Merak ettim, erkek goruslerini...
Güzel ve basarili bir kadınin 120 takipcili instagram hesabi olmasi hakkinda dusunceleriniz neler? Sizce bu kisi sorunlu veya asosyal midir yoksa olgun ve kendi halinde bir kadin midir
Merak ettim, erkek goruslerini...
Güzel ve basarili bir kadınin 120 takipcili instagram hesabi olmasi hakkinda dusunceleriniz neler? Sizce bu kisi sorunlu veya asosyal midir yoksa olgun ve kendi halinde bir kadin midir
Cevap
10Cevap
Sosyallik ve asosyallik sosyal medyayla ölçülüyorsa yandık Anjelina Jolie Robert pattinson gibi ünlü ve yakışıklı güzel insanlar sosyal medya kullanmiyor anjelina bir sene oncesine kadar kullanmıyordu... şimdi bu onların ozguvensiz çirkin oldukları anlamina mi geliyor

Takipcisi varsa sevdigi de var. Sosyal alanda bulmak daha iyi.,
Tercih edilesidir. Benim de çok az takipçim var herkesi kabul etmem
neden bu arada
Kendim gibi birini isterim çünkü takipçi kasan insanla işim olmaz
Olumlu bakarım. Diğerleri gibi özenti ve erkek delisi kızlardan değil. Kendini bilen olgun zeki karakterli biri diye düşünürüm
yani asosyal diye dusunmez misin
Hayır düşünmem. Düşünsem bile kendi halinde içe dönük diye tanımlarım. Aksine böyle insanlar daha iyi samimi ve dürüst kişiler.
Olgun kendi halinde ve kendinden emin bence nu kadin cok akilli ve zekidir, cok takipciler bence ozguven sorunu olanlardir
ne bileyim asosyal gibi gorunmez mi kaliteli bi imaj mi verir yoksa
Bence degil ben az takipcili kadinlari daha degerli buluyorum
İllaki çok kişi takip edecek diye bir şey yok, çok insan gereksiz
ikisi de değil
120 takipçinin bir kısmı baya baya üzerinden geçmiş olabilir
hshshshshbs gecmedj be
yani bu tarz tehlike mi veriyor size
Var mı öyle Bir kadın hemen evleneyim
neden yani ne dusunerek bunu istersiniz merak ettim dogrusu bir arkadasimla oturuyoruz benim cok takipcim var onun az hani merak ettik bu konularj
bnde 80 var o ne olacak :D
Secici
kaliteli bir izlenim mi veriyor bu sana peki
Evet
Seçici derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tugba, bence bu tamamen kadının tercihiyle alakalı bir durum. Kimisi göz önünde olmayı sever, kimisi kendi halinde kalmak ister. Bunu asosyal ya da sorunlu olmakla bağdaştırmak biraz haksızlık olur. 😊 Az takipçili bir hesap olgun, kendi içinde dingin bir karakter göstergesi ya da sosyal medyaya az ilgi duyan bir yaşam tarzı işareti olabilir. Ayrıca Instagram'daki takipçi sayıları insanın başarısını ya da güzelliğini ölçmek için doğru bir kıstas değil. Bence öz güveni yüksek olan biri zaten takipçi sayısını dert etmez. 💁♀️