Zengin olsanız fakir bir kıza bakar mısınız?

Biriyle tanıştım. Çocuk bulunduğumuz ilin en elit semtinde oturuyor. Annesi babası sosyete tipler.
Kendi iş yeri var. Fakat ben ona bu sebeple bakmıyorum. Gerçekten begeniyorum çalışkan olması tipi yakısıklı biri. Heyecan duyuyorum. Fakat çekincelerim var. Evet aslında ben de güzel begenilen bir kızım. Eğitimim mesleğim var şu an işsiz olsam da :( Ama ailemin durumu çok kötü. Onun ofisi bile bizim evden büyük. 45 m2 evimiz 2 oda. Ben çok çektim parasızlıktan kavga dövüşten huzursuzluktan. Yinede bu küçük evde mutlu olmaya calısıyorum. Çünkü baska carem yok babamın elinden gelen de bu. Ben bir şeyler yapmak istedim ama olmadı zaten babam eve esya dahi aldırmayan biri. Utanmak istemez kimse özünden olduğum gibi tanıtıcam kendimi ona ama yine de çekiniyorum. Ya beni yargılarsa küçük görürlerse ailemi filan diye.

Siz olsanız nasıl davranırdınız sizce davul dengi dengine mi hiç görüşmesem mi onunla?

Bu şekilde ilişkisi olan evlenen var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Şöyle birşey oldu şu an o kadar sinirli ve kızgınım ki. İlk buluşmamızı yaptık bugün önce bir kafede kahve içtik hersey güzeldi cocuk yakışıklı Vs iş güç konustuk agır duruyordu. Sonra onun işyerine geçtik oturuyorduk bu kolunu omzuma attı ben şok ne alaka yani daha ilk bulunmadan sevgili bile değiliz. Şaşırdım ve tepkimi belli ettim kalktık cıktık hemen eve döndüm. Ona göre o an çekim oldugunu düşünmüş aramızda sarılmak istemiş abartı bişe yokmus ben mi cok tutucuyum millet mi geniş?
Zengin olsanız fakir bir kıza bakar mısınız?