Kocam neden hornette?

Merhabalar aslında kendimi nasıl açıklarım bilemiyorum ama yaşadıklarımı anlatıp içimi dökmem lazım. Kocam ve ben ikimiz de muhafazakar ailelerin çocuklarıyız. Tam olarak görücü usulü olmasa da kısmen görücü usülü diyebileceğimiz şekilde tanıştık. Yalan yok gerçekten çok da aşık oldum kendisine. Ancak kendisi her zaman çok sakin ve duygularını belli edemeyen biri olduğundan her ne kadar belli etmese de bana aşık olduğuna inandım hep. Ta ki dün gece telefonunu karıştırana dek... Hornet adlı bir uygulamadan gelen 10 bildirim vardı. Açıp baktığımda beynimden vurulmuşa döndüm. kendini üst düzey pasif cd travesti olarak tanıtmış herkese. Fotoğraf isteyenlere efektlerle sakalını gizleyip dudak büzerek resim falan atmış. Hayır yani ilişkimiz gerçekten güzel gidiyordu ve yatakta da çok iyiydi böyle olmasının imkanı yok diye düşünerek kendimi dizginledim fakat hala çok endişeliyim. Acaba bu kısa süreli bir eğlence olabilir mi onun için? Gidip ona bu konuyu açmakta çok endişeliyim. Yardım edin ne yapmalıyım.

Kocam neden hornette?