1 senedir birlikteyiz 10 gün önce nişanlandık başından beri sürekli tartışıyoruz. Buluşmak istemiyor hep ben götümü yırttım buluşmak halada öyle aramıyor mesaj atmıyor ama ayrılmakta istemiyor sorunu ne çözemedim hep beni aşşalıyor yüzüğü de atamam yoksa ailem beni parçalara ayırır hep bir bahane uydurup buluşmak istemiyo neden
Cevabın nedir?
Ne kadar da kaderimin sillesine benzeyen bir olay 😒 Tatlım biliyorum elalem ne der anneme babama nasil bunu söylerim diyerek o kardeşim 'yla ewleniceksin ama cok aci bir gercek war biliyor musun? ne yazik ki dunyaya kardeşim 'lugunu gold premiumlayip gelen insanlar değişmiyor 👌 dikkate almayacagin icin kendi detaylarima girmicem, bu yorumu ailewi durumundaki karmasikliga yani bunun cozumlenemez bisey oldugunu dusunmene hayretle uzuldugum icin birakiyorum. Soyle soyliyim cok benzeri bir olay yaşadım tek fark ben 3. kisi konumunda falandım.4 yillik bir iliskim; eski sewgilimin beni ewlatlarina layik gormeyen annesinin sutunu haram etmesi we babasinin masaya wurdugu yumruklar dogrultusunda tane tane pilaw yapabilen bir akraba kıziyla nisanlanmasi ile son buldu.6 ay kadar bir nisanlilik surecleri oldukiz deli diwane feryat figan kor kutuk gun sayarken bitanecik nisanlisi neredeyse tum gunlerini benimle bana yalwarip beni ikna etmeye ya da belkide benimle oyalanmaya calisarak gecirdi tam hatirlamiyorum ama o siralar hanim kizimiz gorumcesiyle perde secmek kayinwalide ile mobilya bakmak ablasi ile gelinlik prowasina gitmekle falan mesguldu sanirim hatta bir keresinde sey yazmis; yaa sen nasil bir insansin hic mi acimiyosun oluyorum acidan diyorum sana ☺ guluyorum cunku ona en basinda yardimci olmak icin elimden geleni yaptim lakin her zaman ki kimi kadini yine kadin kirdi nicin bir kardeşim insan icin, neden? cunku dunyada bir tane erkek war 🙂 bazen biseylere gozu kapali yurumek hic iyi bir fikir olamayabiliyor cunku tane pilaw yapan hanim kizlarimiz her gun pilaw yenmedigini unutuyor. Seni sewmiyor seni istemiyor yeterli bir sebebin war elalem ne der diyerek yurumek istersen sen bilirsin birbirlerine aşık insanlar gordugunde tum ewrenden nefret ediceksin we ailen we elalem bunu degistiremeyecek.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağol verdiğin fikir için
En İyi Cevaplar
Bence evlilik yoluna girdiği için tutuşmuş olabilir. kafada hesaplar kitaplar olabilir. Akışına bırak bir müddet bekle. Çok üzerine gitme. Senin bir sıkıntın var belli oluyor, canın ne zaman anlatmak isterse anlatabilirsin diyerek anlayış gösterdiğini belli etmiş şekilde konusmasini bekle.
02 Yorumla
Soran+1 yılDenicem teşekkür ederim
+1 yılKardesim kusura bakma ama senin annen biraz havadar bir kadinmis ki seni uvey babaya ezdirip hayatini karartacak bir evlilik yapmana bile dunden razi. Git desem Istanbul'da hayat sartlari yuzunden kotu yola dusme tehliken var. Ancak, kesin olan su ki; o kisiyle bir omur gecmeyecegi. O seni ileride daha da uzer, belli ki baski yapip nisani isteyen sendin. Buna dayanarak siddet de kullanir, aldatir da. Evden kurtulmak icin evlilik yapilmaz. Yagmurdan kacip doluya tutulursun. Oz baban sag mi? Ona siginabilirsin. Zaten calisiyormussun da, parani biriktir ona tasinip. Bankaya koy biraz da olsa. Kimseye eyvallah etme. Kadinlar icin girisim programlari var. Sakin evlenme canim 20 yasinda hayatini karartma evdeki zulumden diger evde zulum gormeye gecmis olursun sadece.
28 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun. Babam sağ ama yurt dışında ve kolon kanseri görüşmüyoruz uzun zamandır numarası yok arasam koşa koşa gelir ama tedavisini bırakıp gelmesini ben istemem söyleyemem şu an geri dönücek mi bilmiyorum
- +1 yıl
Gecmis olsun kardesim. Allah hayirli sifasini versin. Bence sen git onun gelmesi yerine.
Soran+1 yılBenim pasaportum yok ve paramda yok hem hollandada hangi şehir onu bile bilmiyorum
- +1 yıl
Pasaport alirsin canim o sorun degil, sen babanla iletisim kur ve iliskini de sicak tut ki annen biraz akillansin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
@Yılmaz_07 Ben tesekkur ederim.
+1 yılBirşey sormak istiyorum. dalga geçmek için falan değil;ciddi merak ettiğim için. İnsanlar yıllarca aynı evi paylaşıyor boşanırken farkediyor daha yeni o insanı tanıyamamış olduğunu.
ki günümüz şartlarında evlenmek hiçte kolay birşey değil bence; nasıl tanıdığını düşünüp evliliğe adım atabildin?01 Yorumla
Soran+1 yılKonumuz bu değil
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
19Cevap
aşağılıyor derken? mesela ne diyor?
bazı erkekler iş ciddiye bindiğinde sorumluluktan korkar sanırım bu nişan telaşıyla boğulmuş olabilir seninki sende cok sık arayıp sorma hatta 1 hafta bekle ne mesaj at ne de ara. bir kendine gelsin ne de olsa hayatında önemli bir adım attı idrak etmeye calışıyor olabilir09 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum şu an psikiyatri tedavisi görüyorum diye deli diyor
Soran+1 yılEvet birlikte gittik hastaneye doktorumla konuştu ilk başlarda destek çıkıyodu yardım ediyordu sonra değişti
Soran+1 yılAnlamadım bipolar ne demek
Soran+1 yılObsifiyte bozukluğumu neydi öyle demişti doktor talıntılarmış benim sorunum bundan sinirleniyomuşum
- +1 yıl
Obsesif Kompulsif Bozukluk bende de var. Ama adındaki bozukluk kelimesine bakıp da korkmayın. Okbli insanlar iş hayatında başarılı olurlar, düzenlidirler, detaya dikkat ederler. Emin olun okb kötü bir şey değil. Sadece ruhsal bir sorun yaşandığı zaman okb kötü yönünü gösteriyor bazı takıntılar ile rahatsızlık verebiliyor.
+1 yılYa siz neden kendinizi bu kadar aciz duruma dusuruyorsunuz , simdi siz evlenince cok mu mutlu olucaksiniz sanki seni mutlu etmez bu adam kendini aptal durumuna dusuruyosun seni sevmiyosa yol ver gitsin kendini bir sey sanıyor sen boyle yaptikca boynuzlarda bu seni
00 YorumlaBazı erkekler fazla ilgiye gelemiyor.
Bazen karşımızdaki kişi, onun için yaptıklarımızı anlaması için ondan uzaklaşmamız gerekir, değerimizi ancak o zaman anlar. Tabi bu uzaklaşmayı yaparken ona söyle uzak davranıyorsun falan sonra gelip özür diliyorsun iki gün sonra yine bu hale dönüyorsun. Biraz bırak bakalım zaten sana değer veriyorsa illa döner. Ama gerçekten döner.00 YorumlaNeden?
Sevmiyor muhtemelen bir mecburiyet ya da kendi erkekliğine ve sana söz verdiğinden dolayı seninle beraber. Erkek adam mevzusu..03 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte o yüzden en büyük yardımı sizden bekliyorum sizden birini siz anlarsınız
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. ailene durumu yavaş yavaş anlat buluşmuyor, buluşmak istedim reddetti, beni şöyle deyip aşağılıyor vs
00 Yorumlakonuşma şeklin çok bozuk g*tümü yırttım diyorsun mesela yani nişanlıklada böyle konuşuyorsan senden soğumuş olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol diksiyon konusunda senden daha bilgiliyimdir. Yazarken sinirliydim ve hala sinirliyim kendimi ifade etmekte zorlandım, diğer yorumlara yazdığım cevapları kontrol edersen kitap yazdığımdan bahsettiğim ki konu bu değil.
Belki kafası çok yoğundur. İnsanlar bazen yalnız kalmak istiyor. Sıkıpta bunaltma derim. Erkekler zaten huzur buldukları yere koşarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık kafası rahatlar yüzüğü attım çünkü 10 günlük nişanı atmak saçma ama kendini bir bok zannetmesin artık ben ona mecburum zannediyodu
Her şey ortada bence istemiyor nasıl nişanlandınız kendiniz mi istediniz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben nişanlanınca ciddileşir olgunlaşır düzelir sandım daha kötü oldu
Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Ailen seni parçalara ayırır? Sen kendi kararlarını verecek yaşta degıl mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılBiran önce evlenip evden gitmemi istiyolar
Neden buluşmak istemiyormuş derdi neymiş diye bir sor
07 Yorumla
Soran+1 yılYorgunum diyo işten geldim diyo bende çalışıyorum yorucu bir işide yok ne zaman iş yerine gitsem elinde telefon oturuyo ya da bilgisayar başında araba bozuk diyo minibüsle gidelim diyorum soğuk diyo bize gel diyorum sen gel diyo ben gidiyorum kafasını telefon kaldırmıyor ben ablasıyla oturuyorum hep çağırıyorum geliyo 2 Cümle kurup susuyo
Soran+1 yılAyrılmıyo ki terkettim geldi yalvardı ağladı 2 gün iyiydi sonra yine bozuldu
Soran+1 yılAnnemlerle tartışıyorum bu sefer 20 yaşındayım annemden dayak yedim onun yüzünden
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☹️
+1 yılBaştan aşağı sıkıntı yani
Peki ya evlilik yaptınız o zaman ne olacak
Bence iyi bir düşün14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bu yüzden size danışmak istedim
- +1 yıl
Bu konuda ailenin görüşünü al.
Son pişmanlık fayda etmez
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama ailemle kalsa çoktan evlenmiştim
- +1 yıl
Ayrıldıktan sonra da döneceğin bir yer olmadığına göre kendi kararlarını kendin vermelisin.
Bu haliyle bekar kalmayı tercih ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Seni SEVMİYOR. Çok net. Hemen ayrıl. Sakın taviz verme. Ayrıl. At nişanı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzüldüm durumunuza. Sığınacak bir liman arıyorsunuz ancak nişanlınız o liman değil gibi. Ailem dediğiniz öz anneniz ve üvey babanız mı?
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef
Cevap sahibi+1 yılNerelisiniz sorabilir miyim?
Soran+1 yılYunanistan vodina
Cevap sahibi+1 yılNe zamandan beri Türkiye'de yaşıyorsunuz?
Soran+1 yılİstanbul'da doğup büyüdüm ben babamda burda doğmuş ama göç döneminde göç etmişler
Cevap sahibi+1 yılTürk'sünüz ama nüfus mübadelesinde İstanbul'a göç edip yerleştiniz, doğru anladım değil mi?
Soran+1 yılAynen evet
Soran+1 yılDedem kütüğü aldırtmamış buraya istediğimiz zaman gidebilelim diye
Cevap sahibi+1 yılEfendim haddimi aşmış olur muyum bilmiyorum ama ben evlenebileceğim; hanımefendi, kibar, saygılı, bilinçli, insana-doğaya-canlıya değer veren bir eş arıyorum.
Temiz, kibar, saygılı, son derece dürüst bir insanım. Eğer tanışmak isterseniz buradayım.
Soran+1 yılŞaka bu değil mi ben ilişkimi kurtarma peşindeyim senin dediğine bak
Cevap sahibi+1 yılSiz ilişkiden kurtulmak istiyorsunuz, evlenmek istemiyorsunuz diye düşünmüştüm.
Cevap sahibi+1 yılİnanın ayrılmak istiyorsunuz diye düşünüyordum yoksa böyle bir tanışma teklifinde bulunmazdım. Eğer ilişkiyi kurtarmaya çalışıyorsanız teklifim için özür dilerim. İyi geceler.
Evlenme gec olmadan ayril.. evlenmeden bunlari yapan evlenince kim bilir neler yapar
00 YorumlaDaha şimdiden başlamış bence sen bir daha gözden geçir normal degil
00 YorumlaZorr beraber yurumeniz bir an once kurtulmaya bak ondan
00 Yorumla
+1 yılSiz evlenmeyin.. Cok daha buyuk dertler sizi bekliyor..
00 YorumlaAdam daha şimdiden başlamış. Fazla sürmez sizin evliliğiniz. Sen de aynısını ona yap, d. tü kalkmış belli ki, indir biraz. Soğuk davran.
00 YorumlaKardesim bende senin gibiydim aynen o sekilde yine evlendim ama bosandim hemen ayril bence
04 Yorumla
Soran+1 yılYarım saat önce attım nişanı bakalım neler olucak
Nişanlınmı bence yol yakınken iyice bir düşün bir ömürü var bunun
00 YorumlaOluruna birak bosver nekadr ustelrsen iyi olmaz zaten olmuyacagida varsa olmazz sende boşla
00 YorumlaBelli ki ruh hastasi veya olma yolunda. Kurtul ondan.
@rengarenkbalonlarım Elifim bak neler var.01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın hayatım.
İlgi sorunu vardır ya da gerçekten senden etkilenmiyordur. Bence popon kıymetli onu yirrma değerini bilecek birine sakla . ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Kizim simdi böyleyse evlenince ne bok yicen. Birakin mk baska adam mi yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsende ilgi gösterme biraz anlasın bazen fazla üzerine düşünce götü kalkan oluyor
00 Yorumla Senin ona bir yanlışın mi oldu ki böyle davranıyor?
00 Yorumlaailen neden parcalıyor? sonra mutsuz olucak sensin
05 Yorumla
Soran+1 yılÜvey babam var annemde oda istemiyorlar evde
Soran+1 yılÇalışıyorum ama İstanbul gibi bir yerde 1600tl maaşla geçinmek imkansız kiralar 1000 lira 300 TL faturalar desen 300 TL ile bütün ay ne yicem işe hangi parayla gidicem ki
Soran+1 yılŞükrediyorum dua ediyorum ama o kapı hiç açılmıyor
+1 yılValla benim ki de aynı kardeşim
02 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl davranıyosun peki biz hergün kavga ediyoruz mesela
- +1 yıl
Bizde her gün kavga ediyorduk
Sonunda ara verelim dedi
bir süre ayrılalım dedi
+1 yılAilem yüzünden saçma bir evlilik yapmazdim.
00 Yorumla
+1 yılsıra sana gelmiyordur.
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı da sizden birsey olmaz
00 Yorumla
+1 yılcepte goruyor olabilir mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama bende çok seviyorum bir gün bile görmeden yapamıyorum onun yüzünden psikiyatri tedavisine başladım şimdide yine geldiler sana ilacını iç rahatlarsın diyo arkadaşlarımlada görüştürmüyo kız çocukluk arkadaşım ama izin vermiyor
- +1 yıl
Bireysel kararlarini vermekte özgürsün. Düşüncelerine de karışıyor mu?
Soran+1 yılBazen ama sinir krizi geçirene kadar zorluyo sonra öpüp koklayıp gönlümü alıp gidiyo yine eskiye dönüyo onunla ilgilenmemek için kendimi nasıl tutabilirim
- +1 yıl
Seni öpüp kokladığına göre seni seviyor. Sen ilgilenmediğini uzak durduğunu söylemiştin?
Soran+1 yılSinir krizi geçiriyorum diyorum evi yıkmamam için bunu yapıyor
belki bir sorunu vardır konuşmaya çalış
00 Yorumlaİstemiyosa bitirin, neden ailen paracalar?
01 Yorumla
+1 yılevlendiğin zamanda aynı olacak..
10 Yorumlaİlgi gösterme rahat bırak tamamdır
012 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum ki işte ondan başka kimsem yok üvey babamla kalıyorum ve kimse istemiyo beni evde o yüzden evde durmak istemiyorum
Soran+1 yılOnu nasıl yapıcam işte sorun orda kitap yazmaya başladım vakit dolsun uğraşım olsun diye bir gün okuttum bütün hevesimi kursağımda bıraktı
- +1 yıl
Üzüldüm durumunuza. Sığınacak bir liman arıyorsunuz ancak nişanlınız o liman değil gibi. Ailem dediğiniz öz anneniz ve üvey babanız mı?
Soran+1 yılEvet ama bazen öz annem olduğunundan şüphe ediyorum.
- +1 yıl
Özür dileyerek açık konuşmak istiyorum. Üvey babanız sizi evde istemiyor, yük olarak görüyor olabilir. Anneniz de onu kaybetmemek için sizi bir an önce evlendirmek, evden uzaklaştırmak istiyor diye düşünüyorum.
Nişanlınız hakaret, şiddet uyguluyor mu size?
Şu 10 günlük nişanlılık döneminde size umursamazlığı arttı mı?
Soran+1 yılEvet aynen öyle nişanlandık 10 gün için de bir kere çenemi sıkıp kafamı duvara kurdu bir kerede yolun ortasında montumdan tutup bir sağa bir sola fırlattı koştum anneme nişalıyken bunu yapıyo evlenince döver bu dedim bende babandan çok dayak yedim olur öyle şeyler dedi ama benim babam bize bile kızamazdı kızdıktan sonra ağlar yanına çağırır özür dilerim daha düzgün bir şekilde anlatırdı hatamızı babam bu olanları duyabilseydi mahvederdi
- +1 yıl
:'((( Evlenmeyin o adamla. Sonuç ne olursa olsun evlenmeyin. O kişi size değer vermek bir yana sizi hayatı mahveder. Ayrılma korkunuzu anlıyorum ama yol yakınken ayrılırsanız daha az zararlı çıkarsınız. Evlendikten sonra ayrılmaya kalkarsanız daha çok zoruna gider. Allah esirgesin bunu canınızla ödeyebilirsiniz. Şimdi ayrılırsanız bu risk daha düşük.
Üvey baba, öz anne ve nişanlınızdan korksanız dahi bu ayrılık gerçekleşsin. Tekrar söylüyorum evlenince bu ayrılık gerçekleştiği zaman canınızla ödeme ihtimaliniz daha yüksek. :(
Öz babanıza ne oldu, sorabilir miyim?
Soran+1 yılYurt dışında kolon kanseri tedavisi görüyor uzun zaman önce halam durumunun iyi olmadığını söylemişti belki de bişey oldu halam bizden saklıyor bilmiyorum ama babam olanları duysa dünyayı yıkar başlarına ve bir kanser tedavisi ne kadar sürer bilmiyorum kurtulur mu bilmiyorum
- +1 yıl
İçimde kalsın istemiyorum. Temiz, iyi niyetli bir insanım. Ancak sessiz, çekingen olduğum için eş bulamıyorum. Bulanlar ise nasıl davranıyor, gel de hazmet.
Bence öz babanıza söyleyin, gerekirse dünyayı o adamın başına yıksın. Babanız zaten kanser, afedersiniz ama hayatında kaybedecek bir şeyi yok gibi. En azından kızının hayatını kurtarır.
Soran+1 yılKaybedicek bizim bişeyimiz var eğer babama bişey olursa asla kırtulamam ama bir umut tedavi olup gelirse eski günlerimize döneriz annem hariç
- +1 yıl
Hmm o zaman ben yanlış anladım. Babam ile görüşmüyoruz demiştiniz ya, ben babanız Hollanda'ya gitti, sizinle bağı tamamen kopardı sanmıştım. İnşallah babanız iyileşir, eski mutlu günlerinize dönersiniz. Ama önce nişanlınızdan kurtulmanız gerek. Kurtulsanız nerede kalacaksınız bilmiyorum. Nişanlınızı bir süre arayıp sormayın, onun kendiliğinden ayrılmasını bekleyin. Ama ne olursa olsun, onunla evlenmeyin.
+1 yılSevmiyor bence o kadar bahane buluyorsa
00 YorumlaPişman Olcan bişi yapma derim
14 Yorumla
Soran+1 yılOndan korkuyorum bu yüzden herkese danışmak istedim ama bir çıkış yolu yok
Soran+1 yılDiyorum 2 gün değişiyo sonra yine aynı konuşmuyoruz engelledim her yerden annemi aramış annemde ağlaya ağlaya uyumuş uyuyo demiş kalkıp gelmedi bile evimiz yürüyerek 2 dakika ki arabası var
Gizli Üye(25-29)+1 yılKöprüyü geçtiniz artık yok öyle davranışlar 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler böyledir hâlâ anlayamadın mı kızcağızım
01 Yorumla
Soran+1 yılBen daha önce hiç bir erkeğe taviz vermedim ki bu yüzleriyle ilk defa karşılaşıyorum
At bence kendini düşün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Hele bir evlen bak neler oluyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılPostalayin gitsin ugrasmayin hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılParası yoktur belki
02 Yorumla
Soran+1 yılCebindeki paranın kuruşuna kadar bilgim var
- +1 yıl
belki baska bir sorunu vardır insan sevmedigi biriyle nisanlanmaz unutma bunu.
Neden görüşmek istemediğini acık acık sordun mu
00 Yorumla
+1 yılBitirmeni istiyordur belki
00 Yorumla
+1 yılNeden nisanlandiniz?
00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl.
00 Yorumla
+1 yıloluruna bırak
10 Yorumla
+1 yılSalla gitsin
00 Yorumla