Sevgilim delirdi galiba?

Sevgilim bugün beni resmen delirtti izin günüsüydü ikimizinde. Sinemaya gidelim dedik tam filme girdik 5 dka sonra tuvalete gitti sonra baktim bu 10 dkda bir tuvalete gidiyo filmde anlamsiz kahkahalaar atiyo milet bize bakiyo hasta galiba bunlar diyolardir kesin. ikinci yarida gelmedi zaten bir baktim telefonu kapatmış 1 saat avmde onu aradim gitmiş starbaksta oturmuş telefonda okey oynuyo? Baya kavga ettim trip attim sonra aramiz duzeldi yuruyen merdivenlerde beklerken birden zıplayarak kosmaya başladı herkesin içinde o kadar utandim ki allahım sabir dedim icimden gratise girdik sonra ben parfümlere bakiyodum baktim bu kasaya gitti dedim herhalde benim gonlumu almak icin hediye falan alcak geldi yanima elimi tuttu tam gidiyoduk bir baktim elime dus jeli bulaştı salak butun jeli eline sıkmış saka yaptı aklu sira resmen sinir kriziyle lavaboya koştum çıktığımda arkadaşım arkadaşım sırıtan cocuk bir anda ağlamaya başladı ama ağlama taklidi yapiyo sesini falan inceltip boyle tövbe yarabbim bugun sen beni mi sınıyorsun dedim kafasina vurdum iyice canım olcak diye koruyorum napcam ben bu zekayla zor gibi
Sevgilim delirdi galiba?