Kaçamak olayı ve izin
Eşiniz veya sevgiliniz kaçamak yapsa müsade edermisiniz sadece 1 defa istese böyle birşeyi
Eşiniz veya sevgiliniz kaçamak yapsa müsade edermisiniz sadece 1 defa istese böyle birşeyi
bence yaşanmalı hergün aynı çorba yenmez be abi olurmu ama farklı tatlar lazım :) hem şu anda bişi yapmıyorum zaten ama evlenince boş durmicam gözüm açılsın bir bak nasıl yapıcam :)
Ben değil ama kız arkadaşım bana kendisi izin vermişti bir keresinde. Neden böyle düşündüğünü bilmiyorum, belki de kendisi yapmıştı ve vicdan azabı duyuyordu. Ama yapmadım.
bunu söylediği anda hayatımdan silerim onu.eğer benden başkasını istiyorsa yürüsün gitsin kime gidiyorsa
bide benden izin mi alacak doğrarım la adamı
Cevap
4Cevap
yok artık, rahat mısın kardeşim derdim? :D bazı konularda 2. şans diye birşey olmaz, bunun anlamı ileride 7. abartiyorum 177. şans falan demektir.
Veririm tabi canım. Beni kaybettiğine değecekse, gitsin yapsın hiç durmasın.
yok canım midem geniş diil o kadar kendi ellerimle git ya et demem yani olur mu öyle şey
kabul ederım gerçekten ızın verırım cunku bunu dusunen adam artık sevgılım olmayacagı ıçın buyursun gıdebılır kaçamaga
Hayatından ben çıktıktan sonra ne halt yiyorsa yesin.
kesinlikle hayır teklifi bile söz konusu olamaz otursun oturduğu yerde
aynı izni bana da versin ama ömürlük verelim izni bassın gitsin
yok yaaaa oldu canım defolsun gitsin o zaman bide izin alcak
Tabi canım ne olacak yap bir kaçamak ama eve bir daha uğrama.
Bi daha beni göremez buna evet derse defolsun gitsin
Mezhebim o kadar geniş değil , Bunu anlayabilir karşımdakide bu soruya gerek duymaz :)
bunu kimse kabul edemez
ben yapıyorum zaten :D izinmi alınırmışşş pehhh :)
senin anan güzeeeel ?
benle kaçamak yapsın :)
zeytin çekirdeği boğazına kaçasıca herif
Bende yapacaksam olur.
Öyle saçmalık olmaz. Vururum topuklarından. :)
izin veririm ama bida sevgilim diyemez bana :)))
etik olmayan istek ve davranış..
''Saçmalık diz boyu'' cümlesiyle kardeşsin sen.
bana da izin verecekse buyursun yapsın
Soruyu kest..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar