ise bilemem ama bence olur ya.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. sevgiline baglı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. otel yanacak desene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle saf sevgili herkese lazım :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkalinir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHersy olabilir
18 Yorumla
Soran+1 yılSözü var ama
Cevap sahibi+1 yılyani cinsellik yapmicaz diye mi o halde eger guveniyorsan git derim
Soran+1 yılBen dedim otel dedim tek kalcaz dedim herkes sacmalama diyo dedim oda sana söz veriyorum sana hiç bişey yapmam dedi oda benden söz istedi ilerde otelde kaldık sevismedin deme diye bende salak zaten sevisirsej beni kaybedersin dedim ki korkuyo pisman olmamdan beni kaybetmekten en yakinn arkadaşım bişey olmaz diyo sen cocuga bişey yapma o yapmaz diyo :) tabi esprisine diyo
Cevap sahibi+1 yılbir dakika sen mi oteli istiyorsun error verdi beynim su an
herneyse karar sana kalmis
Soran+1 yılEvet belli sebepler yüzünden en iyi yer otel cocukla bir gun kalmicaz uc dort gun olacak
Cevap sahibi+1 yılevet dusununce haklisin
Soran+1 yılBide aile durumu var abimler yuzundne gidebilecegimiz yer kisitli ki gotuecem cafelerde riskli abim geziyo hani milletin anladigi gibi bisiler yasayalim yalniz kalalim degil olay zaten ikimizde bir yere kapali kalmajtan hoslanmayiz
Cevap sahibi+1 yılevet sana katiliyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet olur tabiki
05 Yorumla
Soran+1 yılSarılırken dikkat eden adam otel odasında değişecek mi bianda
Cevap sahibi+1 yılevet degissir. guvenme kizim iste erkeklere burda gormuyor musun kactane kiz yaziyor beni kullandi atti diye. hata yaparsin gidersen
Soran+1 yılBenim sevgilim öyle biri değil ki
Cevap sahibi+1 yılonlar da aynisini dediler ama olanlari gorduk
Soran+1 yılYazcam buraya bişey oldu ku olmadimi
Olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılola bilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖff be.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılIyidir
00 Yorumla Dikkat et
00 YorumlaSeks olur
00 Yorumlaolur...
00 Yorumla
+1 yılOlur Emin ol olurrrr
00 Yorumla
+1 yılBence gitme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?