Soğuk birisi değilim sadece herkesi dahil edemeyeceğim duvarlarım var. 🌺🙂↔️

Soğuk birisi değilim sadece herkesi dahil edemeyeceğim duvarlarım var. 🌺🙂↔️

Hayır, demezler. Aksine, insanlar genellikle samimi ve içten biri olduğumu söyler. Yeni biriyle tanıştığımda mesafeli durmam ama sınırlarımı bilirim. Gereksiz resmiyetten hoşlanmam, içimden geldiği gibi konuşurum. Lafı dolandırmadan, net ve anlaşılır şekilde kendimi ifade ederim. Biriyle sohbet ederken içten olmayı severim, yapmacıklık bana göre değil. Eğer bir ortamda suskunsam, bu soğuk olduğumdan değil, sadece dinlemeyi tercih ettiğimdendir. Ama sıcak bir muhabbet varsa, kendimi kaptırıp saatlerce konuşabilirim.
İnsanları tanıyana kadar belli bir mesafem vardır

duvarlar konusuna gelirsek merdiven dayar çıkarım engel görünce girdiğim şekiller
Soğuk diyenler oluyor evet tabii ki benim onları sevmediğimden haz etmediğimden dolayı koyduğum mesafeden rahatsız oluyorlar doğal olarak soğuk diyorla:)
Cevap
32Cevap
İnsanları tanıyana kadar belli bir mesafem vardır, sıcakkanlı da biriyim ama mesafemden ötürü soğuk durduğumu söyleyenler de oluyor bazen
Bu sözü son kullanacakları insan bile değilim 😂 o kadar
Kimisi öyle söyler tabii, benim için önemli olan sıcak bakanlar. Gerisi benim problemim değil
evet soğuk dururum genelde
Beni soğuk bulurlar. Sözlerimde kesin, ciddi ve netimdir. Gerekmedikçe gülmem ama gerekiyorsa en iyi kahkahayı atarım. Bakışlarım serttir. Uzaktan görsen neye sinirlenmiş diye sorarsın. Hayatı çok ciddiye aldığımdan değil de mizacım bu benim. Değiştirmeye çalıştığım zamanlar oldu ama yapmacıklık bana göre değil.
Hayır sıcakkanlı ve sevecen bulurlar. Çok nadir duydum mesafeli durduğumu.
Mesafeliyim ve durduk yere kimseyle sıcak diyalog kurmam.
Evet, biri yanımda ölse ya da bir şey olsa umursamam kendi işi ölmeyeydi😂 ya da ölmesi gerekli ben napayım.
Hayır sıcakkanlı ve sevecen bulurlar. ama herkese karşı değilim yani iletişime göre değişir karşındakinin
Evet sitede de soğuksun deyen oldu tanımadığım insanlara mesafeliyim kabül ediyorum. Sonrası tam tersi.😅
Soguksun derler bana da ama taniyinca farki anlarlar ben illaki herkesle hemen samimi olamam enerjim tuttukları hariç
Derler. Herkes ile samimi olmayı sevmiyorum bana karşı samimiyetine inandığım insanlara karşı soğuk değilim sadece 💅🏻
evet söylerler.. çünkü öyle olduğumu kabul ediyorum.. ısınamadığım, henüz tanıştığım insanlara karşı soğuk bir duruşum vardır..
Kimisi kendini beğenmiş diyo kimisi kanın çok sıcak diyo kimisi soguksun havalisin herşeyi söylüyorlar 🙂
Hı hımm, dışardan bakınca soğukmuşum. Ondan dışardasınız ya kız diyesim geliyor... Ayrıca soğuk değilim dışarda ayaz çok. 😬
Derler hatta bugün birisi şey dedi ses tonun çok ciddi jdjdjd
Tanımayan herkese soğuk biriyimdir😏 tanıyınca anlıyorlar
Evet, hatta soğuk nevale falan derler. Yükselen oğlak olarak bu benim kaderim. 🤭
Mesleğim gereği dış görünüş olarak biraz öyleyim ve olmak zorundayım
Kişiye ve zamana göre değişir bana soğuk diyen insna kendisini sorgulasın bence
Millet yaw. şaklığa alışınca mesafeli olmaya soğuk diyor.
Hayır aksine sıcakkanlı olduğumu söylerler...
Reelde değil ama sanal alemde soğuksun diyeni çok gördüm..
Dışarıdan evet ama selam verdikleri gibi düşünceleri değişir
derler. herkese sıcak davranmıyor olmak normal bence. seçiciyim.
Derler ta kiiii beni tanıyana ve benimle muhabbet edene kadar😅
Konuşkan birisiyim, gayet sıcak da davranırım ama sınırları aşana da zaman harcamam.
Aslında çok sıcak kanlısın derler çok girişgen biriyim çabuk samimi olur ortama uyum sağlarım
Aslında acayip sıcak kanlı birisiyim ama bazen gudubet oluyorum insanlar egoist olduğumu söylerler ama genel de çokta severler beni 😂 ay herkesin kafalar karışık
Tanımayanların benim için dediği en çok şey 😄
Yok, soğuk duran biri değilim
Sayılmaz yani önceden , artık öyle yorgunum ki herkesten duyar oldum bunu en iyisi bu boş verin kimse sizi bir av olarak görmez en azından her açıda ve konuda...
Aşırı soğuk değilsen bence sana bunu “iletişim kuramadıkları” için yakıştırıyorlardır.
Bana çok derler genelde çok sıcakkanlı değilim ta ki kişilerle tanışıp anlaşıncaya kadar
Evet dediler ve sonra “yanılmışım, hiç de öyle biri değilmişsin” dediler.
Derler evet
Diyorlar işlerine geldiği gibi davranmayinca
Yok tam tersi çok sıcak kanlıyımdır güler yüzlüyüm
Evet diyorlar
Evet bazen diyenler oluyor
yok hiç öyle bişi işitmedim
eskiden refrigerator derlerdi
Evet dolap diyorlar, buzdolabı
Tanımayanlar in ilk cümlesi bu
Herkese sıcak olursak işimiz var : ))
Yüz hatlarımdan ötürü öyle görünebilmem ne mümkün
Sinirli duruyorsun derler adam dövecek gibi