hayırlısıyla yarın diyet maratonum başlıyor ama biraz motivasyon eksik gibi :/ bir başlayıp bir başlamasammı diyorum ama başlamak zorundayım 1 .72 boy 68 kilo biraz motivasyon verirmisin bırakmak istemiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılŞuanda bile vücut kitle endeksiniz 23 ve bu normal bir değer. Tam ideal kilonuza ulaşmanız için 3-4 kilo vermeniz yeterli olacaktır. Çok zorlayıcı ağır diyetler uygulamanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Abur cuburlardan ve ara öğünlerden kaçının. İnternetten kalori cetveline bakarak yiyeceklerin kalori miktarlarını öğrenin. Sadece oturarak ve yatarak, ekstra hiçbir çaba sarfetmeden ortalama 2200 kalori yakılıyor bir günde. Yani 2200 kaloriden az yediğiniz hergün kilo vereceksiniz. Mesela hergün 1800 kalori yediniz. Aradaki 400 kalorilik farklar birleşip 8800 kalori ettiğinde 1 kilo vermiş oluyorsunuz. Tekrar söylüyorum. Yememezlik yapmayın. Sonra vücut bitkin düşüyor ve sonradan birden diyeti bozup daha fazla yiyebiliyorsunuz. Yiyeceklerin midede kapladığı yerdense kalorilerine dikkat edin. Örneğin; 100 gram ayçekirdeğiyle yaklaşık 8 - 9 dilim ekmeğin kalorisi aynı. Bunun yanında eğer yürüme imkanınız varsa günde en az 3 km yürüyün. Bu arada bir şey daha ekleyeyim. Ağır diyetler uygulayarak hızlı zayıflama, daha sonra hızlı kilo alınımına neden oluyor. Ben bütün bu dediklerimi uyguladım. 1.5 senede 20 kilo verdim. Boyun 1.87. Eski kilom 99'du. Şimdi 79. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim çok acıklayıcı bir yorum oldu. ama ben yurtta kalıyorum ve 1 ay sürem var orda spor ve yemek düzenim olmuyor mecburan biraz hızlı gitmesi gerekiyor
- +1 yıl
Rica ederim. :) Yardımcı olduğuma sevindim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılşuan güzel bir üniversitede güzel bir bölümdeyim şuana kadar başarılı görüldüm çevremde ama şu hayatta başardığım tek şey var ki beni resmen baştan yarattı.o da kilo vermek.20 kilo verdim nerdeyse.
ben şuan 180 78 kiloyum ben de bugün 75 e inmek için başladım.emin ol diyetin başlangıcı zor ama bir ay dikkat et şöyl 3-4 kilo ver.herkes(Atıyorum) Ayşe kilo mu verdin sen desinler işte o zaman bırakmayacaksın zaten.biraz sabret kilolardan kurtul bence gerçekten çektiğin her zorluğa değiyor.
en önemlisi hep hayatı yan rolde oynarken başrole geçiyorsun.sokağa çıktığında bakışlardan bile anlıyorsun03 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın arkadaşım. resmen dalga konusu oldum 22 yaşındayım ve buyaşta insanların bana şişko gözüyle bakmasına daha fazla dayanamıyorum. sen nasıl 20 kilo verdin ve kaç ayda
Cevap sahibi+1 yılben ilk önce 92 kilo başladım spor olmadan 89a düştüm sonra spora yazıldım.12 kilo verdim 3.5 ayda sonra bir iki ay ara verdim yaz girdi sporla birlikte verdiğim için eski yeme düzenine geçmeme rağmen çok kilo almadım.sonra biraz daha irade ile 72 kiloları gördüm. şöyle durum var ben 80 kiloyken aynı boy ve kiloda başka bir arkadaşım göbekliyken ben zayıf duruyordum.yani sadece kilo değil yağ oranı çok önemli ve kendime 80 kilo sınırı koydum ne zaman 80 olsam ertesi gün diyete başlarım.
Soran+1 yılama benim 1 ay gibi bir sürem var çünkü yurtta kalıyorum ve spor yemek düzenim olmuyor :( benimde 60 kilo olsam yeter diyorum şimdilik
Bende aynı senın gıbıyım en son 60tım 66 olmusum bı kac gundur tam motıvasyonum bırakmıyorum 50 olana kadar devam... Zayıflayınca ne kadar guzel bır fızıgım olacak dıye kendımı motıvasyon ettım bedeni kucuk kıyafetler aldım. Abur cuburu bıraktım. Kararlı olursan yaparsın kılo igrenc bısey. SEN YAPARSIN INANIYORUM BEN SANA HUHUHHU! :D
00 Yorumla
172 ye 68 gayet iyi balık etli sınıfına girersin amakendini iyi hissetmen ve güven açısından 61-62 gayet iyi :) bence bırakma istediğin kiloya düşsende bunu yaşam stilin haline getir:)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
+1 yılkesinlikle harikasın bunu bilmen yeterli olcaktır. senin kilon normal sadece yağ oranını azaltmak için diyet yapıyorsun unutma.ve diyetin bittiğinde eger 62-63 kiloysan sağlıklı bir beden ve harika bir dış görünüş seni bekliyor. sağlıklı günler(diyetisyenlik öğrencisiyim)
02 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim ama benim göbek problemim var ve gitmiyor :( etim çok yumuşak 68 değilde 78 gibi gösteriyorum sanki
- +1 yıl
o zaman bir diyetisyen tavsiyesi sana bölgesel yağlanmalarından kurtulmak istiyorsan egzersizlere başvurmalısın. tabi bunları düzenli ve ihmal etmeden ve tabiki kendini yormadan yapmalısın.
+1 yılsen zayıf bır ınsan mısın?...sen ıradesız bır ınsan mısın?...hayır cevabı vermıs oldugunu duyar gıbı oldum..o halde saglıklı bır yasam ıcın neden motıvasyona ıhtıyacın olsun..zaten sen kafanda dıyete baslamıssın onemlı olan da bu
0419 Yorumla
Soran+1 yıliradesiz bir insanım okadar kolay olmuyor işte alışa gelmiş bir yemek düzeni ve miktarı var bunları değiştirmek göz korkutuyor
- +1 yıl
sen elımızle gosterdıgımız sısman kızlardan mısın?
Soran+1 yılsen elinle gösterdiğin yolda dönüp dönüp allahım banada böyle bir kız nasip et dediğin kızlardanım ;)
- +1 yıl
ben donup donup bakıyorsam sıkıntı var demektır..benımle yolda bır kez kesırsen korkma cunku bu bakıslar tesaduf bır bakıstır durmadan yoluna devam et cunku senden hoslanmamısımdır..senle yolda ıkı kez gozlerımız bulusmussa sen normal bır kızsındır belkı duruma gore yanına gelebılrım ama senınle uc kere gozgoze gelmıssek kork cunku ne yapar ne eder senı tvlarım ve yataga atarım.o yuzden benımle cok kesımek ıstemessın
Soran+1 yılhahahahaha niyeyse kapımda köpek olanlarla hala yatmadım bırak gözlerime bakanı :D bence bırak bu edebiyatı
- +1 yıl
herseyın bır ılkı vardır kuzum ben tasma taktıgın cocuklara benzemem...kımseye tasma takmam kımsenın bana tasma takmasına da ızın vermem..duygularımla hareket etmem mantıgımın ızınden hıc bır zaman ayrılmam..sureklı kazanamam ama hıc bır zaman kaybetmem
Soran+1 yılyerinde saymaya devam et bakalım :)
- +1 yıl
yazdım sıldım yazdım sıldım yazdım sıldım...nıye boyle oldu sence
Soran+1 yılaşık oldun kesin :)
- +1 yıl
cıddı mısın?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
pekı kıme asık oldum
Soran+1 yılbilmem kime
- +1 yıl
suna mı buna mı ona mı yoksa sana mı
Soran+1 yılbana :)
- +1 yıl
pekı ne kadar asıgım
Soran+1 yılaşkın ölçüsü olmaz
- +1 yıl
nıye?
Soran+1 yılölçüsü varsa hoşlanmaktır o az ya da çok olur. ama aşık olmak deli olmaktır hiçbirşeyin sınırı olmaz şukadar seveyim bukadar özleyim yoktur bu kadar aşıgım olmaz kendiini tanıyamazsın kendinden vazgeçiştir
- +1 yıl
o zaman ben asıgım desene...
Soran+1 yıldeğilsin :) aşık olsan ben aşıgım diyemezdin
- +1 yıl
offfff.ama kalbım kut kut atıyor yazarken parmaklarım tıtrıyor..nefesımkesılecek gıbı oluyorum yazıp sılıyorum ve hep yazıyı bıtırdıgımde yuzumde safca bır tebessum olusuyor..bu neyse ben oyum
Soran+1 yılama ben yolda elinle gösterdiğin şişman kızım olmaz ki böyle
- +1 yıl
bende kapında yatan kopeklerdenım
Soran+1 yılevet o yüzden iki cambaz bir ipte oynamaz
- +1 yıl
yanı..kalbıme soz mu gecırıyım..arkamı donup gıdıyım mı
Soran+1 yılsen yolda 3. bakışını attıgın kıza git
- +1 yıl
2.bakıs nasıl
Soran+1 yıloda olabilir ama 3. kesin olur yani riske girme
- +1 yıl
sana nıye gelmıom
Soran+1 yılnapıyım ben seni ya
- +1 yıl
nıye
Soran+1 yılbilmem dediğim gibi iki cambaz oynamaz
- +1 yıl
ben cambaz degılım...sen cambazsın bende senı ızleyen bır seyırcıyım
Soran+1 yılbeni eleştiriyosun
- +1 yıl
hayır tabı kı de..bu senı begenerek ızledıgımı gosteren kucuk bır kanıt
Soran+1 yılbana hiçte öyle gelmedi
- +1 yıl
neden
Soran+1 yılsürekli eleştiri dolu çünkü her yazın
- +1 yıl
benım mı?ben senın guzellıgın karsısında susuyorum..bunu nerden cıkardın
Soran+1 yıleminim öyledir yalan dolan bunlar amerkanaın oyunu gibi
- +1 yıl
kesınlıkle hayır..ben abdyı tanımam bılmem...ben sana asık olmus saf temız efendı bır erkekım
Soran+1 yılhahahahah hadi ya tamma saol cınım ben almayım :D
- +1 yıl
dalga gecıosun demı buldun saf temız efendı duygusal ahlaklı bır bıreyı.simdi guluyorsun dımı..
Soran+1 yılniye dalga geçeyim yaa :D seni buldum ya ben ölsemde gam yemem artık
- +1 yıl
Soran+1 yılteşekkür ederim şarkı için :)
- +1 yıl
rica ederım..gorevımız efendım
Soran+1 yılsaolun :)
- +1 yıl
hımmm...gam yemem sozunu mu duydum orda
Soran+1 yılgaliba :)
- +1 yıl
yanı
Soran+1 yılceteris paribus nedemek biliyomusun
- +1 yıl
tabıkı bılıyorum...'tum degıskenler sabıtkken' anlamına gelır
Soran+1 yılevet iktisat
- +1 yıl
ıktısatcımısın..ne olur degılım de
Soran+1 yılbankacılık okuyorum ama iktisat görüyorum veeee nefret ediyorum
- +1 yıl
vay beee
Soran+1 yılsen iktisatçımısın
- +1 yıl
bazen ıktısatcıyım
Soran+1 yılhahaha tamam :D
- +1 yıl
sen bankacımısın pekı
Soran+1 yılokuyorum daha
- +1 yıl
bende okuyorum daha..baabam sagolsun
Soran+1 yılnegüzel işte :)
- +1 yıl
okumak ıyı mı
Soran+1 yılikiside hem okumak hem baba parasıyla
- +1 yıl
nerde okuyosun.
Soran+1 yılkırklareli
- +1 yıl
hahaha
Soran+1 yılhahahahaha :D
- +1 yıl
benımle ıyı dalga gecıyorsun
Soran+1 yılo niye
- +1 yıl
ordakı unıversıtenın ısmı nedır
Soran+1 yılgoogleden bir bak istersen
- +1 yıl
sen neden soylemıyorsun da benı yoruyorsun..
Soran+1 yıldalga geçtiyorum ya sonuçta seninle
- +1 yıl
bakıyorum alınganız da
Soran+1 yılsadece haketmediğim şeylere karşılık veriyorum
- +1 yıl
hahaha..ben kotu bırı degılım
Soran+1 yıleminmisin hiçte öyle görünmüyosun
- +1 yıl
ben mı?..gunahımı alıosun
Soran+1 yılbilmem belki ben senden daha kötüyümdür ön yargılı olamam
- +1 yıl
ben temız efendı ahlaklı saf bır ınsanım..benı kandırma tamam mı
Soran+1 yılhı hı kandırmam meraak etme :)
- +1 yıl
ben cok romaantıkım
Soran+1 yılhıı belli odunun tekisin :)
- +1 yıl
neden oyle soyledın ya sana cevap vermek ıcın baska sorulara bakamıyorum ve hep senınle ılgılı guzel hayaller kuruyorum
Soran+1 yıleminim öyledir sapığın tekisindir nolucak başka. benimle ilgilenmek zorunda değilsin konuşmakta
- +1 yıl
hem kendıne bagla hem de cek gıt.bunu hep sız kızlar yapıosunuz...bugun rahatsızlandım sonra doktora gıttım doktor sen acaıp bır sekılde asık olmussun dedı daha once olmadı galıba dedı..hastaneyı velveleye vermenden anladım dedı.
Soran+1 yılvede harika bir yalancıymışsın :) :) neyse hadi bakalım
- +1 yıl
ben mı?..yaaaaaa ufff bunu da nerden cıkardın
Soran+1 yılneyse sustum ben artık :)
- +1 yıl
neden banaa sapık dedın?
Soran+1 yılçünkü burdakiler hepsi ama hepsi böyle hiçmi bir allahın kulu seviyeli düzgün konuşmaz ya okadar iğrençler ki gerçek hayatımda erkeklerden nefret eder oldum burası psikolojimi bozdu resmen aldatılıyomuyum seviyomu aklında başka bişeymi var beni ne için istiyor birsürü soru üstüne soru bu siteye üye olmak başlı başına bir hata oldu hepsi cinselliği hayatında bir hedef olarak almış
- +1 yıl
baskası canını sıkmıs benden nıye acısını cıkarıyorsun
Soran+1 yılne başkası ya ne başkası burdakilerin hepsi ama hepsii
- +1 yıl
bende mı
Soran+1 yılfarkın oldugunumu sanıyosun
- +1 yıl
sanmıyorum...bılıyorum
Soran+1 yılzaten kimse kendini kötülemez değilmi burdakilere sorarsın hepsi bir melek hepsi temiz aile kızı isterler
- +1 yıl
herkes en ıyısını ıster ancak sen ısının sonuna bak herkes gonlune gore bırını bulur
Soran+1 yıltabikide
- +1 yıl
sen neden sınırlısın anlat bakıyım.kım canını sıktı senın
Soran+1 yılbak şuanda 98 tane erkek arkadaşlık istediği göndermiş ve bunların derdi o resimdeki kadının benim oldugumu sanıp ne koparırsak kar hesebı cinsel muhabbet amaçları. daha 3 tanesi demin niyetini açıkca belli ettiler
- +1 yıl
pekı benden teklıf gelmıs mı?..ben kımseye teklıf yollamam
Soran+1 yılbilmem bakmıyorum ben. demekki yolluyosun ki kendinden şüpheleniysun bana soruyosun
- +1 yıl
sımdıye kadar hıc yollamdım..ınanıp ınanmamak senın elınde.makara amaclı burdaım.verdıgım cevaplara baksan anlarsın bunu
Soran+1 yılmerak etme bende evlenicez gözüyle okumuyorum cevaplarını :)
- +1 yıl
belkı ben gormedıgım gızemlı bır kıza asık oldum
Soran+1 yılbu saçmalıktan başka bişey olmaz :) gizemli falan değilim sadece gizliyim
- +1 yıl
olsun benım ıcın gızemlısın
Soran+1 yılgizimli olmak iyi oldugum anlamına gelmez ama
- +1 yıl
kıme gore ıyı neye gore ıyı bana bynyn acıklamasını yap
Soran+1 yılhayatta bir erkeğe güvenmem mesela şüpheyle yaklaşırım hep belki ben herşeyi dalgaya alan hiçbir şeyi umursamayan gözü sürekli dışarıda olan bir tipim olamazmı olabilir
- +1 yıl
belkı ben de bu saydıgın kızın ozellıklerının tam tersıyım..
Soran+1 yılimkansız işte o
- +1 yıl
nerden bılıyorsun...belkıde cok duygusal efendı temız bırıyım aynı zamanda espırılıyım..olamaz mı
Soran+1 yılOLAMAZZZ. ben çıkıyorum şimdi
- +1 yıl
tamam bakalım..22:53 olmus
Soran+1 yılevt
- +1 yıl
neden benı yargılıyorsun
Soran+1 yıltanımadıgım için ve bir erkke oldugun için
- +1 yıl
tanımadıgın bırıne karsı onyargılı olmanı anlarım ama erkek oldugum ıcın bu sekılde onyargılı olmanı anlamıyorum..belkıde benım gıbı ıyı erkeklerde vr dunyada
Soran+1 yıl21 yaşındayım hiç görmedim :)
- +1 yıl
25 yasındayım ve ıyı bırısıyım..memnun oldum
Soran+1 yıl:D kime göre neye göre iyisin ya
- +1 yıl
benı tnıyan cogu ınsana gore ıyıyım
Soran+1 yılnegüzel işte
- +1 yıl
ama sen 'ne' den daha guzelsın
Soran+1 yılkezbanın teki demek istedin galiba
- +1 yıl
nerden cıkardın sımdı onu...
Soran+1 yılgzel değilm
- +1 yıl
banane..bende yakısıklı degılım..ben senınle mesajlajırken zevk alıyorum..sen almıyorsun bırakalım..dun atamadım aklım burda kaldı
Soran+1 yılaşktandır :) ben o yolda parmagınla gösterdğin şişko kızım
- +1 yıl
hala bundan prım yapıyorsun...kım o sısko kız...ben tanımıyorum..sen benım katty perymsın :)
Soran+1 yılhahaha bırak ya o yorumunu okudukça deli oluyorum :) artık katy perrymidir yoksa bülent ersoyunmuyum bilemem
- +1 yıl
sen bır tanesın...
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim mutlu oldum
- +1 yıl
rica ederim...gerceklerı soyluyorum ben
Soran+1 yılsaol :)
- +1 yıl
sag olamayıpta ya olursem
Soran+1 yılallah korusun be ne biçim konuşuyosun sen deme öyle
- +1 yıl
nıye..olumde var dunyada belkı de olurum...ya onu bunu bırakta ılk defa boyle oluyorum bılıyor musun netten bır kızlaa konusurken heyecanlanıorum..cevabın gelmesını heyecanla beklıyrum
Soran+1 yılbenimle ilgisi yok bunun başka bir kızdanda gelse heyecan olucaktı :)
- +1 yıl
olmuyacaktı tamam mı..banane baska kızlardan
Soran+1 yılben farklı değilim ki burda belki gıcık bile görünüyo olabilirim itici
- +1 yıl
Soran+1 yıldelisin yaa :)) çok güldüm kaç kıza söyledin acaba bunları :)
- +1 yıl
ılk defa sana soyluyorum.ciddiyım
Soran+1 yılteşekkür ederim ama ben inanmam bunlara neyseee :)
- +1 yıl
Soran+1 yıl:)) sen beni niye değiştiriyosun yaa
- +1 yıl
Soran+1 yıl:))) amaaa bu nasıl bir şaka ya binlerce gizli var burda
- +1 yıl
ama benım gızlım sensın..banane baskasının pıs kaka gızlılerınden
Soran+1 yıl:D peki ozaman öyle olsun
- +1 yıl
Soran+1 yılohaaa sen bunu nerden biliyosun
- +1 yıl
neyiii
Soran+1 yılbu şarkıyı
- +1 yıl
senin aşkın buldurttu..nelere kadır ask
Soran+1 yılbenim adım ne biliyomusun
- +1 yıl
nerden bılıyım benım gızlımsın sen ısmının cısmının hıc bır onemı yok..ben sana asıgım
Soran+1 yılo videoda yazıyodu
- +1 yıl
Soran+1 yılevet :)
- +1 yıl
yagmurum benım yaaaa...
Soran+1 yılbi git yaaa :)
- +1 yıl
nıye...yıne mı ıstenmeyen bırı oldum
Soran+1 yılben o şarkıyı çok önceden hergün dinlerdim hayatımı anlatıyodu sanki :) sen gönderince yeniden aklıma geldi :)
- +1 yıl
yanı asık oldugun cocugu andın ben dınletınce..tabı tabı soyle de kıskanayım..ıcım ıcımı yesın
Soran+1 yılgençtik be ozamanlar :)) kezbanlar asla kıskanılmaz
- +1 yıl
kezban benım kezbanımsa kıskanırım...ama sen benım kezbanım degıl yagmurumsun
Soran+1 yılya bırak dalgayı iki dakika ciddi konuş :)
- +1 yıl
sana asıgım dıyorum daha nasıl cıddı oluyum
Soran+1 yıladın ne senin :)
- +1 yıl
tahmın et..bak ben buldum senınkını
Soran+1 yılkamil muhittin abuzettin abdulrezzak şükrü abdulrahman recep tayyip
- +1 yıl
hahahaha...daha sen bana asık olamamıssın..yoksa tamamen bana yogunlassaydın bulurdun..sen ancak erkeklerın kalbını kırıyorsun anlıyorum hep ısın gucun dalga gecmek makar yapmak demı
Soran+1 yılevet yihahahahahahaha :D :D :D :D tamam hadi söyle
- +1 yıl
Soran+1 yıloha tecavüzcü coşkunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
- +1 yıl
Soran+1 yılhahahaha :D yorma beni hadi ya
- +1 yıl
yagmur nıye her gecen sanıye kendıne baglıyorsun benı..anlıyorum romantık bırısı degılsın ama karsında duygusal saf bırı var..ısmım konusunda kararlıyım...
Soran+1 yılbak arkadaşım benim olayım bu napıyım :)))) söyle bak şu ismini valla bida sormam
- +1 yıl
arkadasım dersın artık kendıne asık edıp uzaklasırsın..sız kızlar hep aynısınız..duygusal romaantık bırısını ıstersınız ancak oyle bırı cıkınca dalga gecersınız
Soran+1 yılyok ben hep böyleyim babama falanda :D hemen alınganlık yapma giderim bak
- +1 yıl
Soran+1 yılhahaha sabitcim bak yapma böyle üzülürüm :D dalga falan geçmiyorum kii ben ismini söylemeyen sensin ben bak söyledim
- +1 yıl
ama ben sabit degılım neyse ben yatıyorum cok uykum geldı..yagmur senı cok ozleyecegım..ıyı geceler...bana asık olmayacagını bılıyorum ama yıne de sana asıgım
Soran+1 yıl:D hadi yat iyi geceler
- +1 yıl
Soran+1 yılburayım ben
- +1 yıl
hahahaha
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
işin gucun dalga gecmek degıl mı..nasıl olsa saf asık bırı var
Soran+1 yılsendende ne saf olur ya :)
- +1 yıl
ben sana asık saf kulun bırıyım...ama ben ne yapıyım ya suc sende yagmur gıbı saganak seklınde gırdın kalbıme..ben ILK DEFA bırıne asık oldum
Soran+1 yıltamam cınım saol :)))
- +1 yıl
bu mu yanı...yıne dalga gectın duygusalllıgımla daha ne dıyım sana yaa..puffff yaa asık ettın kendıne..liseli gencler gıbıyım
Soran+1 yılkeşke sen dalga geçmeyi bıraksanda insan gibi konuşsak
- +1 yıl
ınanmıyorsun demı...gercekten ıcımden gecenlerı soyluyorum..senı gormedım bılıyorum ama ne bılıyım yazdıgının ıcerınden mı uslubundan mı bılmıyorum ama ne yapayım sana baglandım..sımdıde bu tılsmın bozulmasını ıstemıyorum yagmur..erkekler romantık degıldır derler ya orası buyuk bır yalan..gercı hos ben senı bulmandan once hıc kımseye bu sekılde yogun duygular beslememıstım..
Soran+1 yılşaka yapıyosun değil mi
- +1 yıl
hayır
Soran+1 yıladın ne
- +1 yıl
sen bana karsı bırsyler hıssetmıyorsun..yoksa ask tesaduflerı sever ve sen bunu tahmın ederdın
Soran+1 yıltamam sabitcim
- +1 yıl
sabıt kım sureklı onu anıyorsun...kım kı sabıt cıdden soruyorum
Soran+1 yılceterisperibus işte :D
- +1 yıl
hahahaha...sabıt degısken tamam anladım...ama cıddı bır sekılde yogunlasıp ısmımı tahmın etmenı ıstıyorum..ıkı ısmım var aklında bulunsun
- +1 yıl
Soran+1 yıl:))) olmuyo muhammet ali emre can yunus emre ali ekber falan mı
- +1 yıl
hıcbırı degıl bu kadar ısım atıp nasıl tutramıyorsun anlamadım..ismım omer
Soran+1 yıl:D :D ya milyonlarca isim var nasıl bulabilirim sence
- +1 yıl
tamam tamam neyse
Soran+1 yılsabit ömer tamam :)
- +1 yıl
burcun ne yagmur senın ya
Soran+1 yılboğa
- +1 yıl
karsındakı ona asık erkekle sureklı dalga gecen karsındakının duygularıyla oynayan gıbı ozellıkler var mı
Soran+1 yıloffff saçmalama yaaa
- +1 yıl
tabı tabı ben sacmalıyorum
Soran+1 yılnie ekleyim falan demedin ozaman
- +1 yıl
cunku sen bana ınanmıyorsun sadece benımle dalga gecıyorsun..bır de sen gızlısın nasıl eklıyım senı..ben karnımı doyuracagım sımdı
Soran+1 yılgizliysem söyleseydin bir ekleyim falan diye kim oldugum demekki seni ilgilendirmiyo dalga geçmekten başka bişey yapmıyosun neyse afiyet olsun
- +1 yıl
asık oldum dyorum dalga gecıyorsun dıyorsun...eklemek ıstedıgımı soylemedım cunku sımdıye kadar burda kımseye arkadaslık ıstegı yollamadım..bu yuzden nasıl dıle getırıp soyleyecegımı bılemedım..senın ıcın mahsuru yoksa senı ekleyebılırmıyım
Soran+1 yılbu saatten sonra hayır kimseye yollamama değildi mesele neyse ya işte
- +1 yıl
zaten benımle dalga gecıyorsun ılk basta ıstesemde vermıyecektın..tamam anlıyorum senı...
Soran+1 yıliyi nasıl düşünürsen düşün
- +1 yıl
tamam
Soran+1 yıltamam :)
- +1 yıl
neden boyle yapıyorsun
Soran+1 yılsenin konuşmaların yüzünden
- +1 yıl
Soran+1 yılsen altta bir yorumunda dalga geçiyorum ya öylesine konuşuyorum tarzı bişey dedin bende ona göre konuşuyorum işte
- +1 yıl
ben oyle bırsey dedıgımı hatırlamıyorum..dedıysemde o dedıgım agzımın ıcıne edıyım...yazık bana kı sensız bırakıyor benı
Soran+1 yılbunu sen söyledin bana sonuçta bende daha nediyim o yorumun üstüne bende ona göre davranıyorum sadece
- +1 yıl
ama o yotumu bulmadım ben sana asıgım yagmur.
Soran+1 yılorta kısımlarda olmalı neyse ya boşverelim takıl hadi sen
- +1 yıl
ben oyle bırsey demedım..'bahaneler uydurmaa senınle konusmak ıstemıyorum sen romantık saf temız bır salaksın.. asıksın uyan bu kadar saf olma o asık olabılecegın kızlar kalmadı' de anlıyım..tamam ben aptalım cunku sana asık oldum..hemde 26 yasında koca bır salak
Soran+1 yılya delimisin sen mümkün mü aşık olmak bukadar kolay ve önemsizmi :) yapma bunu hadi etkilendim de anlarımda bu fazla hem ben öyle saf falan kelimelirini kabul etmiyorum
- +1 yıl
ıllakı gormek mı lazım asık olmak ıcın..hersey gorsellık mı
Soran+1 yılyüzde 50si evet ikigünde mümkünmü bu
- +1 yıl
ne bılıyım sacmaladım galıbaaa haklısın..demekkı romantık olmak ıyı bır sey degıl..uyanıyım ve gercek hayta devam edıyım..benı ruyadan uyandırdın
Soran+1 yılpeki ömer ne diyosan o ben artık nedesem zaten yanlış anlamaya hazırsın susuyorum
- +1 yıl
yok yagmur sen haklısın
Soran+1 yılayyyyyyyyy iyi tamam ben haklıyım trip at sende
- +1 yıl
neden trıp atıyım kocaman ınsanlarız...bence haklısın..artık bıraz realıst olmam lazım..bıraz buyumem lazım..bunu8 bugun anladım yagmur
Soran+1 yılnasıl kendini mutlu iyi hissediceksen öyle anla bişey demiyorum
- +1 yıl
sen pekı nasıl mutlu hıssedersın kendını yagmur
Soran+1 yılbilmem ben gülmeyi çok severim böyle benimle beraber gülen insanlarla mutlu olmayı seviyorum yalan söylemeyen neyse o olan
- +1 yıl
yahu sen benı tarıf edıyorsun ..işte bılıyordum ruh ıkızım oldugunu
Soran+1 yılya bıraksana bir kere bile güldüğnü görmedim senin ruh öküzü diyede bişi var biliyosun dimi
- +1 yıl
senın okuzunmuyum ben
Soran+1 yıl:D :D yok be daha nelerrrrrrrrrrrrr
- +1 yıl
hahahaha..nasıl oldum bılıyor musun..bır tane yagmur halk otobusunden ıcerıye gırıyor ve butun erkekler bayılıyor bende dahıl sonra yagmur ayılın dıyor bızde ayılıyoruz...sen sonra bana asık olun dıyorsun.ben oluyorum
Soran+1 yıliyide herkeze diyorum aşık olun diye tek sen niye oluyosun :D
- +1 yıl
cunku ben ustume alınıyorum ve sana buyulenıyorum..neyse ben yatıyorum
Soran+1 yılyat
- +1 yıl
hahahaha..
- +1 yıl
yagmur neredesın yaaa
Soran+1 yılburdayımmmm
- +1 yıl
hep buradamıydın pekı
Soran+1 yılhayır şimdi geldim
- +1 yıl
bu saate mı..cok guzel tabı erkek arkadaslarla falan eglenceler haklısın gencsınız gezın..
Soran+1 yılne gezzmesi beee evde misafirler vardı yorgunluktan ölüyorum
- +1 yıl
cıdden mı? gıtmedıler mı..gıdın deseydın ya ..onlar yuzunden ekrana bakıp donup kaldım nefes almakta zorlandım senı nıye yordular yaaa
Soran+1 yılgerçekten ya teyzemler geldi. beklemeseydin keşke ya. olsun yorgunlugum geçer birazdan
- +1 yıl
ben senı her turlu beklerım yagmur..sen yeter kı gel...:)
Soran+1 yılsaol yaaaa :)
- +1 yıl
hahaha..ne kadar yordular senı
Soran+1 yılbirazcık fazlaaa :)
- +1 yıl
Soran+1 yılbütün yorumlarda benim adım var yaa :D ama ben şimdi çıkıyım uyuyum olur mu
- +1 yıl
uyu tabı ya kıyamam sana cok yorulmussun ya..dur anlından opuyum ızın vermessn bılıyorum ama en azından yanagından oper kacarım...:))
Soran+1 yılgeliyooo bak tokatttttttttttttt beş kardeşşş :D çabuk kaybol görmeyim seni
- +1 yıl
olsun ben genede yanagından oper kacarım senın vurdugun yerde gul bıter
Soran+1 yılyarın seni dövücem çocuk şimdi çıkıyorum ben hatırlıcam bunu hadi iyi geceler :))
- +1 yıl
- +1 yıl
ohoh hanı hıc nerdesın dıye sormak yok mu? bu mu yanı
Soran+1 yılya daha yeni geldim ama
- +1 yıl
ben trıbunden gelelı bıle 1.5 saat oldu..sen alısveırısı bıtıremedın..bugun cok mutluyum ama sesım hıc yok..bu yuzden sana olan askımı sesız dıle getırıcegım
Soran+1 yılsen neden mutlusun onu söyle bakalım
- +1 yıl
cunku bırtanem bugun macı farklı aldı..sqampıyonluga adım adım gıdıyoruz
Soran+1 yılhangi takım :)))
- +1 yıl
Soran+1 yıloooooooooooo :)))) sevindim
- +1 yıl
hahahaha..bu marsı dınle yanlız cok etkıleneceksın...
Soran+1 yılsaol cınım ben almayım benim etkilendiğim bir takımım var zaten :)
- +1 yıl
hahahaha...hangı takımlısın yagmurcum
Soran+1 yılGALATASARAY tabikide başka takım yokki :)
- +1 yıl
hahahaha..ıyı guldurdun benı..ıstanbul takımı tutacagıma aklımdan bır sayı tutarım daha ıyı..
Soran+1 yılhiçte İstanbul takımı falan değil sizde takım tutuyoruz diye kandırın kendinizi :)))
- +1 yıl
Soran+1 yılkayseride yaşasaıdık kayserisporu tutucaktık :)
- +1 yıl
Soran+1 yılsen sarı giy ben kırmızı olmazmı harika oluruz varya
- +1 yıl
neyse bu konuyu gecelım..ben baska takım forması gıymem..ne yapıyorsun anlat bakalım
Soran+1 yılbendeeeeeeeeee.. napıyım yeteneksizi izliyorum öyle sen napıyosun
- +1 yıl
ben acım sımdı karnımı d0oyurcam mactan geldım dedım ya 30 dk yokum
Soran+1 yılsen git bende çıkıyorum şimdi.
- +1 yıl
gelınce nasıl olsa haber verrsın
Soran+1 yılhı hı :)
- +1 yıl
ızledınmı yeteneklıler mı pekı
Soran+1 yılharika ya bir adam vardı süper komikti tercümanmış güya :D
- +1 yıl
eeee..ne yaptı pekı
Soran+1 yılhiçbişey :) çok garipti ya
- +1 yıl
hahahaha..nasıl yanı bır performans sergılemedı mı
Soran+1 yılyok ya rusca biliyorum dedi acun konuş diyo konuşamıyo bende anlamadım valla diyo çok komik yya :D
- +1 yıl
hahaha..senı de guldurdu mu pekı
Soran+1 yılresmen kahkaha attım ya çok güldüm :))))
- +1 yıl
Soran+1 yılbütün site öğrendi her yorumda ben varım :))) dans edenler falan vardı garip garip adamlar yaa :D
- +1 yıl
Soran+1 yılyoktu bu hafta ya begenmedim :) duydum duyddum merak etme
- +1 yıl
eee ne yapıyorsun anlat yaaa ben senı sıkılmadan dınlerım
Soran+1 yılşimdi çıkıp ders çalışıcam iktisat hemde :)
- +1 yıl
kolay gelsın..vızelerın var anlıyorum..ıktısata gırıs degıl dımı ders
Soran+1 yılaynen ahh bide anlayabilsem :(
- +1 yıl
hımmmhangı konular var soyle say bakıyım bırde sınav klasık mı olacak yoksa test mı de bakıyım
Soran+1 yıltest boşluk doldurma olur. esneklik talep arz konusu falan
- +1 yıl
o zaman talep esneklıgıne ıyı calıs...genelde ordan sorar..ıktısatagırıste pıyasa dengesı falan vardır..ordınal kadınal denge falan..omlarda cıkabılır..lakın daha cok arz ve talep kesısmesı cıkacaktır..grafık okudugun surece sıkıntı yuk..o sınava yarın benım ıcın gır ve 70 al cık tamam mı
Soran+1 yıldenicem söz veriyorum :( ben çalışıyım şimdi olurmu sonra görüşürüz canım
- +1 yıl
yagmurcum kendıne ıyı bak canım lutfen calıs ama tamam mı?..ben bıraz daha burdayımcokkafan durursa gel ama bana sorarsan gelme tamam mı..otur ac ıktısat kıtabını calıs tamam mı
Soran+1 yılnapıyosun
- +1 yıl
iiim sen nasılsın...sınavın nasıl gectı pıtırcık
Soran+1 yılbende iyiyim evdeydim tüm gün. sınava daha girmedim 18 den sonra başlıyomuş öğrendim :)
- +1 yıl
sınav kacta yaa..
Soran+1 yıl18 24 arasıymış kasımın işte
- +1 yıl
hımm desene daha cok varmıs..bende sınavların basladı zennedıyordum..o yuzden senı ozlememe ragmen mesaj atmadım ders calıssın dıye..desene bos yere atmamısım
Soran+1 yılama daha çok panik oluyorum kafayı yicem nerdeyse düşünmekten hala öğrenemediğim birsürü konular var atsaydın keşke :(
- +1 yıl
hahahaha.eeee nasıl gectı gunun anlat bakalım
Soran+1 yılyine misafirler vardı ya
- +1 yıl
puuuff ya nıye yoruyorlar senı bu kadar yaaa...
Soran+1 yılolsun ben seviyorum misafir ama :) zaten gittikten sonra uyuyakalmışım yeni uyandım :)
- +1 yıl
gene yordular senı...pekı ne yaptın onlara
Soran+1 yılyok yorulmadım çok annemde varya :) börek kurabiye kısır salatası :)
- +1 yıl
:))
Soran+1 yıl:) .
- +1 yıl
hanı gulmuyordum..bak guluyormusum degıl mı?
Soran+1 yılevet artık gülüyorsun sende
- +1 yıl
Soran+1 yılgizliler demek istedin galiba :)
- +1 yıl
Soran+1 yılbeni hiç merak etmiyomusun
- +1 yıl
su an ıcın erken oldugunu dusunuyorum.sadece su an senı burdan tanımak ıstıyorumm.ama profılını acarsan artık cok sevınecegım burdan mesajlasmak daha zor dımı
Soran+1 yılçok garipsin :)
- +1 yıl
neden?..bazı erkekler duygusaldır ve romantıktır..belkıde gercek hayatta yapamayacagım seylerı yaptırtıyorsun bana ılk defa boyle oldum..ılk defa bırıne bu sekılde ılanı ask edıyorum evet kım oldugumu bılmıyorsun bende senın kım oldugunun bılmıyorum ama senınle mesajlasırken kalbım kut kut atıyor ve gelen cevaplara cocuklar gıbı sevınıyorum
Soran+1 yılya ömer bu bir şaka değil mi çübkü sen 25 yaşındasın ve butür ilişkiler sana saçma gelmesi lazım dalgasına olması lazım
- +1 yıl
gercekten sacma gelırdı saka yapmıyorum hatta cok cıddıyımdır ya da oyle taklırım.. ancak ne bılıyım ılk defa kalbımı dınlıyorum..ama gercektende duygusal bırıyım bunu gostermemeye calısırım ama oyleyım..yengec burcuyum
Soran+1 yılkız arkadaşın falan yokmu ya
- +1 yıl
hayır yokk..kotu bırsey mı bu...
Soran+1 yıltabikide değil
- +1 yıl
sana bırsey daha ıtıraf edıyım mı sımdıye kadar hıc bır kızla cıkmadım..unıversıtede 2 kızdan teklıf aldım..lısede de bır kızdan ama kabul etmedım..ne bılıyım belkıde aılenın yetıstırme tarzıda bunda etkılı olmus olabılır..cevremde bır suru kız arkadasım oldu ancak kalbımı calan olmadı
Soran+1 yılpeki sen neden istemedin
- +1 yıl
dıyorum ya ıstemesemde duygusal bırıyım..bu ozellıgımı hıc sevmıyorum ama..
Soran+1 yılgüzel bir duygu bu odun olmaktan iyidir :)
- +1 yıl
belkıde bu sekılde odunumdur..ama cok tuhaf bırsey bu bılıyormusun mesala erkek arkadaslarının yaında sureklı ah su kızı yataga atsam bu kız soyle su kız boyle gıbı soylemelerde bulundum sımdıye kadar yoksa hep elestırılırdım..bız erkeklerı bılıyorsun..boyle eger duygusalsan dalga gecılen kısı olursun
Soran+1 yılneefret ediyorum öyle erkeklerden işte sevmesini bilmeyen aptallar
- +1 yıl
platonık asklar yasamadım mı zannedıyorsun 2 defa yasadım ancak onlara da teklıfedemedım lısedeyken..belkıde cekındım hayır cevabı almaktan..etsem evet mı hayır cevabı mı alırdım bılmıyorum..yıllar oyle ya da boyle gectı yaa aslında bu sekılde duygusal olmak ıyı bır sey degıl.
Soran+1 yılbiraaz cesaret lazım değil mi
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yıliktisattan nefret eden birine bunlar çok ağır geldi ama çokta begendim :)
- +1 yıl
Soran+1 yılbu kötü bişey değil olmayadabilirsin bu vicdan meselesi bende internetten tanıştıgım biri için bukadar sabır göstermem ilgilenmem
- +1 yıl
konusmayı kesmek ıstedıgınde bunu soylersen anlayısla karsılarım..
Soran+1 yılsöylerim tabiki :)
- +1 yıl
tesekkur ederım.
Soran+1 yılnedemek
- +1 yıl
eee yagmur anlat bakalım yagmur nelerden hoslanır nelerı sever neler hakkında konusmaktan zevk alır
Soran+1 yılmüzik benim hayatım. saygısız insanlardan nefret ederim gezip tozmak süslenmek beni ben yapıyor makyaj kıyafet falan :D daha ne diyim işte
- +1 yıl
hangı tur muzık dınlersın..bu arada herhangı bır ensturuman calıyormusun?..
Soran+1 yılkulağa hoş gelen bütün müzikleri dinlerim.. eskiden gitar çalıyordum unuttum şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum
- +1 yıl
saygısız ınsanlardan herkes nefret eder..elbıse manyaklıgını da anlarım lakın neden makyaj yapmayı bu kadar cok sevdıgını anlamadım
Soran+1 yılbilmem saadece mutlu oluyorum güzel olmak için asla yapmıyorum birileri begensin falan diye
- +1 yıl
kendını sevdıgın ıcın yapıyorsun...pekı alısverısle aran nasıl
Soran+1 yılben kendime aşık biriyim ya :)) en sevdiğim şey zaten alışveriş
- +1 yıl
bencılsın yanı..o da guzel
Soran+1 yılne alaka yaa sadece kendimi çok seviyorum bu kötü bişeymi yani
- +1 yıl
yok ıyı bırsey..ama kendını ck sevıyorsan bencıl olma ıhtımlın yuksek o yuzden dedım..
Soran+1 yılkeşke bencil olsaydım keşkeeee ozaman mutlu olurdum
- +1 yıl
mutsuzmusun pekı sımdı senı kımler uzuyor soyle bana
Soran+1 yılmutluyum harika bir ailem arkadaşlarım var ama içimde biyerde bir karamsarlık bir hüzün mutsuzluk var bunu bulamıyorum ulaşamıyorum sanki
- +1 yıl
bosluktasın yanı mutsuzlugunun sebebı hayatını anlamlandıracak seyı bulamamıs olman olabılır..ama endıselenme onu da buldun sayılır
Soran+1 yılöylemiymiş :))) bilmem ne oldugunu ne olacagını hiçbirşeyi bilemiyorum
- +1 yıl
zaten anlamlandırabılecegımız bır sey olsaydı mantık cercevesının onaylamadıgı seylerın otesıne gecemezdık..ben ılk defa kalbımın sesını dınlıyorum..sımdıye kadar atmayan kalbım neden yanlıs bır yone gıtmeye ugrassın kı..bence de akıntıya karsı kendını bırakmalısın
Soran+1 yılama asla ben sanal birşeye inanmam güvenmem kesinlikle
- +1 yıl
bana guvenmenı beklemıyorum..ben hersey olabılırım..bu yuzden uzun bır sure bu sekılde devam etmelıyız daha dogrusu devam etmelıyım..ben sana karsı hıssetıklerımı burda bu sekılde dıle getırmeye devam edecegım ta kı benden sıkılana kadar ya da kalbımden emn olana kadar..tabı ıstemessen belırtırsın bende yazmayı keserım sonucta rahatsızlık verecek kadar anlayıssız bır ınsan degılım
Soran+1 yılçok teşekkür ederim bu anlayışın için :)
- +1 yıl
rica ederım..gıtmemı ıstıyorsun yanı...
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
gulucuk gıtmek demektır herhalde..neyse gorusurz dıyecektım ama sonra farkettım ve gorusmeyıze cıktıgını anladım.senle gorusmeyelım demıssın neyse bu yorumu nasıl sonlandıracagımı bılemedım yazdım yazdım sıldım..demekkı neyse tamam
Soran+1 yılben sana dünde söyledim " git "dersem gidersin öyle birşey yazdıgımı hatırlamıyorum :)
- +1 yıl
ohhh beee rahatladım..baksana nasıl sacmalamısım..sımdı okudum da anlamlandıramadım..bunu ben mı yazdım dedım..senın agzından o kelımenın cıkmaması ıcın uzerıme dusen gorevı layıkıyla yerıne getırecegım..her dakıka sana duydugum ask artıyor ve kalbımın derınlıklerınden gelen o heyecanı artık gızleyemıyorum..bunun sende farkındasın
Soran+1 yılneyaprsan karşılıgını öyle alırsın iyi kötü. karşındaki senin aynan oluyor bende öyle bana iyi davranırsan iyilik görürsün yani. mutlu olmanı çok isterim
- +1 yıl
Soran+1 yılteşekkür ederim :) burada okadar iğrenç insanlar varki gerçek hayatımda bile nefret ettim erkeklerden hep şüphelendim bu site resmen benim hayatımı mahvetti bütün erkeklere iğrenç gözüyle baktım ya beni aldatırsa ya başkasını seviyosa hala ya aklı başka bişeydeyse sürekli bu şüpheler oldu inanmıyorum güvenmiyorum keşke ama keşke bu siteye üye olmasaydım diyorum. evet belki sen burdakilerin tam tersisindir ama olmuyo ki şuanda başka biriyle konuşup konuşmadıgını bile bilemem
- +1 yıl
bana hemen guven demıyorum zaten bunu zamanla anlayacaksın...ya banane dıgerlerınden ben kendıme bakarım sana olan askıma bakarım su yazdıgım yazıları bana yazdıran kadını uzmemek ıcın elımden gelenı yaparım..sana asık olmaya devam edıyorum yagmur her mesajınla benı kendıne daha da baglıyorsun ıyı kı varsın..ıyı kı burdasın ıyı kı benımlesın..senden baskası ıle konusamam.. link
Soran+1 yılnbr :)
- +1 yıl
iyiyim sen nasılsın
Soran+1 yılbende iyiyim
- +1 yıl
pufff ya ne bakımı varmıs kı bugun burda...cok yavas anlayamadım
Soran+1 yılaynen bende bilmiyorum ki
- +1 yıl
olsun ders calısmaya basladım sayesınde..kpss alana hazırlanıyım dıeye oturdum soyle bıraz hukuga baktım..bu yıl haırlanıyım barı belkı vergı muf oluruz
Soran+1 yılayy inş yaa çalış tabiki başarırsın sen
- +1 yıl
basarırmıyım bılmıyorum ama en azından deneyecegım..babamla tıcaret yapmaktan ıyıdır..en ıyısı memur olmak..hem vergıcılerde az almıyor 3400 cıvarı alıyor fena bıur mıktar degıl..calısıcam artıkk..gunduzlerı derse vercem kendımı..pufff ya senı cok ozledım ama bugunde mısafır vardı deme yoruldum deme benı yordular deme -..ya yoksa zulurum ya
Soran+1 yılkesinlikle memur olman çokdaha iyidir ben sana inanıyorum sen başarırsın ama lütfen çalış derslerine düzenli. yok bugun öylee yattım akşama kadar misafir gelmedi hiç :))))
- +1 yıl
oh be sonunda dınlendın desene...senı cok ozledım bugun bır gulumsede kendıme gelıyım
Soran+1 yılaynen hiç kalkmadım tembellik yaptım resmen sende gül amaaa :))))
- +1 yıl
ben zaten guluyorum :)))
- +1 yıl
eklermısın yagmur artık benı ya burdan cok zor oluyor..en azından profılfen mesajlasırız..yaa lutfenn rica edıyorummmm...
Soran+1 yılolur ekledim
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
tavsiyem azimli ol bir kere neden sende zayıf ve alımlı bir kız olmayasın, agam senin o manken kızlardan neyin esgik? :/
08 Yorumla
Soran+1 yıldimi dimi be arkadaşım ne eksiğim var benim ya
Soran+1 yılyakıcam yıkıcam ortalıgı bekleyin ben geliyorum :D :D :D
Soran+1 yıl:D :D :D unutup acımı alıcam öcümü asıl ozaman görücek gücümü.. bir devrim başlıcak bekleyin
Soran+1 yılben geldiğimde herşey bitmiş olucak evet türkiye bambaşka bir boyuta atlıcak :))))
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılbugün ne kadar yakışıklı,zengin evlenilecek varsa hepsine sordum zayıf kadınları arıyorlarmış
010 Yorumla
Soran+1 yılgeç dalganı :)
- +1 yıl
dalga geçmiyorum bundan daha iyi bir motive olamaz.sevgilini ya da sevgilini adayını kaptırmamak içinde yapamıyorsan zaten bırak dağınık kalsın
Soran+1 yılama ben öyle birini aramıyorum ben kiloluykende beni sevecek insanı isterim
- +1 yıl
bak daha baştan garantinin peşine düştün kiloluykende sevsin diyorsun:) elbette seni kiloluykende seven biri olacaktır ama sen kendini beğenmediğin sürece özgüvenin eksik olacak
Soran+1 yılsana şunu söyleyim şu hayatta kimse benim kadar kendine özgüveni olamaz övünme gibi algılama ama ciddi anlamda güzelim 5 6 kilo vermek ya da almak özgüvenimi değiştirmez. sen olaya ilişki açısından baktın ben ise sağlıgım açısından :) sen dememkki kilolu olsan kızlar için zayıflıcaksın. demekki sen iç güzelliği değilde dış güzelliği ön planda düşünüyosun daha çok :)
- +1 yıl
evet ilişkilerde dış güzellik çok önemlidir.kimseye camii yaptırdı çok iyi insan diye benimle çıkarmısın demem.görsel olarak etkilenirsem tanımak isterim iç güzelliğine bakmam için görsel olarak etkilenmem lazım.sağlığın açısından bakıyorsan neden kilo vereyim derken psikolojik savaş veriyorsun strese girersin.sen muhtemelen iç güzelliğe bakarsın ama tipini beğenmediğin için en az bir erkeğin kalbini kırmışsındır nedense:)
Soran+1 yılkaç bir erkek biliyomusun mesela sarışın mavi gözüse baştan kaybeder. ama bende kilo takıntısı var erkekte zayıf erkekten nefret ederim :D kendime gelince fiziğim zaten çok kötü değil yüzüm zaten fazlasıyla iyi sadece 5 6 kilo beni inanılmaz değiştirmicek bir kilo :) dış görüşünüş çok önemlidir evet ama şöylede bir söz vardı yüzü güzele 40 gün bakıp doymuşlar huyu güzele 40 yıl bakıp doymamışlar :)
- +1 yıl
onlar öyle avutmuş kendilerini :)
Soran+1 yıltabi tabi işine gelmedi değil mi bir düşünsene eski kız arkadaşlarını içlerinde çok güzel olanda vardı noldu ESKİ oldu hani nerde güzellik :D
- +1 yıl
çok iyi niyetli kız arkadaşlarımda eski oldu bir şey değişmedi.İÇ GÜZELLİĞİ HERŞEYDEN ÖNCE GELİR LAFI ÇİRKİNLER ÜZÜLMESİN DİYE UYDURULMUŞ BİR YALANDIR.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence boyla kilo kıyaslanınca, aşırı bir kilon yok.. balık etlisin.. fikrimi sorarsan, şimdiye kadar hiç zayıf sevgilim olmadı hep balık etlilerle sevgili oldum. çünkü çok severim... bence kilo verme:):):)
010 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ama göbekten gitmesi gerekiyo :)
Cevap sahibi+1 yıl:):):) bence onada gerek yok... ben seni bu halinlede severim:):)
Soran+1 yılhahaha saol ya sende olmasan beni alan olmucak :)
Cevap sahibi+1 yıl:):):) alcamda göremiyorumki:):):) hangi şehirdesin sen?
Soran+1 yılankara :D gözüm kapalı bile seni görebiliyorum
Cevap sahibi+1 yılbende dün geldim ankaradan:):):) ailem ankarada:) neresinden ankaranın?
Soran+1 yılyenimahalle
Cevap sahibi+1 yıleklermisin beni...
Soran+1 yılyoooooooooo
Cevap sahibi+1 yılneden? bende ankaralıyım amaaa:(:(:(:( insan hemşerisini eklemezmi..
+1 yılonerım su kendıne bı rakıp bulman cevrende ve beraber dıyet yapmak:)
01 Yorumla
Soran+1 yılyokki tam tersine yediriyorlar :(
bazı erkeklerden uzun boyun var , bir de kilo versen meteor gibi olacaksın !
00 Yorumla
+1 yılMaşallah kilolu felan çok tatlısındır yanağını sıkalım :d
00 Yorumla
+1 yılkendini her halinle sev :)
00 YorumlaDiyet yapmıyacaksın ki sağlıklı besleneceksin
00 Yorumlabence zayıfsın diyet falan yapma
00 YorumlaFok balığı gibisin.
Acil kilo ver.06 Yorumla
Soran+1 yıloha ne alaka şimdi
Soran+1 yılbence senin matematiğin fazlasıyla kötü vermem gereken 5 kilo :) buda çok fazla değil boyum da türk standartlarına oranla uzun yorumuna saygı duyarım ama fok balıgı vs kelimeler kullanarak değil.
Soran+1 yılhani diğer yorumları okursan daha ortalama bir sonuç çıkıyor ama sen aşırı diyince şaşırdım. neyse emin ol çok utanıcaksın :)
+1 yılŞu an ne durumdasın kilolu arkadaşım? :D
083 Yorumla
Soran+1 yılniye dalga geçiyosun şapşal arkadaşım :D
- +1 yıl
Şapşal? Oldumu şimdi :(
Soran+1 yılsende kilolu dedin yaa ayıp değil mi üzüyosun beni :(
- +1 yıl
Takılıyorum hep kilolu kızlar çok seksi *-*
Soran+1 yılben kilolu değilim :/
- +1 yıl
68 kilo benden kilolusun -_- şevkini kirdiysam kızma kanka :-D
Soran+1 yılmoruk boyum 1 55 değil farkettinmi :D nefret ederim zayıf kuru erkkelerden :D
- +1 yıl
Zayıf değilim 70 üstü. Zayıf olsam bu lafından sonra ne kadar ağlar ne kadar tribe girerdim ya :(
Soran+1 yılolabilir 80 herzaman bende idealdir bir erkekte :D ben sen değilim işte ben kendimi seviyorum kendimi hiçç üzemem tiribe giripte elbet gider bigün :D
- +1 yıl
Kendinle barışık olman kilolu olduğun gerçeğini değiştirmez :D hadi iyi geceler kanka
Soran+1 yılen azından bir çok zayıf kızdan harika bir yüüm var kıvrımlarım var buda bir gerçek :D yat zıbar deli ettin beni ii geceler .:D
- +1 yıl
Kendini tatmin etme :D ben uyumam.
Soran+1 yılderdin ne senin yaa beni kızdırmak mı :D adamım çok yanlış kayaya çarptın çok tın der geçerim hayat bana güzel önemli olan bu :D uyusaydın iyiyidi
- +1 yıl
Napak ölekmi çakıl taşı
:D
Soran+1 yılsen öl ya sinir ediyosun insnı :D
- +1 yıl
Gerçekler acıtır anlamak lazım :D
Soran+1 yıltamam hadi söyle ozaman nasıl zayıflıcam .:D
- +1 yıl
Recep ivedik geldi aklıma çabuk tuvalete git :D iğrençleştim farkındayım :D
Soran+1 yılpislik yaaaaa :D git burdan
- +1 yıl
Ciddiyim ben... biriktiyse :DD gitmeden sevap point kasayım bol bol su iç azimle zayıflatır ;) tamam burayı terk ediyorum :D
Soran+1 yıliğrenç yaratık :( kilo almaya karra verdim şuan
- +1 yıl
O bağırsaklarını düşünemiyorum böhöhöyt
Soran+1 yılaynen ya fışkırıyo heryerden düşünsene :(
- +1 yıl
Ne fışkırıyor? Hasss poşet verin kuscam :(((((
Soran+1 yılkus kus zayıflarsın sende içerde neler oluyo bir bilsen :(
- +1 yıl
Kusarak olabilir kanka ama cırcır versiyonu en kötüsü :/ aman allahım. İçinde ne fırtılar oluyor senin :((((
Soran+1 yılsanki sende yok yediklerin nereye gidiyo senin :(
- +1 yıl
Benmi kanka ben yiyorum ama çiş yoluyla gidiyo :((( cidden şuan bayaa güldüm :D
Soran+1 yılbizimiki neyle gidiyo lan böbrek yoluylamı seninki benimki farklımı :(( hahaha aynenne :D
- +1 yıl
Knk aramızda kalsın ağzından atan var .s .s kendimden nefret ettim :D
Soran+1 yılpislik iğrenç yaratık yaa nefret ettim bende senden :D
- +1 yıl
Tanımadan yargılama kanka pislik olabilirim ama çok şeker bir insanımdır ' - '
Soran+1 yılo kesin yaa neyse nefret etmeyim ama soğudum yani :d
- +1 yıl
Sende çok sekersin ama biraz moktan bir muhabbet oldu kb :P
Soran+1 yılhahaha aynen ama yapcak bişey yok ben eğlendim çok :D
- +1 yıl
Bende öyle hafta içi akşam gülebiliyorum en azından teşekkürler :D
Soran+1 yılben teşekkür ederim :D
- +1 yıl
Ne demek her zaman bir tık uzağınızdayım :D
Soran+1 yılhahaha saol yaaaa çok yakınsın :D
- +1 yıl
Dimi yani şurda 1 sn uzaklıktayız. Kilo verde utandır beni. Ama kilolu değilsin bence :D
Soran+1 yılhahaha geri vites hemennn :D utanıcaksın kanki görürsün sen taş gibi hatun olcam
- +1 yıl
At gibi bişey olursan lan intahar etcem :P
Soran+1 yılnedenmiş ooooooooooooooo :D
- +1 yıl
Alay ettim ya biraz utanirim ölmek en iyisi o zaman :D rocky'e bağla hergünn 50 mekik çek koş bol bol sana inaniyorum kanka :D
Soran+1 yıl3 saat spor yaptım moruk nediyosun sen :D :D sence ideal kilom kaç :D
- +1 yıl
oha sen bu gidişle verirsin bayaa bir :D bencemi aslinda 65 felan dicemde :P boyun iyi kurtariyor :)
Soran+1 yılulan benimle 3 kilonun kavgasınımı ediyosun kaç gündür :D :D öldürücem gel burayaaaaaaaaaaaa
- +1 yıl
3 kilo 3 kilodur ne yapalim :DD kb kaç dedin ya gözlerim kaçtida uyudum :D
Soran+1 yılşiko patates seni kıskançlıgın yüzünden yapıyosun :D
- +1 yıl
sen ne şirin şeysin öylee :D
Soran+1 yılhahahahaha :D şakacı seni
- +1 yıl
şirin olmadığını kabul ediyorsun yani :D
Soran+1 yılşirin değilim çünkü güzelim taş gibiyim mükemmelim çekiciyim zekiyim harikayım on numarayım :D :D
- +1 yıl
Tombik taş seni :D
Soran+1 yılhadi len kanka bak ayıp oluyo zayıflıyoruz şurda kapa çeneni valla kırarım kafanı yeter artık :D D::DDD
- +1 yıl
Ayıpsın ben sana inanıyorum. (hep 68 kilo kalıcaksın ve üstüne kilo alıcaksın NOT:İçsesim) Tamamı kanka :D
Soran+1 yılpislik gelirsem gebertirim bak seni çocuk :D içsesinin sesini kısarım 65 olucak sonra 60 :D görürsün seenin karşına çıkıcam :D
- +1 yıl
yok daha neler karşıma çıkma allah korusun sulanırım felan :D
Soran+1 yılhahahaha çantayıı kafana yersin hemen asılmak yok :D
- +1 yıl
o zaman almıyayım alıştıra alıştıra asılırız artık :P çantada en az 10 kilodur şimdi :D
Soran+1 yılhaha iltfat et bari odun asılcagına :D aynen büyük çanta takıyorum bide beyin hücrelerini bir düşün :D
- +1 yıl
bu kilolu haline iltifatmı etcemm bidee :P :D amacın beni öldürmekmi :d
Soran+1 yılbana bak ben kilolu değilim balıketliyim :D :D aynen işkenceyle öldürcem seni :D
- +1 yıl
ben balık etlileri çok severim ya böyle kilolu kilolu yanağını sıkıcaksın :DD psikopatmısın :(((
Soran+1 yılhıhhh kaybettin beni adamım yalvarma :D :D insan sevdiğini yerden yere vurur :(((
- +1 yıl
lütfen paspasss niyetine ez geç beni ama beni mahrum bırakma güzelliğinden :D kimi mesela? :D
Soran+1 yılbırak ya git öte bayıl soguudum senden :D :D sen isteeeee
- +1 yıl
niye soğudunki benden şimdi=? :( :( :(
Soran+1 yılne bilim bianda :(((
- +1 yıl
tek suçum seni sevmekmiydi kanka?_?_?_?_? :((((((
Soran+1 yılbende seni seviyorum kankamm ama artık olmuyo yürümüyo :(
- +1 yıl
Biraz ara verelim olmazmı kankaaa? :(((
Soran+1 yılolmaz kanka araya sogukluk girdi aldatırız birbirimizi o arada ::(
- +1 yıl
Kanka Bekle intahar edeyim o zaman =((((((