Birini seviyorsunuz ve onun da sizi sevdiğinden emin olmak, ne kadar sevdiğini öğrenmek istiyorsunuz. Emin olunca ilişkiye başlayacaksınız. O'nu dener misin herhangi bir şekilde? Denerim diyorsanız, ne yaparak denersiniz?
İlişkiye başlayacağınız kişinin sevgisinden emin olmak için teste tabi tutar mısınız?
bazı bünyeler için olağan bir durumdur. etrafındaki herkesin sevgisinden dönem dönem şüphe duyan biri için sevgilinin sevdiğinden şüphe duymak da normaldir. bazen ilişkiye heycan katsa da, aşırıya kaçıldığında herşeyi mahvedebilir. eğer sevdiceğin gerçekten seni seviyorsa ve sen belirli aralıklarla ikide bir böyle şüpheleniyorsan, belli bir zaman sonra gerçekten şüphelenmek gerekir çünkü karşı tarafı bu şüphelerle o kadar boğar ve yorarsın ki adamın sevesi varsa da sevmez. sevilmediğini hissetmek içinse bu bünyenin pek fazla tüyoya ihtiyacı yoktur nede olsa.. hayatın rutinine karşı koymaya çalışıp sürekli bir kelebek modunda, aşk böceği gibi sev beni diye dolaşıp da karşılığında normal bir insan görünce yaşanan hayal kırıklığı şüphe üretmeye başlar. böyle yaptıysa tamam kesin beni sevmiyo, sevse bile aşık değil bana diye diye diye kendine geceleri zehir eder, gününden bir şey anlamaz en sonunda hayatı kendine işkence edersin. oysa aşıksındır, çok seviyosundur ve ondan önemli hiçbir şey yoktur. şüpheler ara ara sinek gibi gelip aklına yapışır, yer eder ve en sonunda aklını yer. ee delidir, ne yapsa yeridir.. gözünden sakındığın sevdiğine en çok zararı sen verirsin, suçlamamak lazım paranoyak bünyenden başkasını..
ilişkinin - flörtün amacı birbirini tanımak, nedir, ne ayaksın çözmek, sevgisinden koruyup kollayabilecek mi evinin adamı - kadını olur mu bunu çözmektir zaten, ilişki sırasında testler yapılır kişi tanınır, evlilik teklifine öyle yanıt verilir, ilişkiye başlamak için öyle çokta fazla şey yapmamak lazım.
Bazı bünyeler için olağan bir durumdur. Etrafındaki herkesin sevgisinden dönem dönem şüphe duyan biri için sevgilinin sevdiğinden şüphe duymak da normaldir. Bazen ilişkiye heyecan katsa da, aşırıya kaçıldığında herşeyi mahvedebilir. eğer sevdiceğin gerçekten seni seviyorsa ve sen belirli aralıklarla ikide bir böyle şüpheleniyorsan, belli bir zaman sonra gerçekten şüphelenmek gerekir çünkü karşı tarafı bu şüphelerle o kadar boğar ve yorarsın ki adamın sevesi varsa da sevmez. Sevilmediğini hissetmek içinse bu bünyenin pek fazla tüyoya ihtiyacı yoktur nede olsa... Hayatın rutinine karşı koymaya çalışıp sürekli bir kelebek modunda, aşk böceği gibi sev beni diye dolaşıp da karşılığında normal bir insan görünce yaşanan hayal kırıklığı şüphe üretmeye başlar. Böyle yaptıysa tamam kesin beni sevmiyor, sevse bile aşık değil bana diye diye diye kendine geceleri zehir eder, gününden bir şey anlamaz en sonunda hayatı kendine işkence edersin. Oysa aşıksındır, çok seviyosundur ve ondan önemli hiçbir şey yoktur. Şüpheler ara ara sinek gibi gelip aklına yapışır, yer eder ve en sonunda aklını yer, ne yapsa yeridir... Gözünden sakındığın sevdiğine en çok zararı sen verirsin, suçlamamak lazım paranoyak bünyenden başkasını...
Bencilce geliyor bana öyle şeyler. Karşı taraf da benim sevgimden emin olamıyor olabilir. Ben ne kadar böyle bir teste tabi tutulmak istemiyorsam o da aynı hakka sahip. Zaman en güzel gösterge. Daha en başta hisseder insan sevilip sevilmediğini, zamanla da emin olur işte.
Nereye baksam karadenizli görüyorum 😄 Ne gıcıksınız 😣 Neyse ki hasret cevap vermiş soruma 😋 Size kalmadım 😑 Bunun cezasını yine görüşünde 200 yorum yaparak ödeticem fatih 😁😂
Tutmam.. ben kimimki başkasını teste tutayım.. bana saçma gelir böyle şeyler.. Güvenilirse devam ederim Yok yanlışları üst üste sıralarsa biter gider bu kadar basit
Kıskandırarak denedim ama 2 yıllık ilişkimin bitmesine sebep oldu. Sen böyle yapmıştın diyip duruyordu. Sıkıldım iyi be dedim. Bence Kıskandırarak deneme 😂😂
12 normal takla, 12 ters takla attırırım üstüne 100 metre koştururum.30 saniye de amuda kalkmasını söylerim. Üstelik biraz da lol oynama yeteneği olacak. Bunlar olmazsa üzgünüm.
her insan dener tanimak icin ugrasir. belki kendi sewmedigi birseyi ona sorar oda sewiyormu acaba. benim sevmedigim seyi neden sewer. herturlu sinarsin. ama ben hep acik oynarim kartlarimi ondan hep yenilmelerim kullanilmalarim.
evet tutarım. onun yapmamı istemediği şeyleri yaparım bakarım ne tepi veriyor napıyor ne ediyor gibi sonra biraz kızgınlık oluyor ama enazından bana ne kadar değer verdiğini göryorum :))
Ben denemekten ziyade gözlemlemeyi seçerim. Hareketlerine, sözlerine dikkat ederim.. Mutlaka bir ipucu verecektir. Emin olduğumda da duygularımı açarım..
Duyguların ölçeri yoktur. Bu sebep ile teste , yarışmaya falan sokmam. Yeni tanıştığım bir insan ile 2 gün konuşayım 3. günü notunu veririm.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Seytan, iki yuzlu biri ile berabersen zor anlisilir. Simdiki devirdeki asklar hep yalan dolan. Igreniyorum gercekten. Duzgun birini bulsam basimin taci yapicam.
En İyi Cevaplar