Nişanlımın ailesi yüzünden nişanlımdan soğudum normal mi?

Merhaba, o kadar güzel bir ilişkimiz vardı ki ne ben ne de o hiç böyle bir aşk yaşamadık. Ne zaman ailesi ile tanıştım o zaman ilişkimiz kabusa döndü. O da tanışmadan anlatmıştı bana hatta uzak kalmak istediğini söylemişti. Gerçekten çok zor şeyler yaşamış. Annesi başta bana çok garipti net olarak kıskanıyodu sevgilimin ilgisini benimle geçirdiği vakti, sonradan iyi davranmaya başladı artık evleniceğimizi öğrenince. Sevgilimin ablası kabus gibi birisi gerçekten anlatsam bu kız sana neler yapmış dersiniz. Kendi kız istemesinde bile beni evde tek kız olarak hiç çağırmadan bıraktı herkesi aldı kuaföre götürdü. Bitek bana kahve yapmadı bardak kalmadı çay içsin dedi bütün arkadaşlarına kendine yapmış orda duruyodu. O kadar çok şey yaptı aramızı bozdu sevgilimle anlatamam. Sevgilime yansıtmak istemiyodum ama artık her gün ağlamaktan yoruldum yansıttım ve sizin aranızda dedi karışmadı. Ben sesimi çıkarırsam kötü olur dedim sustum ve git gide sevgilimden ses çıkarmadığı için soğumaya başladım. Hiçbi şey söylemedi yaptıkları için, mesela ben aynı şeyin ufacığını yapsam bana tepki verip söylemediğini bırakmaz o kötülediği ailesi olunca umrumda değil onlar diyor ses çıkarmıyor. Artık gerçekten sevgilime olan sevgimin yavaş yavaş bittiğini öfkeye dönüştüğünü düşünüyorum. Sizce ne yapabilirim?
Nişanlımın ailesi yüzünden nişanlımdan soğudum normal mi?