Sevgilim delirdi mi?

Daha yeni sevgili olduğum kişi bence normal biri değil artık emin oldum. Benimle ciddi düşünüyor. Daha tanışdığımızın 2ci gününde ablasıyla tanışdırdı. 5 ci gününde annesiyle babasına söyledi. Ilk görüşte bana aşık olmuştu. Daha 2 ci günde bana ne yapıp yapmayacağımı söylüyor. sürekli telefonun elinde olsun. Ne zaman arasam hemen cevap ver. Sürekli beni ara ilgilen benimle. Sürekli üniversitede görüntülü arıyor. Her lafımdan bi anlam çıkarıyor. Ne kadar arasam sorsamda bana sen beni sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun diyor. Uyumak istiyorum 1 saat diyorum. 1 saat çok özlerim seni benim için daha az uyu. 1 saat 10 dk sora yazdım geç yazdın bana diyor. Her şeyimi haber vermemi istiyor. Asla bana yalan söyleme diyor hemen yakalarım yeri gelirse peşine adam takarım diyor bunu bil diyor. Dün gec yazdım diye beni sen sevmiyorsun diye ayrıldı. Bende gerçekten öylemi istiyorsun dedim. Evet dedi. Bugun 20 kez aramış sevgin buraya kadar mı dedi. Bende sen ayrıldım dedim. Ben seni rahatsız etmicem artık istersen ayrıl diyor tamam diyince yani ayrılmak mı istiyosun diyor. Kendini acındıyor ölürsem mutlu olursun diyo deli mi bu? 🤦‍♀️

Bana dediki seni gizli takip etmek benim hakkım falan dedi.

Sevgilim delirdi mi?