Nişanlım varla yok arasında benimle hic bir anlamda vakit geçirmiyor hep ailesiyle orada burada ya da akşam bazen kahvedeki dostlariyla oturuyo doğum günümde dahi yanımda olmadı fake bir hesaptan ona yazdım dün başka kadın olarak
Ve o o hesaba yazarken bana yazmıyordu o hesaptan hayatım diye defalarca yazdım bir kere ne demek hayatım demedi yarı çıplak fotoğraf attım resmen ve o gulerek sen fakesin bana el sallayarak fotoğraf at dedi üstüne dedimi baskasi olsa fotografa dibi düşer hayatımda biri var ama
Bunuda o hesabı ben sandığı için söyledi nolur nolmaz diye ben kendimi çok yalnız hissediyorum o kadar bir boşluk icindeyimki anlatamam..
Ve o o hesaba yazarken bana yazmıyordu o hesaptan hayatım diye defalarca yazdım bir kere ne demek hayatım demedi yarı çıplak fotoğraf attım resmen ve o gulerek sen fakesin bana el sallayarak fotoğraf at dedi üstüne dedimi baskasi olsa fotografa dibi düşer hayatımda biri var ama
Bunuda o hesabı ben sandığı için söyledi nolur nolmaz diye ben kendimi çok yalnız hissediyorum o kadar bir boşluk icindeyimki anlatamam..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sizin bi el ele sahilde yurume bi basbasa sinemaya gitme vaktiniz gelmis seni incittiginin farkina varir belkide bu fake hesap sayesinde
Kuzum evet şu an o vakitler aslında zaten ama ben 2 aydır hiç bir şey adam akıllı yaşamıyorum onunla fake hesapla ilgili bugün aksam kizdim ona ve galesiz galesiz cevaplar verip ortadan kayboldu 10 da :(
Yanlisini fark etmiyo uzun süredir beni her konuda coook erteliyo
Sanirim siz calismiyosunuz ya da is yukunuz asiri yogun degil buda sizin iliskinizi olmasi gerektigi gibi ince narin dusunmenize sebep oluyo nisanlinizda belliki is hayati sosyal yasami ve sizi birbirine karistirmis ortada tuzsuz bi corba var ama o halen pisirmeye devam ediyo cunki bikerecik bu corbada bi eksik vardir die aklina bi dusunce gelmemis
Onunda işi çok yük değil eskiden aynı işteyken ve bu kendi işleri her konuda bana iyiydi biz az konuşurduk bir gün içinde ama o sevgi yansitilir iki tarafta her zaman birbirini dusunurdu doğum günümde hiç bir şey yapmadı unuttu bile aramada ayak üstü kutladı bir kaç kelime ile
Hayatı sadece ailesi ve işi olarak sürüyor hep böyle uzun süredir
Annesi hastalık hastası erkek arkadasimin 4 yaşındaki kardeşinin ateşi 37 olsun hepimizin her şeyi bok oluyor bir kere 1 gün uyumadan sadece hastanede durduk bir hiç icin
Ve o çocuk sanki erkek arkadasimin cocuguymuscasina evdeyken beni arayacak cocugu uyttuktan sonra arıyor ben erkek arkadasimla alt trafi markete gideceğim annesi balkondan kızım yasari al durmaz o diyor ben evde çocukla oynuyorum
Erkek arkadaşım askerden geldiği gün onu aldık memlekete getirdik ayagimizi basar basmaz çocuğun ateşi cikmis gibi dedi kayinvalidem hadi hepimiz gdelim sizde yardım edersiniz dedi hepimiz bir 1 saat yol cektik
2 aydır erkek arkadaşınla hafta bir bile bulustugumuz yok adam akilli
Peki şimdi ne dusunuyorsun
Ailesi ve erkek arkadasi sizi coktaaan evli gibi goruyo yani evli gibiden kast ettigim kimi aileler vardir cocuklarini evlendirir ve asla uzakta olmarina kendi ayaklari ustunde durmalarina izin vermezler yemek mi yicez hep beraber tatilemi gidioz hep beraber hani oglum kizin sizin ozeliniz vardir bi arayip sormayalim iyi olun ozgurlugunuze ve mutlulugunuza mani olan bise olmasin bize yeterli demez iste nisanlinin ailesi belliki siz evlide olsaniz sizi asla yalniz birakmicak cocugun olsa senden daha cok belliki kayinvaliden kendi dilinde egitim verip kendi bildigi gibi yetistirmek isticek kisaca kizma bana ama sana bi anne gozuyle değil dogurdu yeterli gibi bakcak belliki senden dusunceleride eve hizmet etsin bitanede torun versin iyi kiz ailemizle omur boyu siki fiki kalsin ama kendine ozel bi yasami olamaz gibi bi durum sezdim
İşte bak erkek arkadasimda bi o kadar ilgisiz düşünmüyor çoğu zaman yanımda olmadı benim bu 2 3 aydır biz adam akıllı bulusmadik bile basbasa işte ailesinden vakitmi arttı arabada 1 saat bir yere gittik böyleydi hep annesi desen cok dusuncesiz sürekli küçük çocuk etrafında surunduyo bizleri bildiğin dediğin gibi herkes hizmet etsin resmen ona ben burada ne yanlışı yapiyorumki bak erkek arkadasim eskidende aynı isteydi simdide aynı işi yapiyo ve bu aile işleri hayvancilik başlarında patron yok
Anlattiklarindan yola cikarsak zor bi surec seni bekliyo hani nasil diyim dsunki cocugun oldu ve ailecek biyere gidiceksiniz hepberaber sen kapidan bi kucaginda bebegin diger elinde bebek cantasi vs ile cikmaya mucadele ederken esin ailesiyle yanindan yurur gecer hadi bebek narindir anne kucaginda kalsin die ellemez olabilir bari insan elindeki cantayi alir esinin ayakkabisini giydirir ne var yani hayat arkadasina yardim etmek bu gurur kirici bisey değil o senin can yoldasin ailen arabaya binip 1 dk beklese dunya yok olmaz sana yardimi sadece 1 dk daha gec arabaya gecmesini saglar ama o 1 dk seni omur boyu ona baglar iste dogru adam benim esim dedirtir sana ama anlattiklarina bakilirsa isin zor
Ayrica kucuk kardesinede ailesi belliki baya yuz veriyoki bu cocuk devamli disarda sogukta suyla dondurmayla zamani gecio bol bol ki surekli hastalanabilio bu durumda buyudugunde yine sorun cunki kardesi el bebek gul bebek buyurse calismak zor gelir artik kardesinin evi dugunu ihtiyaclari vs siz calisip karsilarsiniz bu bi gercek
Yani olumsuz dusunmek istemezdim ama anlattigin aile yapisinda tek olumlu olan birbirlerine sahip cikmalari ama bu sahiplenmeyi ozgurlugu kisitlayarak yaptiklarinin artik cocuklarinin kendine ait bi duzenin olmasi gerektiginin farkinda deiller
Peki sana evlendiginizde evle ilgili biseyler soyledilermi bana sanki ya altli ustlu ya da cok yakin oturcakmisiniz gibi hissettirdi
Kuzum ne annesi ne babası kimse çocuklarının kendi düzeni olması gerektiğinin bilincinde değiller olsalar benimle erkek arkadasimin sürekli yalnız kalamamasina engel olmazlardi ben gerçekten çok üzülüyorum kendimi sucluyorum son 2 aydır bu şekilde iliskimiz ve ben kendine çeki düzen versin diye bazen kizdim ona oysa bana sen herseyden çok sikayetcisin dedi bir kişi biraz önce yorum yapmış erkekte ilişki bitmiş diye
Kardeşi için gerçekten çok yanlış büyütme şekli var anneisnin çocuk o kadar yaramazki 1 saat yanında dur ölmüş gibi oluyorsun abartmiyorum çocuğa herseyi vurup kırmayı marifet bildirip kizmamis annesi her dediğini yapmış çocuk ateşleniyo ustunu örtüyor cocgun
Cocugun atesi yok 37 çok normal fakat havale geçirir deyip hastane hastane süründürüyor herkesi
Düğünüm için bile ben istediğim düğün salonunda yapamayacagim bana sorulmadı bile koylerinde bir yer varmış orada yapilcakmis ve benim erkek arkadaşım ağzını açıp anne bi kizada fikrini danışalim koy olmak zorunda değil demedi
Evlendikten sonra kalinacsk ev kayınvalidemin hemen penceresinden baktiginda gozukuyor o kadar çok yakin
Evet iliski bitmis cunki ailesi ve kendisi icin siz aslinda evli gibisiniz birde cevre baskisi malum evlerine gidip gekiyosun vs sizi ortada bise olmasada coktan evli gibi gormelerine sebep oluyodur haliyle bu saaten sonra bu kizin baska caresi yok biz ne dersek onu yapcak gozuyle bakiyo olabilirler ozelliklede hayvancilik vs dedigine gore kucuk bi ilcedesiniz yani yakin cevrenizde yasayan hemen herkes yillardir birbirini taniyo bu durumda kiz tarafi icin ayri bi baski ve erkek tarafi icin rahatlik olusturur
Sen bu evlilige eminmisin esin yani nisanlin seni seven ve degerli biri olabilir ama belliki ailevi durumlari hep bir arada yasamak peki bu duruma omur boyu katlanabicekmisin simdiden bazi zorluklar net gozukuyo yani bi cikmasa girmeden iyi karar vermelisin
Ben kendimi sucluyorum erkek arkadasimi bu hale benmi getirdim diye üzülüyorum:(
Dugunun icin nisanlin bise desede degismez cunki o yerin parasini ailesi oducek ve belliki senin ailende herseyde bizim fikrimiz alinmali die bi baski kurmamis onlarda sizi kendi kafalarinda coktaaan evlendirmis
Ben sadece 2 aydır bazen kizdim ona tek istediğim iliskiyi mahvetmemesi ilgili olması eksik dsvrsnip durmamasii icindi
Çok ilgisizdi:(
Peki dugun ne zaman?
Seneye
Belkide dugun baskisi cok yormustur seni incittiginin farkinda degildir bence bi incittiklerini seninde duygularinin oldugunu hissettirmelisin elbette ailesi onemli ama ailesine kendisinin bi yasami onunde kocaman bi yolculugunun olcagini anlatmasi lazim
Benim ailemde bicok seye karsiydi okudum 12 yil laboratuvar kariyerim oldu arabam evim vs vs ama bence evlilik adina halen maddi konuda eksigim var ve buda evlendigimde beni ve esimi zor durumda birakicak ben bi evlenip esim nereye isterse orada balayi yapamicaksam yilda bikac kez ozel bi tatilimiz olmucaksa esimi yorgun bi hayat bocalamasinin icinde kaybederim bunu anladim aileme dedim ben gidiyorum para kazanmam lasm onlara kalsa evlen yuvani kur biz destek oluruz hayir bu benim hayatim ve esimle her konuda ozel zaman ayirabilmeliyim bunun icinde once maddi olarak kendimi bi ust seviyeye cikarmam gerek dedim gerekli egitimi aldim ve ulkeden ayrildim bastan bi garip hissetselerde simdi benim mutlu oldugumu ve bi hedef koyup o hedefe kostugumu gordukleri icin onlarda hem. mutlu hemde karismiyolar cunki yanlis sacma sapan bi yolda degilim gelecek adina cabaliyorum nisanlinda kendi gelecek hayalinin farkli oldugunu ailesine soyleyip sizin icin bambaska bi yasam kurabilir ve bence ilk baslangic iki ailedende ayni sehirdede olsa uzak olmak yoksa hem ozel olmaz hem en kucuk tartisma alevlenirde alevlenir
Yani onunuzde nerdeyse bi yil var henuz vakit varken nisanlini al karsina otur konus ne istedigini kendi hayalini ve senin hayallerini paylas yoksa orada siradan zevksiz bi yasamin olur heleki bayram vs gibi ozel zamanlarda degil tatil evdeki akrabalara hizmetten koleye donersin
Esinde bi yerden sonra yasamini is eve gel yemek ye ordan kahveye bi duzene cevirdimi hersey bitmistir ne bilim evliysem esimi kucagima alip bi basbasa film izlemeliyim esimin saclarini taramaliyim kisaca esim o kadar degerli olmaliki paha bicilemez can parcam olmali amaan iste evliyiz hanim evde cocukla annemlere gitmislerdir bende takilayim die zaman geciyosa bu evliligin adi evlilik bu yasamin adida dunyaya ve kendine faydasiz bi yasam herseyi cok bilir ama hic bise yapamaz
Neyse kizce ben gidiom hava ruzgarli ucup gitmesin camasirlarimi toplayayim kahvalti hazirlayim ogle ve aksamda yemek hazirlayim baya 2 saat isim var simdi sonra musait olursan dertlesiriz dedgimi unutma nisanlina senin ona ait oldugunu onunda sana ait oldugunu ve birlikte kocaman bi geleceginiz oldugunu hatirlatman gerek bu gelecgi musmutlu yapmakta sizin elinizde siradan kisir bi donguye cevirmekte
2 evlilik yapmış biri olarak tüm tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki bu adam hıyar ama bundan bi cacık olmaz
Gerçekten böylemi düşünüyorsun eskiden böyle değildi birden bire bu hali aldı askerden geldi geleli değişti aynı işi yapıyor hayvancilik fakat şu an aynı işte daha ilgisiz başlarında patron yok
Ben hep kendimi suçluyorum bendede var mı hata diye :( ben ona ilgisiz olmasın kendime çeki düzen versin diye arada kizdim ama normal kizmalsr olması gerekenlerdi benim için kendini fark etsin istedim ben hep
Bir suredirde ben tamamen saldım aradikca ariyo yazdıkça yaziyordum görüşelim bile demiyorum fakat o bile normal geliyo aynı davraniyo bans
Benim napmam gerek
Senin ayrılman gerekiyor net. Kadının ite kaka yürütmeye çalıştığı ilişki illaki bi yerde biter. Seni, senin onu sevdiğinden daha çok sevene denk gelirsen anlarsın ne demek istediğimi. Erkeğin daha çok sevdiği ilişkiler bitmiyor.
Ciddiyim bak bu adam seni mutlu edemez, sana koca olamaz, evlenirsen ilgilenmez, geç gelir, sen artık kendini tutamayıp söylenirsin dırdır der buna da. Aldatır ve senin onu sıktığını söyler. Bu modeller böyle. Evlenirsen ya boşanırsın ya da koca bir ömrü mutsuz geçirirsin benden demesi. Sende suç yok. Bak ben ilk kocamdan boşandım, babam b*k gibiydi, abim taciz ediyordu, daha 24 yaşındayım hayatıma bir sürü insan girdi çıktı. Şimdiki eşim bunları biliyor. Adam beni hem çocuğu, hem kardeşi, hem arkadaşı, hem karısı gibi seviyor. İşten çıkınca eve gelmek için can atıyor. Sürekli benimle ilgileniyor, ben mutlu olayım diye elinden gelen her şeyi yapıyor. Benim hayatıma kaç insan girdi sayısını bilmiyorum, eşimle de öylesine 2 gün konuşurum ayrılırım diye başlamıştım, bitik yıkık aciz bi haldeydim yani anlayacağın. Beni bütün hatalarıma rağmen tertemiz seviyor. Böyle bi adamla mutlu olursun. Nişanlın doğru insan değil. Suç sende de değil o sana öyle hissettiriyor.
Yani bu şekilde bir ilişkiden kendine saygın varsa derhal yolları ayırman lazım. Bu adam şimdi böyleyse evlenince neler yapar.
Erkek halinle bunu diyosun şu olaya ben erkek arkadasima bugün aynı konuları kızıp yazdım hala kendini savunan bir biçimde galesizce cevaplar verdi anlamadı hiç yanlisini:(
Dedi yinede özür dilerim ama ben hesabı engellemostm isim var diye gorusemiyorum seninle ben seni düşünüyorum gayette seviyorum
Yani zaten bunları yapan adam derdini pek anlatabilecegin seni anlayabilecek bir adam değildir. Öyle olsa zaten bunları yapmazdı. Seni çoktan gözden çıkarmış belli ki. Kendine daha fazla bunu yaşatma.
Beni neden gözden cikardiki böyle durduk yere :( sorun bendemi sence
Askerden geldikten 1 ay sonra bunun her konuda dengesi şaştı eskiden boule değildi :( ince dusunurdu
Yani sorun sende de olabilir onda da. Fakat sorun sende dahi olsa bu şekilde davranmak çözüm değil. Seninle konusabilirdi. Bu şekilde olmamalı.
Ayrılmasını bile söyledim kuzum sorun bende nolabilirki sonuna kadar ilgileniyo onu dusunyorum hep yanindaydiim ben onun kimse yokken
Bu son 2 3 aydır böyle oldu askerden geldi
Ben o 3 ayda ara ara sadece kendine çeki düzen verip bans eskisi gibi olsun diye kizdim ve bu benim hakkım degilmi bumu soğuttu onu
Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu. Seni beğeniyor muydu vücudunu kişiliğini?
Hayir hep boyle degildi askerden geldikten 1 ay sonra yavaş yavaş bu halleri aldı ama ona kizdigimda eksik hiç bir şey olmadigini benim anlayissiz oldugumu işte işlerinin olduğunu söylüyor fakat bu aile işleri hayvancilik bildim bileli bu isteydi eskiden az yazisirdik ama birbirimizi düşünür sevgimizi 1 saatte bile çok hissettirirdik ben hiç kizmazdim ona ilgiszsin diye çünkü degildi
Vucudumu begeniyo kilolu bir insan değilim kişiliğim desen kotu değil onuda hep begenirdi
Sizin ilişkiniz bitmiş. Sen tek taraflı bu ilişkiyi ittire ittire biryerler getirip adam edemezsin.
Iliski neden biterdi durduk yere erkekte :( söyleyebilirmisin
Ynai erkeklikle değil de o kişinin karakterine bakmak lazım. Konuşarak çözmek gerek
Anlamiyo kuzum hiç anlamıyo bizim birbirimize olan sevgimiz çok guzeldi hep
Şimdi sen sizin ilişki bitmiş deyince daha çok bi uzuldum erkek arkadaşım tarafından gerçekten biseylerin bitmiş olabilcegini düşüncesi ile :( benim Şu an napmam gerek yazmasam bi kaç gun sordugundads bize zaman vermek istiyorum desem dahsmi kötüye gider yoksa kadinin boyle yapması seven adamı bi dusundururmu
Yani biraz soğuk davranıp onun sorunu farketmesi ve cozmesine olanak saglayabilirsin yavru.
Cok teşekkür ederim kuzum umarım dediğin gibi olur
Umarım yardımcı olabilirsem. ne mutlu.
Seni aldatmış olmuyor mu şimdi? Bunu bile bile devam mı ediyorsun ben anlamadım. Değişik bir durum.
Kuzum bugün ben bunları yüzüne vurdum bildigimi söyledim kizdim nerdeyse ayriligi bile igneledim fakat çok galesiz ve hala kendini savunurvasina cevaplar verdi
Askerden geldikten sonra çok şeyi eksilttli öncesinde biz gün içinde 1 saat bile konussak o bir saatte sevgide hissediliyodu birbirimizi çok dusunuyordukta hiç böyle muhabbetler etmiyordum ben ona
Bu 2 aydır ben bazen kizdim kendini fark etsin çeki düzen versin diye fakat o daha değişik olmaya başladı anlayissin çalıyorum dedi kavga esnasinda sesleri yükselmeye beni kırmaya basladi
Birisi yorum atmış karşı tarafın sana olan ilgisi bitmiş iliskisi diye :( ben kendimi sucluyorum hata bendemi
Hatalisin diyemem. Ama nişanlısınız yarın bir gün evleneceksiniz. Kavganın eksik olmadığı bir evlilik olur gibi. Ne bileyim ya seven insan incitmez. Üzülür. Sevip sevmediğini nasıl anlayabilirsin bunu düşün ve açık açık konuş. Hayatını mahvetme
Ortak paydada değilsiniz, bu kesin..
Ne demek istedin :( napmam gerek
Ben olsam devam etmem
İlgisizlik daha şimdiden
Deja vu
Anlamadim
Az once sormadin mi bunu
Nişanı bitir ay
ayrıl
Değişik bir durum