Ben yeni evliyim kocamin ailesiyle aynı evde yaşıyorum kocamin bir kardeşi var aynı murat boz gibi esprili samimi şakalaşıyor benimle bu evde beni biraz olsun güldüren eğlendiren tek kişi o kocamda ciddi biridir öyle boş konuşmaz esprili filan değildir abi olduğu için tüm sorumluluk onda. kocam benden 10 yaş büyük kardeşi de 7 yaş büyük kocam odaya cagirip. Bana "neden gülüyorsun ona bu kadar neden çok muhattap oluyosun onunla oturma onunla kalk benim yanıma gel " diyodu ama onemsemiyodum o senin kardeşin kendine gel demistim aynı evde yaşadığım insanla konuşmayayım mi demiştim. Baktim kardeşi artık bana soğuk davranıyor benden köşe bucak kaçıyor neden böyle davraniyosun ben sana naptim diye sordum sonra kocam kardeşine bir ev tuttu sizce kocam kardeşine ne demiş olabilir? Kocamin beni bu soktuğu durumun adı nedir? Kocama neden kardeşini evden gönderdin dedim gitmesi lazımdı gönderdim dedi? Kardeşi benimle konuşmuyor evine gitmeyi veya dışarda buluşmayı düşünüyorum? Kardeşi benimle konuşmayarak şu an kocami haklı durumuna düşürüyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 3 aylık hamileyim ve bunu ilk kocamin kardeşine soylemistim daha kimseye söylemediğim bu haberi ilk onla paylasmistim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer