Üşüyor ellerim Yine kış geldi saatler soğuğu gösteriyor, Ellerin, parmakların yine soğuk mu sevgilim? Farkındamısın bilmem sensizlikte zaman soğuk parmakların ellerin çok üşürdü, Hatırladınmı avuçlarımla ısıtırdım onları… Hep soğuk benim ellerim deyip, Avuçlarımın içine teslim ederdin usulca.. İçim yanıyor aklıma geldikçe Şimdi nasıl ısınacak o güzelim ellerin. Yokluğunun çok acı Göz bebeklerime dolanıyor yağmur bulutları. Döküyor damlalarını serperek yanaklarıma Geçmiyor bir türlü içimdeki sızın Sokaklarda dolanıyorum, Ellerin geliyor aklıma, soğuk parmakların Ben üşüyorum… Bakamıyorum telefonumdaki resmine Orda ellerini görüyorum, İçim üşüyor yağmurlar yağdırıyorum. Hava soğuk, rüzgar sert... Yüreğimi arada bir gelip yokluyor Seni ellerini parmaklarının düşünüyor, Üşüyorum... çok üşüyorum, Ellerim üşüyor, Üşüyor ellerim… Şimdi nasıl ısınacak, O güzelim ellerin?
Aynen hava soğuk dışarı çıktığım zaman ellerim donuyor ama centilmenlik olsun diye havalı eldivenlerimi sana verebilirim :D :D Çünkü ben ellerimi montumun cebine sokacağım daha havalı !!!
Arkadaşlar birbirlerini düşünmeli değil mi daha öncede böyle birşey olmuştu sanırım yanımda bir arkadaşım vardı kısaa boylu erkek ona vermiştim eldivenlerimi çünkü üşüyordu :D
Ben soğuk kanlı ve sıcak kanlı arasında gidip geliyorum benimde ellerim üşüyor ama rüzgardan koruduğum müddetçe sorun yok. Bir arkadaşıma montumu vermiştim. d gerçi ben üşüdüm o zaman.
biz başkasının ellerine muhtaç değiliz cici kız ellerimizi cebimize sokar öyle devam ederiz diye edebiyat yapasım geldi yersiz :D :D ihtiyaç duymuyorum ben asla üşümem :D
bunu kim anlar ki? Keşke Eskişehir de elinden tutacağım birisi olsa bazen deli gibi muhtacım istediğim oldu ama param yoktu bazen de içime attım geçtim
En İyi Cevaplar