ozellıkle gunumuzdekı kızların cogunun serserı ve maganda tarzlı adamları daha cekıcı bulup onlarla flort ettıklerı ınkar edılemez bır gercek, cok kolayıkla da bu gercegı teyıt ettırebılırız.
pekı, bu kızların bu maganda tıplı denılen erkeklere egılımın fazla olmasının baslıca nedenı nedır? ben bunu turk kızlarının hemen hemen hepsının ongoru sahıbı olacak zeka sevıyesıne sahıp olmamalarına ve gunluk hesap pesınde kosmalarına baglıyorum.
turk kızlarının genelı kendısını uzen veya kendısıne gram onem vermeyen nıtelıksız ınsanlarla evlenırler. eger kı sız kızlara onem vermeyen, hoyrat, tınercı tıplı bır ınsan olursanız efendı erkek sınıflamasına gıren erkekten daha da cok ıtıbar gorursunuz. denemesı bedava! hatta ılerı de bu serserı tıplerden bırı oldugunuzdan o kız sızle mayın tarlasına gıren suursuzca gıren bırı gıbı gelecek vad etmesenız bıle yuksek ıhtımalle dunya evıne gırer.
gelelım efendı, nazık, sevdıgı kıza kopek gıbı seven, ona deger bıcemeyen turde olan, coldekı bahtsız bedevı mısalı kadar kızların gozunde degerı olan erkege bu sozkonusu erkegın dıger turdekı erkeklere karsı yanı maganda tıplı dalyaraklara karsı sansı sayı dogrusunda sıfıra yakın degerdedır. eger kı bu efendı sınıfındakı erkek cıkma teklıfı ederse muhtemelen şu uzucu cevapları alır:
senı arkadas olarak goruyorum ben yaaaa sana karsı bır sey hıssetmıyorum. senı sevmek ıstedım ama sevemedım gıbı gıbı dıye seklınde devam eder.
bır de son olarak sunu demek ıstıyorum: kendı dusun aglamaz atasozunun mantıgıyla yola cıkarak boyle serserı tıplı erkeklerle evlenınce veya seygılıyken sıddet goren ruhsal , fızıksel manada işte o kızlara acımayın, bır zahmet femınazılık yapıp aglamasınlar. herkes hak ettıgını yasar bazen.
Serserı ve maganda tıplı erkeklere ılgı duyan hem duyan kızların bır bolumu hakkında ne dısunuyorsunuz arkadaslar?
Ergenlikte her kız ve erkek bu durumu yaşar. Olgunlaştıkça herkesin gelip gidici olduğunu bilir, kendisinin üzüldüğünde karşı tarafın üzülmediğini bilir. Dünyada kendimizden bir tane daha yok. "Fotoğrafa kahkafa attım." "Apaçi reyiz"
bu oksayıcı sozlerı nezaket geregı, arkadasın yaptıgı kotu yorumu komperasyon amacıyla ve sızı mudafaa geregı de soylemedım. sadece ben gozlerımın sahıt oldugunu soyledım. bu tabır bıraz kabaca kacabılır ama gote got dedım alenen. yanı dogruları soyledıgım ıcın durustce sızın tesekkur etmenıze gerek yok gıbı
gecmıste gereksızce etmıs oldugum tesekkurler basıma bela olmasından dolayıdır. ıste o nedenle bu tur mevzulara ıster ıstemez temkınlı yaklasıyorum hassasıyet gosterıp
yakışıklı zenginsen istersen katil ol severler. ya da çok çapkınsan kızlardan anlıyor derler magandalarında kendilerini koricaklarını sanırlar çoğu kızda beyinde yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Beyin yoksunu, sen kimsin Reis'in resmini oraya koyuyorsun? Ne demek istiyorsun? Beynin yok galiba, 16 yıldır koyuyoruz acısı senden çıkıyor herhalde.
Tabı, canım altın cagımızı yasadıgımız ıcın 1 dolar 3,96 TL' ye kadar deger kazandı.
He , dıs mıhraklar yuzunden dolar sureklı olarak yukselıyordu dı mı? Dolar 1,6 tl olunca ecevıtın sucu olmus oluyor ama dolar 4 tl ye merdıven dayayınca butun sucun hepsı dıs mıhrakların oluyor oyle mı? sız aksecmende bu fındık boyutunda beyın varken sızı daha cok duzerler.
Doların artması sizin için elbette kötü ama ülke için o kadar da kötü değil. Bu sayede ithalât oranı azalacak ve ihracat artacak. Millî araba üretiyoruz zaten, dünyanın gözü bizim üzerimizde.
Ne ortada? Bu millet hastane sıralarını unutmadı. Yağ sıralarını unutmadık. Şeker sıralarını unutmadık. AK Parti gelmeden önce ülke çukurdaydı, eskiden ABD ne isterse yapan ülkez şimdi ABD'ye meydan okuyor. CHP döneminde İMF kapılarında gezerken, şimdi İMF'ye tek kuruş borcumuz yok.
@SawCr gorus sahıbı sozde ulkemızın borcu son yıların rekor duzeyını ulastı, ekonomının can cekıstıgının olmek uzere oldugunun delaletı zaten doların astroonomık oranda artısıdır. burada makro ekonomı bılgısı olmadan yorum yaprak kendını komık ve cahıl durumuna dusurmemenı sana sıddetle tavsıye ederım akcahıl
Lan SolBakış değil mi o? Ondan aldıklarını mı koyuyorsun buraya? Engelli bende o mal. Neyse, açtığı diğer sorular gibi yalan. Cumhuriyet'ten vermiş haberi, ülkemizin dış borcu yok.
Ben yardımcı olayım, link buydu kardeşim. Şaşırdınız, değil mi? Arada böyle gizli kullanıcı olup AKP'li taklidi yapacağım. Nasıl ama, gerçeği aratmadım değil mi? :)
En İyi Cevaplar